Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

House of fame - νικητής #HouseOfFameGR

Μεγάλος νικητής ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας
Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του "House Of Fame - La Academia", που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/05) στον ΣΚΑΙ, με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα να κατακτά τον τίτλο του νικητή και το "χρυσό" συμβόλαιο με την Panik Records. 
Η βραδιά ξεκίνησε με ένα εκρηκτικό performance από την παρουσιάστρια και βασίλισσα της ελληνικής pop σκηνής, Ελένη Φουρέιρα, η οποία εντυπωσίασε σπουδαστές, κριτές και κοινό.
Η οικοδέσποινα των live shows επεφύλαξε για το φινάλε τη μεγαλύτερή της έκπληξη, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό act, γεμάτο με μερικές από τις no1 επιτυχίες της και τη μοναδική σκηνική παρουσία της. "Μάγεψε" για ακόμα μία φορά το κοινό, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της mega hit «Μπορεί», στο οποίο συνεργάζεται με τον Mad Clip και κυκλοφορεί από την Panik Records. Παράλληλα, δεν έλειψαν μεγάλα hits της όπως τα «YAYO», «Fuego», «Πιο Έρωτας Πεθαίνεις», «Δοκίμασέ Με», «Light It Up» και «Caramela» καθώς και super mash-ups με αγαπημένα ξένα τραγούδια.
Στέφανος Πιτσίνιαγκας Βιογραφικό
Στέφανος Πιτσίνιαγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειo
Είναι 22 ετών
Η οικογένειά του ασχολείται με το ψάρεμα, έχουν δικό τους καΐκι και διατηρούν μια παραδοσιακή ψαροταβέρνα στην περιοχή
Εκεί, άρχισε να λέει και τα πρώτα του τραγούδια
Στην Αθήνα, ήρθε με την πρόφαση να σπουδάσει μαγειρική, ενώ στην ουσία ξεκίνησε να δουλεύει ως DJ σε club
Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας λατρεύει το λαϊκό τραγούδι και αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Βαγγέλης Περπινιάδης
Εκτός από το τραγούδι, έχει μεγάλη αδυναμία και στο γυναικείο φύλο
Στην Ακαδημία θα τα πάει πολύ καλά διότι, όπως λέει, έχει αυτό το κάτι που θέλουμε, που θα μας κάνει σαν τρελούς να τον θέλουμε! Δεν σκέφτηκε όμως πως στο House of Fame, βρίσκονται και οι δύο ερμηνεύτριες του τραγουδιού, καθώς και ο συνθέτης του
Ο λογαριασμός του Στέφανου Πιτσίνιαγκα στο Instagram είναι @steven__pit κι έχει 1.703 followers

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια