Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

121 Ιστορίες Αγάπης Διασημοτήτων LGBT / ΛΟΑΤ

Ας ρίξουμε μια ματιά στα γκέι ζευγάρια στον χώρο του θεάματος. 
Ελπίζουμε να είστε έτοιμοι να ακούσετε τα πάντα για τις ιστορίες αγάπης τους.
(μετάφραση google)
Ellen DeGeneres & Portia De Rossi
Αμφιβάλλουμε ότι υπάρχει άλλο ζευγάρι που θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα αυτή τη λίστα. Η Έλεν είναι περισσότερο γνωστή για το ότι κάνει τους θεατές της εκπομπής της να γελούν δυνατά. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε το πάθος της για τα δικαιώματα των LGBT. Η τηλεοπτική σταρ έλαβε το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας χάρη στη σκληρή δουλειά της. Το 2004, άρχισε να βγαίνει με την Portia De Rossi, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της στο Arrested Development . Έδωσαν τον κόμπο τέσσερα χρόνια αργότερα και παραμένουν ερωτευμένοι μέχρι σήμερα.
Kordale Lewis και Kaleb Anthony
Αυτό είναι ένα ζευγάρι που οφείλει τη φήμη και την περιουσία του στο Instagram. Ο Kordale Lewis και ο Kaleb Anthony έχουν έναν κοινό λογαριασμό που περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία του έρωτά τους καθώς και την καθημερινότητά τους με τα τέσσερα παιδιά τους. Ο λογαριασμός στο Instagram είχε πάρει τόση μεγάλη προσοχή στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που κέντρισε το ενδιαφέρον του σουηδικού οίκου μόδας υψηλής ποιότητας που ονομάζεται Acne Studios. Η καμπάνια ακολούθησε τους άνδρες και τα παιδιά τους, καθιστώντας τους ουσιαστικά την πρώτη μαύρη ομοφυλοφιλική οικογένεια που χαρακτηρίζεται από μια πολυτελή σειρά μόδας.
Neil Patrick Harris & David Burtka
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να λατρέψετε αυτό το υπέροχο ζευγάρι. Ο Ντέιβιντ Μπούρτκα και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις κατάφεραν να μείνουν αρραβωνιασμένοι για πέντε χρόνια χωρίς να το ξέρουν ο κόσμος. Το 2014 οι δυο τους έγιναν τελικά άντρας και άντρας. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε ότι αυτό το ισχυρό ζευγάρι υποδέχτηκε ένα σετ δίδυμων το 2010.
Elton John & David Furnish
Το 2005, ο Έλτον «The Rocket Man» John συνήψε πολιτική σύμπραξη με τον σκηνοθέτη και συνεργάτη του ως διαφημιστικό στέλεχος Ντέιβιντ Φέρνις. Οι δυο τους κατάφεραν να επισημοποιήσουν τα πράγματα το 2014. Μπράβο τους!
Victor Garber και Rainer Andreesen
Ο Victor Garber έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές δουλεύοντας σε παραγωγές όπως το Godspell , το Legends of Tomorrow και το Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street . Φαίνεται ότι ο ηθοποιός προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή στα χαμηλά, ωστόσο. Σε κάθε περίπτωση, οι θαυμαστές ανακάλυψαν ότι ήταν ομοφυλόφιλος το 2012. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του, παντρεύτηκε ένα Καναδό μοντέλο και καλλιτέχνη με το όνομα Rainer Andreesen.
Jesse Tyler Ferguson & Justin Mikita
Θαυμαστές της σύγχρονης οικογένειας , λυπούμαστε που αναφέρουμε ότι ο Cam και ο Mitchell δεν είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή. Ωστόσο, είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι που βλέπουμε μαζί τον Jesse Tyler Ferguson και τον Justin Mikita. Αυτοί οι δύο αντάλλαξαν όρκους το 2013. Αντί να ζητήσουν γαμήλια δώρα, ζήτησαν από τους φίλους και την οικογένειά τους να κάνουν μια δωρεά στη φιλανθρωπική οργάνωση για την ισότητα του γάμου με το όνομα «Tie the Knot». Πόσο φοβερό είναι αυτό;
Ricky Martin & Jwan Yosef
Ο Ρίκι Μάρτιν έγινε γνωστός αφού κυκλοφόρησε το απίστευτα δημοφιλές τραγούδι «Livin' la Vida Loca». Μπόρεσε να γίνει πρωτοσέλιδο για άλλη μια φορά αφού πήγε στο The Ellen DeGeneres Show και ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε τον ζωγράφο Jwan Yosef. Αν κοιτάξετε το βίντεο στο διαδίκτυο, πιθανότατα θα καταλήξετε με ένα χαμόγελο στα χείλη. Χαιρόμαστε για τους δυο τους!
Antonio Douthit-Boyd και Kirven Douthit-Boyd
Αν σας ενδιαφέρει ο χορός, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πόσο ταλαντούχοι είναι οι Antonio Douthit-Boyd και Kirven Douthit-Boyd. Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ δούλευαν με την Alvin Ailey Dance Company. Το 2013 αντάλλαξαν τους όρκους τους. Ζηλεύουμε που ταξιδεύουν και χορεύουν μαζί!
Octavius ​​και Jamal Terry-Sims
Αν σχεδιάζετε γάμο, μπορεί να σας ενδιαφέρει το GROOM. Αυτή είναι μια premium μάρκα που προσφέρει μια σειρά σμόκιν και ανδρικών ενδυμάτων για γαμπρούς και κουμπάρους. Οι εγκέφαλοι πίσω από αυτό το brand δεν είναι άλλοι από τον σχεδιαστή μόδας Octavius ​​Marsion και τον σύζυγό του, τον χορογράφο Jamal Sims.
Darren Young and Nick Villa
Ο Darren Young της φήμης του WWE εξέπληξε τους πάντες αφού ανακοίνωσε ότι ήταν μαζί με τον Nick Villa εδώ και δύο χρόνια. Είπε στην Ellen DeGeneres σε μια συνέντευξη ότι ο λόγος που επέλεξε να βγει ήταν για να μπορέσει να φέρει τη σύντροφό του σε εκδηλώσεις του WWE.
EJ Johnson & Christopher Milan
Η trendsetter και κοινωνικός φίλος του Χόλιγουντ, EJ Johnson δεν είναι από αυτούς που αποφεύγουν την κάμερα. Φαίνεται ότι όχι μόνο ζει τα όνειρά του αλλά δεν φοβάται να καμαρώσει τις καμπύλες του. Πρόσφατα εθεάθη να κάνει brunch στο Λος Άντζελες με τον νέο του bae, Christopher Milan. Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο σοβαρά είναι αυτά τα δύο lovebirds; Ξέρουμε ότι σίγουρα φαίνονται υπέροχα μαζί!
Anderson Cooper & Benjamin Maisani
Ο διάσημος παρουσιαστής του CNN ουσιαστικά ζει στο επίκεντρο σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν πολλοί ότι διατηρούσε σχέση με έναν μη διάσημο άνδρα από το 2009. Ο Benjamin Maisani έχει αρκετά διαφορετική καριέρα από τον Anderson Cooper – άλλωστε είναι ιδιοκτήτης gay bar! Οι δυο τους αγόρασαν μαζί ένα ιστορικό ακίνητο στο Κονέκτικατ, αν και έκτοτε το αποχώρησαν. Σε μια συνέντευξη στην Daily Mail, ο Κούπερ είπε: «Ο Μπέντζαμιν κι εγώ χωρίσαμε ως φίλοι πριν από λίγο καιρό. Είμαστε ακόμα οικογένεια μεταξύ μας και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον».
Raven-Symoné & AzMarie Livingston
Όλοι γνώρισαν και ένιωσαν ερωτευμένοι με την εκκεντρική Raven όταν πρωταγωνίστησε στο The Cosby Show . Τώρα είναι συν-παρουσιάστρια του The View αφού πέρασε λίγο χρόνο στη Disney. Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν όταν άκουσαν ότι άρχισε να βγαίνει με την AzMarie Livingston το 2012. Ήταν μαζί για τρία χρόνια πριν χωρίσει με την ηθοποιό, τραγουδίστρια και μοντέλο.
Nick Denton & Derrence Washington
Γνωρίζατε ότι ο Derrence Washington είναι παντρεμένος με τον ιδρυτή και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του ιδρύματος Gawker; Ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Nick Denton και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν σε έναν μάλλον μοναδικό χώρο: το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.
Jenna Lyons & Courtney Crangi
Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Jenna Lyons ήταν κάποτε πρόεδρος και δημιουργική διευθύντρια του J. Crew. Το 2012, ανακοίνωσε ότι ήταν σε σχέση με ένα στέλεχος κοσμημάτων με το όνομα Courtney Crangi. Την επόμενη χρονιά, μετακόμισαν στην Tribeca με τον Beckett, γιο της Courtney.
Sarah Paulson και Holland Taylor
Όταν μιλάμε για αγάπη, ένας αριθμός μερικές φορές δεν είναι τίποτα άλλο από έναν αριθμό. Όταν η Sarah Paulson και ο Holland Taylor συνδέθηκαν μαζί, δέχθηκαν πολλές επικρίσεις για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους. Άλλωστε, ο Holland Taylor είναι 25 χρόνια μεγαλύτερος από τον Paulson. Δεδομένου ότι είναι ενήλικες τώρα, ας τους αφήσουμε να είναι.
Jodie Foster & Alexandra Hedison
Η βραβευμένη ηθοποιός-σκηνοθέτης Jodie Foster είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στη βιομηχανία του θεάματος. Ήταν πολύ ιδιωτική σχετικά με τον γάμο της με την ηθοποιό-φωτογράφο Alexandra Hedion. Παρόλο που δεν μας αφήνουν να μπούμε στις μικρές λεπτομέρειες της σχέσης, οι όμορφες κυρίες δείχνουν σίγουρα ευτυχισμένες μεταξύ τους. Όχι μόνο έχουν επιτυχία με τις ατομικές τους καριέρες, αλλά κέρδισαν και στην αγάπη.
Cara Delevingne & Annie Clark
Λυπηθήκαμε όταν μάθαμε για τον χωρισμό τους το 2016, αλλά υπομείνετε μαζί μας καθώς αναπολούμε με αγάπη την υψηλού προφίλ σχέση τους. Θα βρείτε λίγες νεαρές γυναίκες που είναι πιο διάσημες ή επιτυχημένες από την Cara Delevingne. Συνήθιζε να βγαίνει με τη μουσικό Annie Clark, πιο γνωστή ως St. Vincent.
Michael Sam και Vito Cammisano
Δεν είναι μυστικό ότι το να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής συνοδεύεται από σκαμπανεβάσματα. Έκθεμα Α: Michael Sam. Όταν τον επέλεξαν οι St. Louis Rams κατά τη διάρκεια του ντραφτ του NFL, ήταν τόσο συγκινημένος που φίλησε τον φίλο του Vito Cammisano σε ζωντανή τηλεόραση. Μετά από αρκετούς μήνες αρραβωνιάστηκαν. Δυστυχώς, κατέληξαν να το ακυρώσουν και να χωρίσουν.
Miley Cyrus και Kaitlynn Carter
Ίσως έχετε ακούσει ότι η Miley Cyrus, η διάσημη τραγουδίστρια, και ο ηθοποιός σύζυγός της, Liam Hemsworth, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι χωρίζουν. Λοιπόν, λίγο αργότερα, η Miley εθεάθη να έρχεται κοντά με την σταρ του reality, Kaitlynn Carter, ενώ βρισκόταν σε μια απόδραση στην Ιταλία. Τυχαίνει και η ίδια η Kaitlynn να περνά κάτι παρόμοιο. Αυτή και ο σύζυγός της, Μπρόντι Τζένερ (αυτός από το Keeping Up with the Kardashians), χώρισαν. Φαίνεται ότι η Miley και η Kaitlynn τα έχουν καταφέρει, αφού περνούν όλο τον χρόνο τους μαζί τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Από το χορό σε κλαμπ μαζί μέχρι το παρέα με τη μαμά της Miley, Tish, φαίνεται ότι αυτοί οι δύο περνούν υπέροχα!
Chely Wright & Lauren Blitzer
Ααα, μιλάμε για ένα αξιολάτρευτο ζευγάρι! Η συγγραφέας Lauren Blitzer είναι το πρόσωπο που έγραψε το βιβλίο Same Sex in the City: So Your Prince Charming Is Really a Cinderella . Εν τω μεταξύ, η Chely Wright είναι καλλιτέχνης της κάντρι μουσικής. Αυτές οι δύο ταλαντούχες κυρίες παντρεύτηκαν το 2011.
Sam Smith and Brandon Flynn
Υπήρξε μεγάλη φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης όταν ο δημοφιλής μουσικός Sam Smith ανακοίνωσε ότι έβλεπε τον Brandon Flynn του 13 Reasons Why Fame. Σίγουρα κάνουν ένα χαριτωμένο ζευγάρι! Ας ελπίσουμε ότι θα μιλήσουν περισσότερο για τη σχέση.
George Takei & Brad Altman
Ο σταρ του Star Trek George Takei και ο σύντροφός του Brad Altman ήταν μαζί για 27 χρόνια πριν αποφασίσουν να το επισημοποιήσουν το 2008. Γνωρίζατε ότι ο Brad παίζει και γράφει; Όπως και οι άλλες διασημότητες της λίστας, ο Takei είναι παθιασμένος με τα δικαιώματα των LGBT.
Wanda Sykes & Alex Sykes
Η Wanda Sykes αποφάσισε να περπατήσει στον διάδρομο με τον Alex Sykes το 2008. Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, ο Alex γέννησε ένα ζευγάρι δίδυμα: τον Lucas και την Olivia. Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ τη Wanda να μιλάει για τα παιδιά της σε talk show, θα πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσετε τα κλιπ. Έχει τις πιο αστείες ιστορίες για τα μικρά!
Jillian Michaels & Heidi Rhoades
Εάν είστε διάσημος personal trainer, αμφιβάλλουμε ότι θα χρειαστεί ποτέ να κάνετε λιποαναρρόφηση. Η Τζίλιαν Μάικλς το ξέρει αυτό καλύτερα από τον καθένα. Αυτή και η Heidi Rhoades έχουν μαζί δύο υπέροχα παιδιά. Παντρεύτηκαν το 2016. Σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τη σχέση τους; Πηγαίνετε και παρακολουθήστε το Just Jillian για να ακούσετε περισσότερα για αυτό και πολλά άλλα!
Rosie O'Donnell & Michelle Rounds
Το 2012, η ​​κωμική Rosie O'Donnell κατέληξε να παντρεύεται με τη Michelle Rounds. Ένα χρόνο μετά, οι δυο τους απέκτησαν μια κόρη. Αν και έδειχναν υπέροχα μαζί, έκτοτε το αποχώρησαν.
Jim Parsons & Todd Spiewak
Ο σταρ του Big Bang Theory , Jim Parsons, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Todd Spiewak είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό. Ήταν σε σχέση για 15 χρόνια πριν βγουν στο διάδρομο το 2017.
Lily Tomlin & Jane Wagner
Η αστεία κυρία Lily Tomlin και η συγγραφέας, σκηνοθέτις και παραγωγός Jane Wagner είναι μαζί για περισσότερο από τα περισσότερα ζευγάρια της λίστας. Μετά από 42 χρόνια μαζί, παντρεύτηκαν το 2013. Δεν είναι γλυκό;
Melissa Etheridge & Linda Wallem
Αφού πέρασαν πολύ καιρό μαζί, η μουσικός Melissa Etheridge και η ηθοποιός-παραγωγός Linda Wallem αποφάσισαν να το κάνουν επίσημο. Οι δυο τους έχουν και γενέθλια. Αυτό μας ακούγεται πολύ σαν μοίρα.
Ellen Page & Samantha Thomas
Αν είστε κάτι σαν εμάς, πιθανότατα θα θέλατε το δικό σας τηλέφωνο χάμπουργκερ αφού είδατε αυτό που χρησιμοποίησε η Έλεν Πέιτζ στην κωμωδία του γυμνασίου, Juno ! Έχει κάνει πολύ δρόμο από τις πρώτες μέρες της στη βιομηχανία του θεάματος. Η Έλεν Πέιτζ και η καλλιτέχνης-σέρφερ Σαμάνθα Τόμας πρέπει να ήταν ένα από τα πιο μοντέρνα και κουλ ζευγάρια που κοσμούσαν ποτέ το Χόλιγουντ. Δυστυχώς, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν το δικό τους δρόμο… Ναι, λυπόμαστε πολύ που ακούμε και αυτή την είδηση.
RuPaul & Georges LeBar
Τώρα, πώς είναι δυνατόν κάποιος να ζει στη σημερινή εποχή χωρίς να έχει ακούσει για τον RuPaul; Ο οικοδεσπότης του RuPaul's Drag Race ήταν πάντα ήσυχος για την ιδιωτική του ζωή. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι είναι με τον Georges LeBar για περισσότερες από δύο δεκαετίες τώρα. Έδωσαν τον κόμπο το 2017.
Cara Delevingne και Ashley Benson
Το μοντέλο και η ηθοποιός είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο. Αν και στην αρχή δεν θα επιβεβαίωναν τη σχέση τους, τώρα οι δυο τους δεν ντρέπονται πλέον να δημοσιεύουν γλυκές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στα social media. Η Cara και η Ashley γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Her Smell" το 2018 και σύντομα άρχισαν να βγαίνουν.
Cheyenne Jackson & Jason Landau
Ο Cheyenne Jackson έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του όταν εμφανίστηκε στο American Horror Story . Το 2013, μπήκε στο Instagram για να ανακοινώσει τη σχέση του με έναν άλλο ηθοποιό, τον Jason Landau. Την επόμενη χρονιά το επισημοποίησαν. Το 2016, οι δυο τους καλωσόρισαν ένα ζευγάρι δίδυμα που ονομάζονταν Ethan και Willow. Λαμβάνοντας υπόψη το πώς τελειώνουν συνήθως τα ρομάντζα του Χόλιγουντ, αυτό ακούγεται σαν κάτι βγαλμένο από παραμύθι!
Robin Roberts & Amber Laign
Η Ρόμπιν Ρόμπερτς της Good Morning America θέλει να μένει να κρατά την ιδιωτική της ζωή ξεχωριστή από την καριέρα της. Ωστόσο, αποφάσισε να βγει από την ντουλάπα όταν πάλευε με τον καρκίνο του μυελού των οστών ή το MDS. Έτσι έμαθαν οι άνθρωποι για τον γάμο της με τον Amer Laign. Η Μισέλ Ομπάμα έγραψε μάλιστα στο Twitter για να της είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα και την Άμπερ! Συνεχίζετε να μας κάνετε όλους περήφανους».
Samira Wiley & Lauren Morelli
Οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς Orange is the New Black ενθουσιάστηκαν όταν άκουσαν ότι η Lauren Morelli, συγγραφέας της σειράς, έβγαινε με τη Samira Wiley. Οι σχέσεις στο χώρο εργασίας μπορεί να γίνουν ακατάστατες, αλλά φαίνεται ότι οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.
Sara Gilbert & Linda Perry
Το 2014, η Sara Gilbert της Roseanne παντρεύτηκε τη μουσικό-παραγωγό Linda Perry. Υπάρχει περίπτωση να τη γνωρίζετε από την εποχή που πέρασε ως τραγουδίστρια των 4 Non Blondes. Το 2015, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το παιδί τους.
Barry Manilow & Garry Kief
Ο Barry Manilow και ο Garry Kief είναι μαζί σαράντα χρόνια. Τα lovebirds έκαναν τα πράγματα επίσημα στο Παλμ Σπρινγκς της Φλόριντα το 2014. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Manilow, αλλά ίσως να μην ξέρετε ότι η καλλονή του είναι πρώην στέλεχος της τηλεόρασης που τυχαίνει να είναι και ο μάνατζέρ του.
Nate Berkus & Jeremiah Brent
Ο Nate Berkus και ο Jeremiah Brent είναι και οι δύο καταπληκτικοί σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και δεν πιστεύουμε ότι είναι πιο χαριτωμένο από τη σχέση τους! Φυσικά, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με αυτά αν παρακολουθείτε το Nate & Jeremiah By Design . Ο Nate ήταν επίσης τακτικά στο The Oprah Winfrey Show . Το 2014 οι δυο τους παντρεύτηκαν και απέκτησαν την κόρη τους Poppy.
David Hyde Pierce & Brian Hargrove
Ο Ντέιβιντ Χάιντ Πιρς είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Δόκτορα Νάιλς στην επιτυχημένη σειρά Frasier . Βγήκε από την ντουλάπα το 2007. Την επόμενη χρονιά, παντρεύτηκε τον σύντροφό του Brian Hargrove, συγγραφέα και παραγωγό. Από τότε είναι ευτυχισμένοι μαζί!
Ryan Murphy & David Miller
Αν γνωρίζετε το όνομα Ryan Murphy, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι επειδή είναι ο εγκέφαλος πίσω από το Glee και το American Horror Story . Τέλος πάντων, δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε. Το 2011, παντρεύτηκε τον Ντέιβιντ Μίλερ, τον συγγραφέα, σκηνοθέτη και παραγωγό για 15 χρόνια σύντροφό του.
Luke Evans & Jon Kortajarena
Ο Λουκ Έβανς είναι ένας Ουαλός ηθοποιός που εμφανίστηκε πρόσφατα στο Beauty and the Beast δίπλα στην Emma Watson. Έχει σχέση με τον Jon Kortajarena εδώ και αρκετό καιρό. Το 2016, οι δυο τους το αποχώρησαν, αν και το 2017 υπάρχουν εικασίες ότι έχουν ξαναβρεθεί.
Tig Notaro & Stephanie Allynne
Η Tig Notaro είναι ένας κωμικός που είναι παντρεμένος με την ηθοποιό-συγγραφέα Stephanie Allynne από το 2015. Οι δυο τους έχουν μαζί δίδυμα αγόρια που ονομάζονται Max και Finn. Χαιρόμαστε που ακούμε ότι η οικογένειά της την έχει πλάτη, ειδικά κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας της με τον καρκίνο του μαστού.
Alan Cumming & Grant Shaffer
Ο Άλαν Κάμινγκ είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που έχουν ζήσει ποτέ. Το 2012, έκανε τα πράγματα επίσημα με τον Γκραντ Σάφερ, δένοντας τον κόμπο. Οι δυο τους μαζί με τα σκυλιά τους μένουν στη Νέα Υόρκη.
Matt Dallas & Blue Hamilton
Ο Ματ Ντάλας έκανε όνομα όταν έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Kyle XY . Αυτός και η μουσικός Blue Hamilton ήταν μαζί για έξι χρόνια πριν παντρευτούν και υιοθετήσουν ένα παιδί μαζί.
Brittney Griner & Glory Johnson
Τώρα, η Brittney Griner και η Glory Johnson ήταν κάτι περισσότερο από ένα απλό ζευγάρι διασημοτήτων σας. Οι δυο τους κυβέρνησαν και τα γήπεδα μπάσκετ. Οι σταρ του WNBA ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το 2014 και παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, οι δυο τους έχουν χωρίσει από τότε.
Orlando Cruz & Jose Manuel Colon
Ο Orland Cruz είναι γνωστός ως «ο πρώτος ανοιχτά LGBT επαγγελματίας πυγμάχος στην ιστορία του αθλήματος». Σαν να μην ήταν εκπληκτικό από μόνο του, ήταν επίσης το πρώτο άτομο που εισήχθη στο Εθνικό Αθλητικό Hall of Fame για ομοφυλόφιλους και λεσβίες το 2013. Ήταν την ίδια χρονιά που παντρεύτηκαν μαζί με τον Χοσέ Μανουέλ Κολόν.
Daniel Franzese & Joseph Bradley Phillips
Είμαστε βέβαιοι ότι δεν μπορείτε να ξεχάσετε τον Daniel Franzese, ο οποίος έπαιξε τον Damien και είπε «πολύ ομοφυλόφιλος για να λειτουργήσω» στο Mean Girls . Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι ο ηθοποιός έσκασε την ερώτηση στον στυλίστα Τζόζεφ Μπράντλεϊ Φίλιπς σε μια τοποθεσία των Starbucks στο Βόρειο Χόλιγουντ. Είμαστε βέβαιοι ότι οι άνθρωποι που το είδαν ενθουσιάστηκαν για τα lovebirds.
Jonathan Knight & Harley Rodriguez
Αν ακούγατε το New Kids On The Block παλιά, μάλλον θυμάστε τον Jonathan Knight! Το πρώην μέλος του boy band ήταν με τη Harley Rodriguez από το 2008. Οι δυο τους μάλιστα εντάχθηκαν στο ριάλιτι The Amazing Race . Το 2016, το ζευγάρι είχε κάνει διακοπές στην Αφρική με τους γονείς τους όταν ο Knight αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.
Tom Daley & Dustin Lance Black
Ο Tom Daley είναι Ολυμπιακός κολυμβητής, ενώ ο Dustin Lance Black είναι βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος. Αυτό είναι ένα ζευγάρι δύναμης, αν το έχουμε δει ποτέ. Οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν το 2015 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2017.
Abby Wambach & Glennon Doyle Melton
Είναι ακόμη δυνατό να συμβαδίσει με όλα τα επιτεύγματα που έχει η Abby Wambach στο όνομά της; Αυτός ο συνταξιούχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε δύο φορές στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έφερε στο σπίτι το χρυσό μετάλλιο. Είναι επίσης προπονήτρια και πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA. Η όμορφη σύζυγός της δεν είναι άλλη από τον Glennon Doyle Melton, ο οποίος είναι ο συγγραφέας των μπεστ σέλερ των Love Warrior και Carry On, Warrior . Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2017.
Johnny Weir & Victor Voronov
Έχουμε ακόμα έναν Ολυμπιονίκη στη λίστα. Ο Johnny Weir είναι δύο φορές Ολυμπιονίκης πατινάζ στον πάγο. Αυτός και ο Victor Voronov ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια, αν και αποφάσισαν να τραβήξουν το δικό τους δρόμο το 2014.
Colton Haynes & Jeff Leatham
Αν παρακολουθείτε το Arrow and Teen Wolf , μάλλον είστε θαυμαστές του ταλαντούχου Colton Haynes. Αυτός και ο διάσημος ανθοπώλης Jeff Leatham παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2017. Μας αρέσει το γεγονός ότι η ίδια η Cher βοήθησε στην πρόταση.
Gary Janetti & Brad Goreski
Μήπως ήρθε η ώρα για μια γρήγορη ανανέωση σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί οι σούπερ σταρ; Αν ναι, θα σας ενημερώσουμε ότι ο Gary Janetti είναι ένας πολύ γνωστός συγγραφέας-παραγωγός που έχει δουλέψει στο Family Guy και στο Will and Grace . Εν τω μεταξύ, ο Brad Goreski είναι ένας επιτυχημένος στυλίστας διασημοτήτων που είναι συν-οικοδεσπότης για το Fashion Police . Οι αγαπημένοι ήταν μαζί για 13 χρόνια την εποχή του αρραβώνα τους το 2014.
Jonathan Adler & Simon Doonan
Ο Jonathan Adler είναι ένας ταλαντούχος. Είναι αγγειοπλάστης, συγγραφέας και σχεδιαστής όλα σε ένα! Παντρεύτηκε με τον Simon Doonan, Creative Ambassador-at-Large of Barneys, το 2008. Οι δυο τους είχαν σχέση 14 χρόνια πριν αποφασίσουν να την επισημοποιήσουν. Στοιχηματίζουμε ότι ο γάμος τους στην Καλιφόρνια κόβει την ανάσα!
Alec Mapa & Jamison Hebert
Αν σας αρέσουν οι εκπομπές όπως οι Desperate Housewives και η Ugly Betty , είμαστε βέβαιοι ότι πιστεύετε ότι ο Alec Mapa σας φαίνεται οικείος. Το 2008, ο ηθοποιός-συγγραφέας παντρεύτηκε τον Jamison Hebert. Μεταξύ τους έχουν έναν υιοθετημένο γιο.
Zachary Quinto & Miles McMillan
Ο Zachary Quinto είναι περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του στο Star Trek και στο Heroes . Ο καταξιωμένος ηθοποιός επέλεξε να είναι με κάποιον που είναι εξίσου επιτυχημένος, αν και με διαφορετικούς τρόπους. Ο Μάιλς ΜακΜίλαν έκανε όνομα ως ζωγράφος και μοντέλο. Το 2016, ονομάστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς» από το Daily Front Row! Ξεκίνησαν να βγαίνουν έξω το 2013. Είχαν την τιμή να αποκαλούνται από τη Vogue το 2015 «ένα ισχυρό ζευγάρι του οποίου ο τομέας εκτείνεται σε όλη τη σκηνή του κινηματογράφου, της μόδας και της τέχνης!
Rufus Wainwright & Jorn Weisbrodt
Ωχ, δεν θα δίνατε τα πάντα για να απολαύσετε μια σερενάτα από τον Rufus Wainwright; Δυστυχώς, μόνο ο Γερμανός διαχειριστής τέχνης Jorn Weisbrodt μπορεί να το ζήσει αυτό. Αντάλλαξαν όρκους το καλοκαίρι του 2012. Γεννούν μαζί μια κόρη με τον φίλο τους και την κόρη του Λέοναρντ Κοέν, Λόρκα. Αποκαλούν αυτή τη συμφωνία «σύμπραξη γονέων» και σίγουρα μας ακούγεται σαν ένα συναρπαστικό σύστημα!
Jane Lynch & Lara Embry
Η Jane Lynch της φήμης Glee έδεσε τον ιππότη με μια κλινική ψυχολόγο με το όνομα Lara Embry το 2010. Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ συμμετείχαν σε έναν έρανο στην Καλιφόρνια. Δυστυχώς, το αποχώρησαν το 2014.
Cat Cora & Jennifer Cora
Όλοι, έχουμε νέα. Μπορείτε να πιστέψετε ότι ήρθε η ώρα να πάρουν διαζύγιο η Cat Cora και η Jennifer Cora; Μεταξύ τους έχουν 17 χρόνια και τέσσερα παιδιά. Το διαζύγιο είναι μια αληθινή τραγωδία.
Mario Cantone & Jerry Dixon
Υπάρχει περίπτωση να θυμάστε τον Mario Cantone για τη δουλειά του στο Sex and the City και στο Chappelle's Show . Η σύζυγός του είναι επίσης ηθοποιός, αν και προτιμά τη σκηνή αντί για τη μικρή οθόνη. Οι εραστές γνωρίστηκαν το 1991 και παντρεύτηκαν δύο δεκαετίες αργότερα.
Kristen Stewart & Stella Maxwell
Είμαστε σίγουροι ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τη δημοτικότητα της σταρ του Twilight , Kristin Stewart. Αυτή και το μοντέλο της Victoria Secret Στέλλα Μάξγουελ είναι μαζί από το 2016. Αν σκεφτεί κανείς πόσο επιτυχημένοι είναι, είναι φυσικό να τους σκεφτεί ως ένα ζευγάρι με δύναμη.
Lee Daniels & Jahil Fisher
Ο Λι Ντάνιελς είναι ένας βετεράνος στη βιομηχανία του θεάματος που έχει κάνει την παραγωγή του Empire και τη σκηνοθεσία του Precious . Με τον στυλίστα Jahil Fisher διατηρούν σχέση εδώ και 6 χρόνια. Δεν φαίνονται καλά μαζί;
Don Roos & Dan Bucatinsky
Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης Don Roos συνάντησε για πρώτη φορά τον σύζυγό του Daniel Bucatinsky το 1992. Στοιχηματίζουμε ότι θυμάστε τον ηθοποιό Bucatinsky για τον ρόλο του James Novak στο Scandal . Προφανώς, ο Roos ζήτησε από τον Bucatinsky να πάει μαζί του στην πρεμιέρα του Love Field . Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Παντρεύτηκαν κατά τη διάρκεια των τεσσάρων μηνών που η Καλιφόρνια νομιμοποίησε τους γάμους ομοφύλων το 2008. Έχουν μαζί δύο παιδιά: την Ελίζα και τον Τζόνα.
Chris Hughes & Sean Eldridge
Αυτό είναι ένα ακόμη ζευγάρι δύναμης με φορτωμένο πρόγραμμα. Ο Chris Hughes είναι ο συνιδρυτής ενός ιστότοπου για τον οποίο ίσως έχετε ακούσει πριν… αναφερόμαστε στο Facebook, φυσικά. Ο Sean Eldridge, εν τω μεταξύ, ασχολείται με την πολιτική. Είναι ο πρόεδρος και ιδρυτής του Stand Up America, μιας κοινότητας υπεράσπισης. Αντάλλαξαν όρκους το 2012.
Michael Arden & Andy Mientus
Οι πρωταγωνιστές του Μπρόντγουεϊ και της οθόνης Μάικλ Άρντεν και Άντι Μιέντους άρχισαν να βγαίνουν το 2010. Οι δυο τους ήθελαν να κάνουν πρόταση γάμου στον άλλο την ίδια μέρα! Δεν είναι το πιο χαριτωμένο; Οι εραστές παντρεύτηκαν το 2016.
TR Knight & Patrick Leahy
Αμφιβάλλουμε ότι δεν έχετε ακούσει ποτέ για το μακροχρόνιο ιατρικό δράμα, Grey's Anatomy . Ίσως θυμάστε τον TR Knight, που έπαιξε τον Γιώργο στην εκπομπή! Βρήκε τον έρωτα της ζωής του στον χορευτή μπαλέτου και συγγραφέα Patrick Leahy. Γνωρίστηκαν το 2010 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα.
Adam Lambert και Sauli Koskinen
Ο Άνταμ Λάμπερτ τερμάτισε στη δεύτερη θέση όταν συμμετείχε στην 8η σεζόν του ριάλιτι American Idol , αλλά κατάφερε να κερδίσει πολλά όσον αφορά την αγάπη. Άρχισε να βγαίνει με τον Sauli Koskinen, ριάλιτι και ρεπόρτερ ψυχαγωγίας, το 2010. Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι χώρισαν μετά από τρία χρόνια μαζί, αν και εξακολουθούν να έχουν καλές σχέσεις.
Ben Whishaw και Mark Bradshaw
Μη νομίζετε ότι είναι αξιολάτρευτο που τα ονόματά τους τελειώνουν στην ίδια συλλαβή. Ο Μπεν Γουίσοου είναι ένας Άγγλος ηθοποιός που βρίσκεται σε πολιτική σύμπραξη με τον Μαρκ Μπράντσοου, έναν Αυστραλό συνθέτη, εδώ και αρκετό καιρό. Μίλησε για αυτό το 2012, προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών τους!
Heather Matarazzo και Heather Turman
Πώς πιστεύεις ότι είναι όταν βγαίνεις με κάποιον με το ίδιο όνομα με σένα; Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς είναι για τους Heathers, καθώς προτιμούν να κρατούν τα πράγματα σε χαμηλά επίπεδα…
Jonathan Bennett and James Vaughan
Έχουμε άλλη μια απόφοιτη Mean Girls για εσάς. Ο ηθοποιός Jonathan Bennett συναντήθηκε με τον τηλεοπτικό παρουσιαστή James Vaughan και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη σχέση τους από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δημοσιεύουν τακτικά φωτογραφίες που χρησιμεύουν ως απόδειξη του πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλον!
Terry Sweeney και Lanier Laney
Το Saturday Night Live είναι μια βασική τηλεοπτική κωμωδία, αλλά ξέρατε ότι έχει καταφέρει να κάνει πράγματα παρά να μας κάνει να γελάμε; Προφανώς, το μακροχρόνιο πρόγραμμα πέτυχε να ταιριάξει και τους ανθρώπους. Ο κωμικός Terry Sweeney συνάντησε τον συγγραφέα Lanier Laney κατά τη διάρκεια της σεζόν '85-'86 της τηλεοπτικής εκπομπής!
Kate McKinnon and Jackie Abbott
Δεν ήταν το μόνο ζευγάρι που βρήκε την αγάπη δουλεύοντας εκεί. Το Saturday Night Live περιλαμβάνει ένα τρίτο μέλος του LGBT καστ: την Kate McKinnon. Η αστεία γυναίκα είναι σε σχέση με την Τζάκι Άμποτ, συνάδελφο ηθοποιό.
Cynthia Nixon & Christine Marinoni
Η Cynthia Nixon έκανε όνομα όταν πρωταγωνίστησε στο The Sex and the City . Στον ελεύθερο χρόνο της παλεύει για τα δικαιώματα των LGBT. Ξεκίνησε να βγαίνει με την Christine Marinoni το 2004 και παντρεύτηκε το 2012. Η Marinoni γέννησε τον γιο τους που ονομάστηκε Max το 2011.
BD Wong και Richie Jackson
Τολμάμε να πούμε ότι το Law & Order: Special Victims Unit δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν είχε τον BD Wong. Από το 1988, έβγαινε με τον Richie Jackson, τον ατζέντη του ταλέντου. Οι δυο τους μάλιστα έχουν και δίδυμα μαζί! Δυστυχώς, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να τραβήξουν το δικό τους δρόμο το 2004.
Cherry Jones και Sophie Huber
Απολαύσαμε την παρακολούθηση Cherry Jones στο 24 καθώς και στο Transparent . Είναι απλά σαγηνευτική! Αν και μερικοί άνθρωποι αισθάνονται ακόμα πικραμένοι που δεν είναι πια με τη Σάρα Πόλσον, εκείνη δεν φαίνεται να στενοχωριέται γι' αυτό. Άλλωστε, έχει καταφέρει να βρει την αγάπη με κάποιον άλλο. Το 2015 παντρεύτηκε την κινηματογραφίστρια Sophie Huber.
Dot Marie Jones και Bridgett Casteen
Λοιπόν, πρέπει να πούμε ότι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά μέλη του καστ LGBT στο Glee . Η ηθοποιός Dot Marie Jones συνάντησε για πρώτη φορά την Bridgett Casteen το 2010. Είναι πλέον ευτυχισμένοι παντρεμένοι αφού αρραβωνιάστηκαν στις Anaheim Gay Days το 2013.
Jessica Clark And Lacey Stone
Γνωρίζατε ότι το διάσημο Βρετανό μοντέλο Jessica Clark εργάζεται επίσης ως παρουσιάστρια στο vlog που ονομάζεται Lesbian Love στο afterellen.com; Το 2010 παντρεύτηκε τη Lacey Stone, επαγγελματία γυμναστικής. Δυστυχώς, αποφάσισαν ότι δεν ήταν γραφτό να γίνει και χώρισαν το 2012.
John Barrowman και Scott Gill
Το 1993, ο Scott Gill παρακολούθησε τον ταλαντούχο John Barrowman να παίζει σε μια παράσταση. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Οι δυο τους έβγαιναν πολύ καιρό πριν αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να συνάψουν σύμφωνο συμβίωσης 13 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους. Δύο δεκαετίες αφότου γνώρισαν ο ένας τον άλλον, αποφάσισαν να παντρευτούν.
John Benjamin Hickey And Jeffrey Richman
Δεν νομίζετε ότι ο παραγωγός-σεναριογράφος της Modern Family Τζέφρι Ρίτμαν και ο ηθοποιός Τζον Μπέντζαμιν Χίκλεϊ είναι απίστευτα αξιολάτρευτοι μαζί; Οι δύο ταλαντούχοι άντρες βλέπονται από το 2003. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Thomas Roberts και Patrick D. Abner
Ίσως γνωρίζετε τον Thomas Roberts ως παρουσιαστή του MSNBC. Αυτός και ο Πάτρικ Άμπνερ είχαν σχέση για 12 χρόνια πριν παντρευτούν. Πιστεύουμε ότι είναι τέλειο που πραγματοποίησαν την τελετή στην ταράτσα της λεωφόρου Gansevoort Park. Δεν ζουν ποτέ ευτυχισμένοι.
Elizabeth Gilbert & Rayya Elias
Υπήρχε μια χρονική στιγμή όπου φαινόταν ότι όλοι διάβαζαν το Eat, Pray, Love της Elizabeth Gilbert. Τον Ιούλιο του 2016 ανακοίνωσε ότι θα χωρίσει από τον Χοσέ Νούνες. Ωστόσο, ανακοίνωσε τη νέα της σχέση τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Αποδεικνύεται ότι άρχισε να βγαίνει με τον καλύτερο φίλο της συγγραφέα Rayya Elias. Τον Ιούνιο του 2017, πραγματοποιήθηκε τελετή δέσμευσης. Σε μια τραγική ανατροπή της μοίρας, η Rayya υπέκυψε στον καρκίνο στις 4 Ιανουαρίου 2018.
Jason Collins & Brunson Green
Ο πρώην μπαλίστας του ΝΒΑ Τζέισον Κόλινς ήταν ο πρώτος αθλητής που εμφανίστηκε ποτέ σε μεγάλα αθλήματα στη χώρα όταν έκανε την ανακοίνωση το 2013. Αφού το έκανε αυτό, πολλοί παίκτες αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Άρχισε να βγαίνει με την αγαπημένη του Μπράνσον Γκριν το 2014.
Lindsay Lohan & Sam Ronson
Η Lindsay Lohan ήταν μια 22χρονη νεαρή γυναίκα που αντιμετώπιζε μια σειρά από ζητήματα. Ήταν την ίδια στιγμή που άρχισε να βγαίνει με τον DJ Sam Ronson. Οι δυο τους χώρισαν αφού έπρεπε να δουλέψουν μόνοι τους. Η Λόχαν εξήγησε ότι τώρα είναι φίλοι, αλλά είπε επίσης: «Πρέπει να αγαπήσω πρώτα τον εαυτό μου πριν μπορέσω να είμαι με οποιονδήποτε άλλον, και πέρασα πολλά. Δύο τοξικοί άνθρωποι δεν μπορούν να είναι μαζί. Τέλος της ιστορίας. Είμαστε φίλοι τώρα. Έτσι ξεκίνησε, οπότε νομίζω ότι έτσι έπρεπε να γίνει».
Lance Bass & Michael Turchin
Ο Λανς Μπας είναι περισσότερο γνωστός για το χρόνο του στο δημοφιλές συγκρότημα αγοριών NSYNC, αν και υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτό. Το 2011, άρχισε να βγαίνει με έναν ζωγράφο που ονομαζόταν Michael Turchin. Το 2014 έγραψαν ιστορία με τον γάμο τους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό αν παρακολουθήσετε το Lance Loves Michael: The Lance Bass Wedding . Στην πραγματικότητα ήταν ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων που βγήκε στον αέρα.
Michael Kors & Lance Le Pere
Δεν είναι μόνο ο Michael Kors και ο Lance Le Pere μεμονωμένα στυλ εικονίδια, αλλά και αυτοί οι δύο είναι στόχοι σχέσης! Οι επί χρόνια σύντροφοι και συνεργάτες αρραβωνιάστηκαν και μετά παντρεύτηκαν σε διάστημα ενός έτους. Είμαστε σίγουροι ότι το 2011 ήταν μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για αυτούς.
Tom Ford & Richard Buckley
Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να καταφέρει ο Τομ Φορντ. Ενώ είναι περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του ως σχεδιαστής μόδας, είναι επίσης σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος. Αν αυτό δεν σας έχει εντυπωσιάσει ακόμα, ίσως να το κάνει η σχέση του με τον συντάκτη-δημοσιογράφο Richard Buckley. Ξεκίνησαν να βγαίνουν έξω το 1986 και παραμένουν πιο δυνατοί από ποτέ. Μαζί έχουν έναν γιο.
Kendrell Bowman και Anthony Wayne
Εδώ είναι ένα ζευγάρι δύναμης που πρέπει να γνωρίζετε. Το 2011, το μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ με τίτλο Anything Goes ήταν το ντεμπούτο του Άντονι Γουέιν. Η Kendrell Bowman είναι στυλίστρια και δημιουργική σύμβουλος εικόνας σε διασημότητες. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο μιούζικαλ Off-Broadway με τον τίτλο You Make Me Feel Mighty Real: A Sylvester Concert . Το λιγότερο, ήταν μεγάλη επιτυχία!
Matt Bomer & Simon Halls
Υπάρχει κάτι απίστευτα συναρπαστικό σε έναν μυστικό γάμο, έτσι δεν είναι; Πιθανότατα θα έχετε μόνο τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Όλοι οι άλλοι μπορούν να το ακούσουν μόνο μετά. Τι πιστεύετε για έναν γάμο που κρατήθηκε μυστικός μέχρι τρία χρόνια μετά; Αυτό είναι κάτι που κατάφεραν ο Simon Hall και ο Matt Bomer το 2014.
Thom Browne & Andrew Bolton
Δεν έχουν πολλοί άνθρωποι την ευκαιρία να σχεδιάσουν ένα φόρεμα για την Πρώτη Κυρία, αλλά ο Thom Browne το έκανε και το έκανε. Δημιούργησε ένα υπέροχο φόρεμα που φόρεσε η πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Michelle Obama το 2013. Όταν ο Browne συνάντησε τον σχεδιαστή μόδας και ενθουσιώδη Andrew Bolton, ήξερε ότι ήταν αγάπη. Αποδεικνύεται ότι είχε δίκιο σε αυτό!
Rob Marshall & John DeLuca
Φαίνεται ότι το Μπρόντγουεϊ είναι πραγματικά ένα μαγικό μέρος. Γνωρίζουμε ότι εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν όπου υπάρχει μαγεία. Στοιχηματίζουμε ότι ο John DeLuca και ο Rob Marshall θα συμφωνούσαν με το συναίσθημα, καθώς εκεί συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1982. Οι δυο τους είχαν πάει εκεί για να κάνουν ακρόαση για ένα μέρος στο μιούζικαλ που ονομάζεται Boogie-Woogie Rumble of a Dream Deferred . Πήραν τα μέρη και το αγόρι, προφανώς!
Guillermo Díaz and Partner
Ο σκανδαλιάρης ηθοποιός Guillermo Diaz είναι ένας άλλος ηθοποιός που του αρέσει να κρατά την προσωπική του ζωή ιδιωτική. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που γνωρίζουμε για αυτόν. Πρώτον, είναι ανοιχτά γκέι και περήφανος γι' αυτό! Έχει επίσης μια αφοσιωμένη σχέση με κάποιον… το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε ποιος είναι. Ίσως το μάθουμε κάποια στιγμή στο μέλλον.
Bishop OC Allen and First Gentleman Rashad Burgess
Όλοι έχουμε προκαταλήψεις για το πώς είναι η εκκλησία, αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχουν εξαιρέσεις στους κανόνες! Η Εκκλησία του Vision στην Ατλάντα δεν θυμίζει σε τίποτα μια κανονική εκκλησία. Το ίδρυμα καλωσορίζει άτομα από κάθε υπόβαθρο. Η εκκλησία αποτελείται από άτομα διαφορετικών φύλων, φυλών και σεξουαλικών προσανατολισμών. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στον Επίσκοπο OC Allen και τον πρώτο κύριο Rashad Burgess. Είναι παντρεμένοι εδώ και μια δεκαετία και έχουν μαζί δύο παιδιά.
Quincy Gossfield και Deondray Gossfield
Οι Quincy Gossfield και Deondray Gossfield έχουν τραβήξει την προσοχή του κοινού με διάφορους τρόπους. Πρώτον, είναι επιτυχημένοι τηλεοπτικοί παραγωγοί και indie δημιουργοί ταινιών. Έχουν κάνει επίσης όνομα για τον έρωτα. Συνεργάστηκαν και είναι ερωτευμένοι εδώ και καιρό.
Monifah Carter και Terez Mychelle
Η Monifah Carter είναι μια καλλιτέχνης R&B που ξέρει πώς είναι η αληθινή αγάπη. Παντρεύτηκε τον σύντροφό της Terez Carter στις 4 Απριλίου 2014. Εκτός από τη δουλειά της στη μουσική βιομηχανία, η Carter είναι ένας από τους λίγους Αφροαμερικανούς που θα βρείτε στο ριάλιτι. Όσον αφορά τη σχέση τους, αυτό ήταν το μόνο πράγμα που είχε να πει: «Είμαστε πιο ερωτευμένοι αν αυτό είναι δυνατό. Πρόκειται για τη δέσμευση και το να κάνουμε το σωστό προς το παρόν».
Derek J και Partner
Όπως όλοι γνωρίζουμε, κανένας κανόνας δεν διέπει το να ερωτεύεσαι. Όταν είσαι ερωτευμένος με κάποιον, νιώθεις λίγο σαν να επιστρέφεις σπίτι. Ο κομμωτής Derek J γνωρίζει την αίσθηση καλύτερα από τον καθένα. Πολλοί από τους θαυμαστές του ξαφνιάστηκαν όταν μπήκε στο Instagram για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της συντρόφου του. Πιθανότατα δεν περίμεναν ότι θα ήταν άντρας, αλλά απάντησε αμέσως σε αυτήν την απάντηση λέγοντας το εξής: «Το «πολύ ωραία για να είσαι ομοφυλόφιλος» είναι το ίδιο πράγμα με το «να είσαι χαριτωμένος να είσαι ένα μελαχρινό κορίτσι ή μεγάλο κορίτσι. Έλα ppl."
Nico Tortorella και Bethany Meyers
Ο Nico Tortorella των Younger and The Following fame εξήγησε ότι είναι πανσεξουαλικός. Η Bethany Meyers, η σύντροφος της ζωής του, είναι επιχειρηματίας στον τρόπο ζωής και της φυσικής κατάστασης. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 9 Μαρτίου 2018, αν και επέλεξαν να το κάνουν χωρίς φασαρία σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Δεν είναι εκπληκτικό να ακούς ότι είναι μαζί για περισσότερα από 10 χρόνια τώρα;
Maulik Pancholy και Ryan Corvaia
Το 2013, ο Maulik Pancholy της 30 Rock φήμης άφησε τον κόσμο να καταλάβει ότι είναι ομοφυλόφιλος. Επιπλέον, ανακοίνωσε επίσης ότι είχε μια αφοσιωμένη σχέση με έναν catering και σεφ με το όνομα Ryan Corvaia. Δεν θα πιστεύατε πού αρραβωνιάστηκαν αυτοί οι εραστές! Συνέβη στο Ταζ Μαχάλ στην Ινδία το 2014. Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.
Bob Harper και Anton Gutierrez
Τον Νοέμβριο του 2015, οι θαυμαστές ανακάλυψαν ότι ο Anton Gutierrez και ο Bob Harper είχαν μια αφοσιωμένη σχέση μαζί. Γνωρίζετε πόση δύναμη μπορεί να έχει η υποστήριξή σας σε ένα άτομο; Κατά τη διάρκεια του 7ου επεισοδίου της 15ης σεζόν του The Biggest Loser , ο Μπομπ Χάρπερ βοήθησε έναν διαγωνιζόμενο να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του να βγει έξω με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Και κατέληξε να βγαίνει σε όλους ο ίδιος!
Meredith Baxter and Nancy Locke
Η Meredith Baxter είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε έργα όπως το Family Ties και το Family . Ωστόσο, θέλουμε να επισημάνουμε τις 5 υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy για να αποδείξουμε ότι έχει ό,τι χρειάζεται! Είχε παντρευτεί τέσσερις φορές πριν εμφανιστεί ως γκέι. Αυτή και η Nancy Locke παντρεύτηκαν στις 8 Δεκεμβρίου 2013.
Andrew Rannells and Mike Doyle
Αν νομίζεις ότι είναι πιο εύκολο να είσαι ηθοποιός φωνής παρά επί της οθόνης, κάνεις πολύ λάθος. Ο Andrew Rannells μπορεί να σας πει τα πάντα για αυτό. Τυχαίνει να είναι και τραγουδιστής. Ο σύντροφός του στη ζωή δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, παραγωγό και σεναριογράφο Μάικ Ντάιλ. Είναι μαζί από το 2011!
Chris Colfer and Will Sherrod
Όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις για το πόσο θα πρέπει να είναι η σχέση πριν κάνει κανείς πρόταση γάμου. Απλώς έχετε κατά νου ότι δεν θέλουν όλοι να δέσουν τον κόμπο, επομένως δεν είναι πολύ δίκαιο. Ο Chris Colfer έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του όταν εμφανίστηκε στο Glee . Αυτός και ο Will Sherrod είναι μαζί από το 2013.
Sean Maher και Paul Maher
Το 2011, ο Sean Maher εμφανίστηκε ως ομοφυλόφιλος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του στο Serenity and Firefly . Με τον Paul Maher παντρεύτηκαν το 2016. Μεταξύ τους έχουν μια κόρη και έναν γιο. Μετά τη γέννηση της κόρης του το 2007, ο σταρ αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα 2 ετών για να φροντίσει τα παιδιά.
Beth Ditto & Kristin Ogata
Ποιος αποφάσισε ότι χρειάζεστε τον νόμο και ένα δικαστήριο για να δηλώσετε ότι είστε επίσημα με κάποιον για πάντα; Η αγάπη είναι αγάπη, τελικά, και αυτοί οι διάσημοι φρόντισαν να το μάθει ο κόσμος. Τον Ιούλιο του 2013, η Beth Ditto και η Kristin Ogata έκαναν μια τεράστια «ανεπίσημη» γαμήλια τελετή στη Χαβάη. 17 μήνες αργότερα, οι δυο τους παντρεύτηκαν επίσημα βάσει του νόμου του Όρεγκαν που επέτρεπε τους γάμους ομοφύλων.
Bill T. Jones & Bjorn Amelan
Η ζωή είναι γεμάτη με κάθε είδους προκλήσεις και απροσδόκητες καταστάσεις που δοκιμάζουν σοβαρά τις δυνάμεις σας. Και οι δύο αυτοί άνδρες έχουν χάσει την αγάπη της ζωής τους και τους πήρε πολύ χρόνο για να προχωρήσουν. Σήμερα όμως είναι και οι δύο ευτυχισμένοι και φουλ ερωτευμένοι.
Julie Mehretu & Jessica Rankin
Η Jessica Rankin είναι διάσημη για τους εξαίσιους πίνακές της με κεντήματα και τώρα μαζί με την Αιθίοπα σύντροφό της, Julie Mehretu, έχουν μαζί ένα στούντιο τέχνης! Πόσο γλυκό είναι αυτό; Σαφώς, υπάρχει κάτι που ενώνει τα δύο…
Kim Catullo & Christine Quinn
Διασκεδαστικό γεγονός: Η Kim Catullo αρνήθηκε ευθέως να συστηθεί στην Christine Quinn όταν η φίλη της ήθελε να τα φτιάξει. Αυτό ήταν την εποχή που η Christine ήταν η κορυφαία πολιτικός που διεκδικούσε δήμαρχος το 2013. Η Kim πίστευε ότι οι προσωπικότητες τους θα συγκρούονταν. Ωστόσο, μετά από κάποια παρότρυνση, κατέληξαν παντρεμένοι!
Jenna Wolfe και Stephanie Gosk
Ποιος θα πίστευε ότι η δουλειά στο NBC θα ήταν κάπου για να βρεις την αληθινή αγάπη; Αυτή ήταν η περίπτωση της Jenna Wolfe και της Stephanie Gosk. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πρόσφατα και οι συνεργάτες του NBC δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι για αυτούς!
Paris Barclay και Christopher Mason
Εκτός από το ότι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σπουδαίες εκπομπές όπως το ER, το CSI και το The West Wing, η Paris Barclay έχει επιτύχει σε κάτι περισσότερο από τη σκηνοθεσία τηλεοπτικών εκπομπών. Στην πραγματικότητα, κατάφερε να κρατήσει μυστική τη 10ετή σχέση του με τον Κρίστοφερ Μέισον.
Meshel Ndegeocello & Rebecca Walker
Όλοι γνωρίζουμε ότι η μουσική φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Ιδιαίτερα καλή μουσική. Θυμάται κανείς το “Plantation Lullabies”; Πίσω στο 1993, το ραδιόφωνο αφορούσε το ντεμπούτο άλμπουμ του Meshel Ndegeocello. Όταν η μουσική και το γράψιμο συναντιούνται, πολλές φορές έχεις ένα ευτυχισμένο ζευγάρι όπως η Meshel Ndegeocello και η Rebecca Walker.
Queen Latifah και Jeanette Jenkins
Η Βασίλισσα Λατίφα έχει σχέση με την προσωπική της προπονήτρια, Jeanette Jenkins, εδώ και λίγο καιρό. Άρχισαν να βγαίνουν το 2002 και αρραβωνιάστηκαν το 2008. Ωστόσο, το 2014 χώρισαν και φαινόταν ότι η Jeanette αρραβωνιάστηκε έναν άντρα.
David Cronenberg & Viggo Mortensen
Αναρωτιόμαστε αν οι άνθρωποι γύρισαν το κεφάλι τους όταν έγινε αυτό το φιλί. Άρχισαν να αναρωτιούνται τι στο καλό συνέβαινε με αυτές τις δύο διασημότητες; Η απάντηση και στα δύο αυτά ερωτήματα είναι «απολύτως». Αυτό το φιλί έγινε στα Canadian Screen Awards και υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί.
Romy Madley Croft & Hannah Marshall
Πώς θα θέλατε να ανακοινώσετε τον αρραβώνα σας; Η Romy Madley Croft και η Hannah Marshall μπήκαν στο Instagram για να μοιραστούν τα νέα του αρραβώνα τους. Η Romy έγραψε μια ανάρτηση που έκανε πολλούς ανθρώπους να χαμογελούν πρώτο πράγμα το πρωί: «Χθες το βράδυ, ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος μου έκανε μια πολύ όμορφη ερώτηση… είπα ναι!»
Lena Waithe και Alana Mayo
Πιθανότατα έχετε ακούσει το ρητό για το πώς έλκονται τα αντίθετα. Λοιπόν, αυτό το ζευγάρι είναι μια ξεκάθαρη αναπαράσταση αυτού. Η ηθοποιός Lena Waithe είναι με το στέλεχος παραγωγής ταινιών, Alana Mayo, εδώ και 3 χρόνια. Το 2017, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και ο Γουέιθ έκανε μια ανακοίνωση στο Emmy «Σ' αγαπώ περισσότερο από την ίδια τη ζωή».
Gus Kenworthy και Matt Wilkas
Ακόμη και στην εποχή που ζούμε, με την τεχνολογία σχεδόν παντού, μπορεί να υπάρξουν αίσιο τέλος! Ο Ολυμπιονίκης Γκας Κένγουορθι συνάντησε τον φίλο του πλέον, ηθοποιό Ματ Γουίλκας, μέσω Instagram. Μιλώντας στο περιοδικό People, ο Γκας είπε, «Θυμάμαι ότι σκέφτηκα [από την ταινία του Γουίλκας Γκάιμπι] ότι ήταν αστείος και χαριτωμένος και αυτό ήταν κάπως. Θυμήθηκα το όνομά του και λίγο αργότερα στη δημοφιλή σελίδα του Instagram εμφανίστηκε το προφίλ του — και κάνει αυτά τα πραγματικά ανόητα μικρά βίντεο στο Instagram του, αλλά είναι πολύ αστεία και είναι πολύ αγαπησιάρικα και έτσι ακολούθησα αυτός και με ακολούθησε πίσω».
Billy Porter and Adam Smith
Αυτό το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα δείπνο με φίλους το 2009 και βγήκαν για ένα χρόνο. Ωστόσο, χώρισαν και παρέμειναν φίλοι. Και οι δύο είχαν παρατεταμένα συναισθήματα, και το 2015, τελικά τους απευθύνθηκαν. Στην πραγματικότητα, ο Άνταμ είπε ακόμη και στον θεραπευτή του: «Τώρα ξέρω πώς μοιάζει η αγάπη, και μόλις βγήκε από την πόρτα», αποκαλώντας τον Άνταμ «...αυτός που ξέφυγε». Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2017.
Adam Rippon και Jussi-Pekka Kajaala
Το 2017, όταν ο Rippon ήταν στη Σκανδιναβία, η τύχη ήταν σίγουρα με το μέρος του. Αυτός και η Kajaala είχαν ταιριάξει στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder. Το 2018, ο Άνταμ είπε ότι οι δυο τους «μιλούσαν τους τελευταίους επτά μήνες» και «άρχισαν να κάνουν παρέα λίγο περισσότερο επειδή ήμασταν και οι δύο πολύ απασχολημένοι». Τελικά, το επισημοποίησαν περίπου ένα μήνα αργότερα.
Troye Sivan και Jacob Bixenman
Ο Troye και ο Jacob είναι ένα αντικείμενο από το 2016 και φαίνεται ότι οι δύο συνεχίζουν να είναι δυνατοί. Πριν από μερικά χρόνια, ο Τρόυ έσκασε για τον Τζέικομπ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο περιοδικό Attitude του Ηνωμένου Βασιλείου, λέγοντας: «Νομίζω ότι έχει σαν ένα είδος ενέργειας γι 'αυτόν, ένα μαγνητικό είδος ενέργειας. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν μπορεί παρά να τον αγαπήσει. Απλώς έχει μια από αυτές τις προσωπικότητες που ελκύουν τους ανθρώπους».
Denis O'Hare και Hugo Redwood
Ο Denis O'Hare και ο Hugo Redwood άδραξαν την ευκαιρία όταν το είχαν. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί τον Ιούλιο του 2011, μόλις πέντε ημέρες αφότου ο γάμος ομοφύλων έγινε νόμιμος στη Νέα Υόρκη. Ο Ντένις μάλιστα έγραψε στο Twitter: «Εντάξει. Συνέβη. Ο Hugo και εγώ μόλις παντρευτήκαμε». Μεγάλωσαν έναν ανάδοχο γιο από τότε που ήταν μόλις δύο εβδομάδων και τελικά τον υιοθέτησαν επίσημα.
Sean Hayes και Scott Icenogle
Ο μουσικός παραγωγός και συνθέτης, Scott Icenogle, είναι παντρεμένος με τον ηθοποιό Sean Hayes. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2014 και βγήκαν για λίγο πριν παντρευτούν το 2016. Πώς έκανε ο Sean πρόταση γάμου, ρωτάτε; Αφηγείται την ιστορία ως εξής: «Είπα στον Σκότι, "Γεια, ξέρεις, αν παντρευτούμε, είναι κάτι σαν φόρος θανάτου;" Ήταν σαν, «Ω, υπέροχα. Ας παντρευτούμε.' Αυτό είναι." Και τότε, ο Σον είπε, «Είναι ο σπουδαιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι ο πιο συμπαθητικός, ο πιο γνήσιος, ευγενικός, δοτικός, περιποιητικός, αγαπητός, άνθρωπος που ξέρω».
Ali Krieger και Ashlyn Harris
Αυτές οι δύο ξεκίνησαν ως συμπαίκτες το 2010 πριν αρχίσουν να βγαίνουν. Από τότε που η Ali και η Ashlyn δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, έγιναν αμέσως ένα ζευγάρι δύναμης LGBTQ. Σίγουρα δεν κρατήθηκαν όταν σχεδίαζαν τον γάμο τους το 2019. Μάλιστα, η ιστορία αγάπης του ζευγαριού παρουσιάστηκε στο περιοδικό Vogue.
Robbie Rogers και Greg Berlanti
Ένας από τους λίγους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που τους αρέσει να ερωτεύονται άντρες, ο Robbie Rogers βγήκε το 2013 και έκανε οικογένεια με τον παραγωγό Greg Berlanti. Οι δυο τους είναι πλέον παντρεμένοι και οι πιο γλυκοί! Έχουν πλέον δύο παιδιά, τον Κάλεμπ και τη Μία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια