Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι είδους χιούμορ διαθέτει το κάθε ζώδιο

12 ζώδια, 12 διαφορετικά είδη χιούμορ. Σαρκασμός, πείραγμα,”κρύο” χιούμορ, κ.α.
Εσείς τι είδους χιούμορ έχετε;;

Κριός: Τον Κριό τον αναγνωρίζεις εύκολα σε ένα δωμάτιο. Είναι αυτός που κάνει θόρυβο με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του. Θα πει ένα αστείο τη βραδιά, αλλά θα είναι ξεκαρδιστικό. Γενικότερα, ο Κριός έχει αίσθηση του χιούμορ. Τόσο πολύ, που καμιά φορά ξεχνιέται και αστειεύεται ακόμα και σε σοβαρές καταστάσεις!

Ταύρος: Τα αστεία του Ταύρου είναι πολλά, μικρά και συνεχόμενα. Αυτό οφείλεται στη γενικότερη αίσθηση του χιούμορ που τον διακατέχει και στη συνήθειά του να αυτοσαρκάζεται. Έτσι, πολλές φορές, θα τον δεις να κάνει αστεία βασισμένα στην αγάπη του για πολυτέλεια, καλή ζωή και στη λατρεία του για το φαγητό!

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος θα κάνει καλό χιούμορ …χωρίς να το καταλάβει. Είναι στη φύση του να αστειεύεται και το γεγονός ότι είναι δραστήριος τον βοηθάει στο να κάνει πλάκα πάνω σε διάφορα θέματα.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος θα κάνει μικρά και διακριτικά αστεία, στα σωστά άτομα. Λόγω της διορατικότητας που τον διακατέχει, ξέρει πότε ένα άτομο θα καταλάβει το χιούμορ του και πότε όχι.

Λέων: Είναι γνωστό πως ο Λέων θέλει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, γι’ αυτό δε γίνεται και να μην κάνει αστεία. Επειδή, όμως, είναι αρκετά εγωκεντρικός και τ’ αστεία του αφορούν -φυσικά- τον ίδιο, πολλές φορές επαναλαμβάνεται…

Παρθένος: Η τελειομανία του Παρθένου γίνεται φανερή ακόμα και στο χιούμορ του. Το ταλέντο του να παρατηρεί όλες τις λεπτομέρειες στα πράγματα, είναι και το δυνατό σημείο στα αστεία του.
Ζυγός: Ο Ζυγός έχει πάντα το ρόλο του ειρηνοποιού στην παρέα. Έτσι, πολλές φορές, χρησιμοποιεί το χιούμορ για να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά και σε μια δύσκολη για τον ίδιο στιγμή!

Σκορπιός: Αναρωτιώσουν ποιο ζώδιο κάνει shocking αστεία; Φυσικά, ο ερωτιάρης Σκορπιός, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!

Τοξότης: O Τοξότης μπορεί να βλέπει τη θετική πλευρά σε όλα τα θέματα. Έτσι, τα αστεία του μπορεί να αφορούν από απλά. καθημερινά πράγματα έως ζητήματα όπως η πολιτική ή και ο θάνατος.

Αιγόκερως: Το χιούμορ του Αιγόκερου είναι ο ίδιος ο Αιγόκερως. Ο τρομερός αυτοέλεγχος του και η μανία του να ισορροπεί τα πάντα, πολλές φορές, φαίνονται εξαιρετικά αστεία στους γύρω του.

Υδροχόος: Ο Υδροχόος είναι λάτρης της γνώσης και θέλει να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα. Έτσι το χιούμορ του είναι εξαιρετικά εκλεπτυσμένο και τα αστεία του ευφυέστατα.

Ιχθύες: Ο Ιχθύες είναι γνωστό ότι έχει μπόλικη φαντασία. Έτσι και τα αστεία του, τις περισσότερες φορές, διαθέτουν μια γερή δόση από αυτή. Αυτό, βέβαια, σημαίνει πως το χιούμορ του δε γίνεται πάντα κατανοητό από όλους…

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια