Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Short Person Day / Ημέρα Κοντού Ατόμου

Το αν ένα άτομο θεωρείται κοντός ή ψηλός εξαρτάται εν μέρει από την καταγωγή του. Για παράδειγμα, σε ορισμένα μέρη, όπως στην Ολλανδία, ένας άνδρας που είναι 5'10" μπορεί να θεωρείται κοντός όταν ο μέσος όρος είναι 6 πόδια ύψος. Από την άλλη πλευρά, σε μέρη όπως το Λάος και η Παπούα Νέα Γουινέα, όπου ο μέσος άνδρας είναι 5'2», ένα άτομο που είναι 5'10» θα θεωρούνταν πολύ ψηλό! Πραγματικά, όλα είναι σχετικά.
Σε κάθε περίπτωση, άτομα με ύψος μικρότερο του μέσου όρου, από όποιο μέρος του κόσμου και αν προέρχονται, μπορούν να απολαύσουν την Εθνική Ημέρα Κοντού Ατόμου. Η ημέρα γιορτάζεται κάθε χρόνο προς το τέλος του χρόνου για να υπενθυμίσει στους ανθρώπους με μικρότερο ανάστημα ότι τους φροντίζουν, τους εκτιμούν και ότι μπορούν να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους όσο ύψος κι αν είναι!
Εξετάστε τα πλεονεκτήματα του να είσαι κοντός άνθρωπος
  • Άνετο ταξίδι με αεροπλάνο. Οι κοντοί άνθρωποι είναι πάντα πολύ πιο άνετα στα αεροπλάνα από τους συναδέλφους τους 6'4" που πρέπει να διπλωθούν στα καθίσματα.
  • Προστατεύοντας το κεφάλι σας . Ποτέ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως προσκρούσετε αυτό το στόμιο σε ιδιαίτερα μεσαία σκάλα ή πόρτα.
  • Πάντα στην πρώτη σειρά. Στις φωτογραφίες της τάξης και της οικογένειας, πάντα θα βάζουν μπροστά το κοντό άτομο!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια