Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Tell A Joke Day / Ημέρα πείτε ένα ανέκδοτο

Μάθετε για την National Tell A Joke Day
Η National Tell A Joke Day είναι η τέλεια ιδέα για να μοιραστείτε λίγο γέλιο με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Άλλωστε το γέλιο κάνει καλό στην ψυχή. Είναι καλό για την υγεία σας. Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν όλοι γελούσαμε περισσότερο, σωστά; Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά οφέλη που συνδέονται με το γέλιο. 
Το γέλιο μπορεί να βελτιώσει την υγεία της καρδιάς, να δουλέψει τους κοιλιακούς σας, να μειώσει τα επίπεδα της ορμόνης του στρες και να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση! Το γέλιο μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια γενική αίσθηση ευεξίας, να προκαλέσει την απελευθέρωση ενδορφινών και να ενισχύσει τα Τ-κύτταρα. Αυτή η μέρα θα είναι γεμάτη με πολύ γέλιο και πολλά χαμόγελα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ακούγεται πολύ καλή μέρα για εμάς!

Τα ανέκδοτα αποτελούνται από αστείες ιστορίες που είναι είτε προφορικές είτε γραπτές. Τυπικά τελειώνουν με μια γραμμή διάτρησης. Ενώ η κωμωδία slapstick τείνει να περιλαμβάνει στηρίγματα και μερικές φορές μικρά ακροβατικά, τα αστεία είναι συνήθως καλύτερα όταν είναι σύντομα. Περιέχουν μια καλά παραδομένη γραμμή διάτρησης και λίγη λανθασμένη κατεύθυνση, έτσι το άτομο που ακούει δεν προβλέπει τη γραμμή διάτρησης. Όσο περισσότερο λέτε αστεία, τόσο καλύτεροι θα γίνετε και τόσο πιο ευτυχισμένοι.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να αγαπήσετε την Εθνική Ημέρα Πείτε Αστείο! Τα αστεία μπορούν να σας κάνουν τη ζωή και την ψυχή οποιουδήποτε πάρτι. Αν θέλετε να σπάσετε τον πάγο και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, είναι πάντα χρήσιμο να έχετε ένα ή δύο αστεία στο μανίκι σας που μπορείτε να πείτε. Τα αστεία είναι επίσης εξαιρετικά για να ανεβάσουν τη διάθεση όταν οι άνθρωποι αισθάνονται άσχημα. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Όλοι αξίζουμε λίγη χαλάρωση από καιρό σε καιρό. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ σοβαρή, και γι' αυτό είναι σημαντικό να ελαφρύνετε τη διάθεση από καιρό σε καιρό.

History of Tell a Joke Day
Αν και ποτέ δεν αναγνωρίστηκε από μια επίσημη κυβέρνηση ως πλήρης αργία, η Ημέρα Πείτε ένα αστείο γιορτάζεται παγκοσμίως από τότε που άρχισαν τα αστεία. Ξέρετε, μέχρι το 1900 π.Χ. Προφανώς ήταν ένα αστείο από ένα άτομο στο Σούμερ, αν και αν έλεγαν «τράβηξε το δάχτυλό μου» και άρχισαν να πάνε, μίλα για την πυροδότηση του πυροβολισμού που ακούγεται σε όλο τον κόσμο για πάντα!

Πέρα από το αστείο, ή στην προκειμένη περίπτωση επανήλθε στο προσκήνιο, τα αστεία και τα λογοπαίγνια όπως αυτό υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Οι γρίφοι είχαν σκοπό να ενισχύσουν το μυαλό και να βοηθήσουν να μάθετε να μπερδεύετε τα πράγματα μόνοι σας, αλλά τα αστεία εμφανίστηκαν ως ένας τρόπος για να γελάσετε όπου κι αν βρίσκεστε, ανεξάρτητα από τον λόγο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια