Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Candy Day / Ημέρα Καραμέλας / Συνταγές

Αν υπάρχει μια μέρα που πάντα ανυπομονούμε, αυτή είναι η Εθνική Ημέρα Καραμέλας! Τελικά, σε ποιον δεν αρέσει η δικαιολογία για να φάει όση καραμέλα θέλει; Ελπίζουμε το γλυκό σας να είναι έτοιμο για αυτό! Είτε είστε λάτρης των μαλακών καραμέλες, των ξινών, των σκληρών καραμέλες ή οποιουδήποτε άλλου είδους λιχουδιάς.
Θα μπορείτε να απολαύσετε άφθονα γλυκά την Εθνική Ημέρα Καραμέλας. Πολύ καλό μας ακούγεται! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως ευκαιρία να δοκιμάσετε οποιαδήποτε ζαχαρωτά που δεν είχατε ακόμη την ευκαιρία να ζήσετε.
Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους οποίους αγαπάμε την Εθνική Ημέρα Καραμέλας! 
Ας ξεκινήσουμε δηλώνοντας το αυτονόητο: αγαπάμε τα γλυκά! 
Ποιος δεν το κάνει; 
Ωστόσο, για πολλούς ανθρώπους, η καραμέλα μπορεί να τους επαναφέρει σε κάποιες ιδιαίτερες παιδικές αναμνήσεις. 
Από τα πάρτι γενεθλίων μέχρι τη στάση στο τοπικό κατάστημα γλυκών στο δρόμο από το σχολείο, για πολλά παιδιά, η καραμέλα ήταν λίγο μέρος της παιδικής τους ηλικίας. 
Είμαστε βέβαιοι ότι πολλοί από εσάς θυμάστε ότι ταλαιπωρήσατε τους γονείς σας για να δοκιμάσετε να πιείτε γλυκά πριν το δείπνο! Επιπλέον, η καραμέλα κάνει καλό και στη διάθεσή σας, σωστά; Ποιος δεν έχει το χαμόγελο στα χείλη του όταν απολαμβάνει την αγαπημένη του καραμέλα; Ξέρουμε ότι σίγουρα το κάνουμε!
Στην Αμερική, οι δύο καραμέλες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι το Peanut Butter Cups και το M&Ms της Reese. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια