Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Heritage Treasures Day / Ημέρα θησαυρών κληρονομιάς

Ο κόσμος είναι γεμάτος από υπολείμματα ανθρώπινης ιστορίας που είναι πλούσια σε παράδοση, κληρονομιά και έμπνευση για τις γενιές που ακολουθούν. Οι θησαυροί κληρονομιάς είναι κάτι περισσότερο από παλιά κομμάτια του παρελθόντος, αντιπροσωπεύουν τις ρίζες μας στον κόσμο και μας θυμίζουν ότι όλοι προερχόμαστε από κάπου και ότι η αρχαία ιστορία μας συνδέεται σε κάθε βήμα της διαδρομής.
Η Ημέρα των Θησαυρών της Κληρονομιάς γιορτάζει αυτά τα τεχνουργήματα αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση για αυτά, προάγοντας τη διατήρησή τους και εκπαιδεύοντάς μας για αυτά τα σημαντικά αντικείμενα και τι λένε για εμάς ως ανθρώπινα όντα.

Ημέρα Ιστορίας Θησαυρών Κληρονομιάς
Η Ημέρα του Heritage Treasures καθιερώθηκε από το Heritage Lottery Fund στο Ηνωμένο Βασίλειο και εργάζεται για τη διατήρηση σημαντικών τμημάτων της ανθρώπινης ιστορίας από το 1994.

Από τη δημιουργία τους έχουν δωρίσει σχεδόν 8 δισεκατομμύρια £ για να υποστηρίξουν περισσότερα από 40.000 έργα, κάθε δεκάρα από αυτά που παράγεται μέσω της Εθνικής Λοταρίας. Ο οργανισμός έχει πολλαπλά προγράμματα χρηματοδότησης, το καθένα από τα οποία παρέχει διαφορετικά ποσά χρηματοδότησης για διαφορετικά έργα.

Το Sharing Heritage προορίζεται για τοποθεσίες τοπικής κληρονομιάς που κυμαίνονται από προσωπικές αναμνήσεις έως τη διατήρηση της άγριας ζωής. Το πρόγραμμα «Our Heritage» παρέχει επιχορηγήσεις που κυμαίνονται από 10.000 £ έως 100.000 £ και χρησιμοποιείται για τη διατήρηση αρχαιολογικών χώρων, σπάνιων άγριων ζώων και συλλογών μουσείων.

Οι επιχορηγήσεις Heritage Grants, από την άλλη πλευρά, αφορούν μεγάλα έργα συντήρησης οποιουδήποτε είδους και αποτελούν μία από τις πηγές για εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο Stonehenge.

Η Ημέρα των Θησαυρών της Κληρονομιάς γιορτάζει τις προσπάθειες αυτού του οργανισμού και αυξάνει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της προστασίας και της διατήρησης της κοινής μας ιστορίας σε όλο τον κόσμο.

Τα έργα τους καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα προσπαθειών διατήρησης, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της κληρονομιάς, της ιστορίας των πάρκων και μερικά από τα πιο σημαντικά έργα αρχιτεκτονικής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια