Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

δημοσιογράφος Βαγγέλης ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ 1959-2022

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης.
Για τον θάνατο του δημοσιογράφου εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Βαγγέλη Μαυραγάνη, ο οποίος «έφυγε» από ανακοπή σήμερα τα ξημερώματα.
Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1959. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1984 στην εφημερίδα «Απογευματινή» ως συντάκτης ύλης. Στην ίδια εφημερίδα θα παραμείνει έως το δραματικό της «κλείσιμο» το 2010, ενώ, στη συνέχεια θα εργαστεί στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης υπήρξε ένας εργατικός δημοσιογράφος που τον χαρακτήριζε το πνεύμα συναδελφικότητας. Άνθρωπος ευθύς και αυθεντικός, με επαγγελματική ευσυνειδησία, ήταν αγαπητός από όλους. Η ξαφνική του απώλεια μας γεμίζει θλίψη.
Το Διοικητικό του Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του, την αγαπημένη του σύζυγο και τον μονάκριβο γιο του Νικηφόρο.
Καλό ταξίδι Βαγγέλη.
Η ανάρτηση -γρίφος
Αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν μια ανάρτηση στον λογαριασμό του δημοσιογράφου στο Facebook, που ανέφερε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα piraeuspress: «Μάγκες πέθανα. Για τα διαδικαστικά η Μαρία και ο Νικηφόρος». Μέχρι να επιβεβαιωθεί επισήμως η δυσάρεστη είδηση, όλοι νόμιζαν πως επρόκειτο για χιουμοριστική ανάρτηση.

Ο ξαφνικός χαμός του από ανακοπή καρδιάς βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.  Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης αφήνει πίσω την σύζυγο του Μαρία, τον γιό του Νικηφόρο και τον αδελφό του Θανάση.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια