Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Clarence Gilyard ηθοποιός 1955-2022

Ο Clarence Darnell Gilyard Jr. (24.12.1955 – 28.11.2022 ) ήταν Αμερικανός καθηγητής πανεπιστημίου, ηθοποιός και συγγραφέας. Ως ερμηνευτής, εμφανίστηκε σε κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές, μερικές φορές που πιστώνεται ως Clarence A. Gilyard.
Ο Gilyard ήταν γνωστός για τους ρόλους του ως δεύτερος ιδιωτικός ερευνητής και δεξιόχειρας Conrad McMasters στον Ben Matlock (τον οποίο υποδύεται ο Andy Griffith ) στη νομική δραματική σειρά Matlock από το 1989 έως το 1993. 
Ο πάστορας Bruce Barnes στην τριλογία της ταινίας Left Behind . Ο συνεργάτης του Cordell Walker (που υποδύεται ο Chuck Norris ) του Texas Ranger , James "Jimmy" Trivette, στο αστυνομικό δράμα της δεκαετίας του 1990 Walker, Texas Ranger . Theo, ο τρομοκράτης ειδικός υπολογιστών στο Die Hard . και ο Υπολοχαγός (κατώτερος βαθμός) Marcus "Sundown" Williams στο Top Gun .
Ο Gilyard παντρεύτηκε δύο φορές και είχε έξι παιδιά. Ο πρώτος του γάμος, με την Catherine Dutko, κατέληξε σε διαζύγιο, και παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Elena, το 2001.
Υπηρέτησε ως σύμβουλος της επιτροπής επικοινωνιών της Διάσκεψης των Καθολικών Επισκόπων των Ηνωμένων Πολιτειών .
Στις 28 Νοεμβρίου 2022, ανακοινώθηκε ότι ο Gilyard πέθανε μετά από μακρά ασθένεια, σε ηλικία 66 ετών

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια