♥ Οι Κριοί θέλουν να είναι πρώτοι στο σεξ ακόμη κι αν είναι μόνοι τους! ♥ Οι Ταύροι θέλουν σεξ σε κρεβάτι με λουλούδια! ♥ Οι Δίδυμοι θέλουν να διαβάζουν ή να μιλάνε για το σεξ! ♥ Οι Καρκίνοι θέλουν σεξ στο σπίτι με σπιτικό φαγητό! ♥ Οι Λέοντες θέλουν σεξ επί σκηνής! ♥ Οι Παρθένοι θέλουν να καθαρίζουν πριν και μετά το σεξ! ♥ Οι Ζυγοί θέλουν ο ερωτικός τους σύντροφος να παίρνει τα ηνία! ♥ Οι Σκορπιοί τρελαίνονται για σεξ στα κρυφά! ♥ Οι Τοξότες θέλουν σεξ καθώς ιππεύουν ή ταξιδεύουν! ♥ Οι Αιγόκεροι τρελαίνονται για σεξ στο γραφείο! ♥ Οι Υδροχόοι θέλουν πολύ κόσμο στο κρεβάτι τους ή στην φαντασία τους! ♥ Οι Ιχθείς λατρεύουν το σεξ σε κοινωφελή ιδρύματα ή με έναν Άγγελο στη φαντασία τους!
"Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ" δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία γονέων & κηδεμόνων παιδιών και εφήβων με αναπηρίες, τα οποία ζουν με τις οικογένειές τους.
Καθώς επίσης και από φίλους οι οποίοι ενδιαφέρονται και αγαπούν τα άτομα με αναπηρίες.
"Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ" προσπαθεί και έχει καταφέρει να φέρνει σε επαφή νέους και νέες με κινητικά προβλήματα που η ανάγκη για κοινωνικοποίηση τους φέρνει πιο κοντά.
0 Σχόλια