Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Kathy Heyndels: σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ

Θλίψη στον κόσμο της μοδας, καθώς έφυγε από την ζωή η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Κατερίνα Χατζηδιάκου.
Η ίδια έγινε γνωστή, αφού ίδρυσε τον οίκο Kathy Heyndels. Τη δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του οίκου μόδας.
Στα μέσα της δεκαετίας του ’50, η Kathy Heyndels άρχισε να αποκτά μεγάλη φήμη στους κύκλους της κοινωνίας των Bρυξελλών, όπου ζούσε και δημιουργούσε μοναδικά φορέματα και νυφικά. Ο οίκος Kathy Heyndels από το1983 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα προσθέτει την δική του πινελιά στις εμφανίσεις της σύγχρονης γυναίκας, ντύνοντας κάθε ιδιαίτερη στιγμή της, με ξεχωριστές απόλυτα θηλυκές δημιουργίες.
Ο γιος της Κατερίνας Χατζηδιάκου, Γιάννης Τόγκος, ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας του, βάζοντας και την προσωπική του «σφραγίδα» στην εξέλιξη του οίκου μόδας Kathy Heyndels, αλλά και αναλαμβάνοντας τα ηνία από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80.
Όλες οι συλλογές του οίκου παρουσιάζονται στις καθιερωμένες επιδείξεις μόδας που διοργανώνει δύο φορές το χρόνο σε επιλεγμένους χώρους. Η επιχείρηση στεγάζεται σ' ένα νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας. Νοοτροπία του χώρου είναι ότι η μόδα είναι τέχνη, προβάλλοντας έντονα την ιστορία του οίκου, εκθέτοντας και κάποιες από τις πρώτες δημιουργίες του οίκου επώνυμες και βραβευμένες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια