Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μοντέλα που έγιναν παρουσιάστριες!

Είναι νέες, ωραίες, εντυπωσιακές, και εκτός από την εμφάνιση, «το έχουν» τελικά και στην παρουσίαση!
Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές stars τόσο από τη διεθνή όσο και από την εγχώρια showbiz, και σας τις παρουσιάζουμε.
Ξεκινάμε με την ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Maria Menounos, η οποία πριν καταλήξει στα πλατό, πέρασε από πολλούς ρόλους.

Την γνωρίσαμε αρχικά ως μοντέλο λόγω της απαράμιλλης ομορφιάς της, στη συνέχεια εργάστηκε ως ηθοποιός σε πολλά τηλεοπτικά shows, αλλά αυτό στο οποίο ξεχώρισε στο τέλος ήταν η παρουσίαση.

Η 33χρονη Maria Menounos, έχει αναλάβει πολλές και διαφορετικές εκπομπές. Το 2008, παρουσίασε την εκπομπή «Hollywood Green» στο δίκτυο «Planet Green». Την ίδια χρονιά, έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια Obama.

Από το 2009 και μετά, αναλαμβάνει τις εκπομπές «The Real World» και «Real World/ Road Rules Challenge» στο MTV, ενώ στη συνέχεια, συμπαρουσιάζει με την Nancy O’ Dell, του «WWE Raw».

Τον Αύγουστο του 2011, αναλαμβάνει συμπαρουσιάστρια του Mario Lopez στην εκπομπή «Extra», ενώ τώρα τη βλέπουμε να διαγωνίζεται στο αμερικανικό «Dancing with the Stars»!

Προχωράμε στην Tyra Banks, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, που έλαμψε στην παρουσίαση του «America’s Next Top Model».
Η 38χρονη σήμερα καλλονή, μετά τις πασαρέλες, έκανε ένα πέρασμα από διάφορες ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές, για να καταλήξει στο reality μοντέλων το οποίο την απογείωσε για τα καλά. Στη συνέχεια, η ίδια δημιούργησε το retyra-banks.jpg

ality «True Beauty» όπου οι συμμετέχουσες διαγωνίζονται για το ποια είναι η πιο όμορφη, ενώ ακολούθησε και το «Tyra Banks Show» ένα talk-show έμπνευση της Tyra, το οποίο φυσικά και παρουσίασε.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, μέσα σε όλ΄αυτά, η 38χρονη καλλονή πήρε και το πτυχίο της από το Harvard!

Και περνάμε στην εγχώρια showbiz, με τη Βίκυ Καγιά να είναι από τα πρώτα μοντέλα που πήρε το βάπτισμα του πυρός!

Αφού διέπρεψε στις πασαρέλες εσωτερικού και εξωτερικού, είπε να δοκιμάσει την τύχη της και στην παρουσίαση, όπου ανέλαβε διάφορα τηλεοπτικά projects.kagiaaa.jpg

Έτσι από το 2006-2008, παρουσίασε το «So you think you can Dance» στο Mega. Ακολούθησε στον Alpha το 2008, η εκπομπή «Είσαι Μέσα»;
Το 2009, ανέλαβε το τιμόνι του «Πρωινού Καφέ», ενώ την ίδια χρονιά παρουσίασε και τα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Από το 2009-2011 την είδαμε να παρουσιάζει το «Next Top Model», ενώ τα τελευταία δύο χρόνια (2011,2012) έχει αναλάβει την παρουσίαση του show «Madwalk by Vodafone:The Fashion Music Project».

Συνεχίζουμε με τη Δούκισσα Νομικού, της οποίας η «θητεία» στο catwalk ήταν σχετικά μικρή.

Την κέρδισε σχετικά γρήγορα η τηλεόραση και έκανε το ντεμπούτο της από το 2007-2009 στο «Life Style» στο Alter.

Ακολούθησε ο «Όμορφος Κόσμος το πρωί» από το 2009-2010, ενώ από το 2010-2011 ανέλαβε συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Just the 2 of Us».

Σήμερα, τη βλέπουμε στο «Laugh Attack» στον ΑΝΤ1.

Τέλος, η «πρωτάρα» θα λέγαμε πως είναι η Ρία Αντωνίου. Το 23χρονο μοντέλο, κυνήγησε την τύχη της στην Ιταλία και τα κατάφερε.

Μετά τη συμμετοχή της στο ιταλικό «Dancing with the stars» όπου βγήκε Τρίτη και κατάφερε να «κερδίσει» τους Ιταλούς, «έσκασε» και η πρόταση από την ιταλική τηλεόραση, ώστε να συμπαρουσιάσει το «Ballando Con Te».

Το αν θα υπάρξουν και άλλες προτάσεις μετά απ΄αυτό; το μέλλον… θα δείξει!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια