Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Kenneth Tsang 1935-2022

(Chinese: 曾江; Sidney Lau: Jang1 Kong1; 5 October 1935 – 27 April 2022)
Ο ηθοποιός Kenneth Tsang πέθανε σε ηλικία 87 ετών, ενώ βρισκόταν σε καραντίνα για τον κορονοϊό.
Ο γνωστός καλλιτέχνης που είχε αγαπηθεί από το κοινό για τις συμμετοχές του στις ταινίες Rush Hour 2 και το Die Another Day, άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο ήταν σε καραντίνα μετά από ένα ταξίδι.
Σύμφωνα με την South China Morning Post, ο Kenneth Tsang βρέθηκε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Kowloon του Χονγκ Κονγκ στην οδό Nathan, αφού το Υπουργείο Υγείας πραγματοποίησε έλεγχο επισκεπτών και κανείς δεν απάντησε.
Ο ηθοποιός είχε μόλις πάρει μια πτήση από τη Σιγκαπούρη, ενώ είχε κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου για τη νόσο Covid-19 και δεν έπασχε από σοβαρές ασθένειες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο χρησιμεύει ως μέρος για τους ταξιδιώτες που μπαίνουν σε καραντίνα μετά τη μετακίνηση στο εξωτερικό.
Κατά τη διάρκεια της 65χρονης καριέρας του στον κινηματογράφο, ο Kenneth Tsang εμφανίστηκε σε περισσότερες από 220 ταινίες, πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και συχνά εμφανιζόταν στη δημοφιλή διαφήμιση Bigen για βαφές μαλλιών.
Τα τελευταία του έργα είναι το Man on the Edge, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα και το The Modelizer, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο post-production.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια