Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Paper Airplane Day / Ημέρα Χάρτινου Αεροπλάνου - Σαΐτας

Κάθε μέρα, υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που δείχνουν στον Wilbur και στον Orville Wright ότι το κατόρθωμά τους να δημιουργήσουν ένα αεροπλάνο δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακό. Άλλωστε, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό κομμάτι χαρτί και μερικές έξυπνες πτυχώσεις, και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα αεροπλάνο μόνοι σας! 
Η Εθνική Ημέρα Χάρτινου Αεροπλάνου γιορτάζει αυτό το ταπεινό κομμάτι της αεροναυπηγικής και μας υπενθυμίζει τον ρόλο που έπαιξε στη νεολαία μας και μπορεί ακόμα να παίξει στο παρόν μας.

Τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν την κατασκευή και το παιχνίδι με χάρτινα αεροπλάνα. Υπάρχει κάτι μαγικό στο να μπορείς να κάνεις ένα κομμάτι χαρτί να πετάει στον αέρα, μιμούμενος αυτό ενός πραγματικού αεροπλάνου. Είναι ένας διασκεδαστικός και ευχάριστος τρόπος για να αναγνωρίσετε όλες τις εκπληκτικές πτυχές που έχει να προσφέρει ένα αεροπλάνο και μια ευκαιρία να συναντηθούμε για να γιορτάσουμε αυτήν την εντυπωσιακή εφεύρεση. Η πράξη του να πετάς ένα χάρτινο αεροπλάνο είναι ένας διεγερτικός, ευχάριστος και ανέξοδος τρόπος για να διασκεδάσεις. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της ημέρας και πώς να τη γιορτάσετε σωστά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια