Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

8 συμβουλές για να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας

Αν μπορούσα, θα έπαιρνα όλη τη ντουλάπα και το μπάνιο μαζί μου, παντού!
Πες με υλιστική, αλλά μου αρέσει η μεγάλη συλλογή μου από ρούχα, αξεσουάρ, και είδη προσωπικής υγιεινής.
Επίσης αγαπώ το να ταξιδεύω.
Αυτό είναι που απαιτεί πάντα κάποια σχολαστική συσκευασία.....

1. Μάθε τον καιρό ...
Αυτό είναι εμφανές και θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα. Κοιτάξτε την πρόβλεψη. Αλλιώς θα πρέπει να φέρετε μια πιο ευρύτερη ποικιλία των ειδών από ό, τι έχετε σκεφτεί. Προετοιμαστείτε για τις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες και ενημερωθείτε για τις πιο ζωτικής σημασίας πληροφορίες!

2. Εξετάστε τις αποσκευές σας ...
Εάν θα πρέπει να μεταφέρει ρούχα , μπορείτε να πάρετε ένα σάκο χωρίς υποστήριξη και θα ναι σίγουρα καλύτερο από ό, τι με μία άκαμπτη, ορθογώνια βαλίτσα. Το αντίθετο ισχύει όταν μεταφέρετε, για παράδειγμα, μια στοίβα από βιβλία. Απλά βεβαιωθείτε ότι η τσάντα σας ταιριάζει ακόμα στο μέσο μεταφοράς που θα ταξιδέψετε.

3. Τυλίξτε τα ρούχα σας ...
Μοιραζόμαστε ένα τέχνασμα μαζι σας : κυλήστε τα ρούχα σας. Ειστε σε θέση να χώσετε και επιπλέον κολάν, πουλόβερ, κασκόλ και άλλα. Απλά να γνωρίζετε ότι τα ρούχα μπορεί να τσαλακωθούν με αυτό τον τρόπο, αλλά ίσως δεν έχει σημασία αυτό στις διακοπές.

4. Παρτε εύκολοφόρετα ρούχα που να να ταιριάζουν με όλα παντελόνια, παπούτσια, μπουφάν και αξεσουάρ ...
Μαύρο ή κρεμ φόρεμα , μαύρες γόβες, ένα λευκό πουκάμισο, ένα τζιν, ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια είναι πολύ καλές επιλογές.

5. Φορέστε τα ρούχα περισσότερο από μία φορά ...
Στο καθημερινότητα σας μπορείτε να φορέσετε μια εντελώς διαφορετική ενδυμασία κάθε μέρα, αλλά για να εξοικονομήσετε χώρο, μπορείτε να φοράτε τα ίδια τζιν, παπούτσια, ζακέτες, γιλέκα και όσο το δυνατόν περισσότερο.. Κανείς δεν πρόκειται να σας κρίνει για το ίδιο παλτό ή σκουλαρίκια που φοράτε σε κάθε φωτογραφία. Κρατήστε το χώρο για πουκάμισα, κάλτσες και εσώρουχα.

6. Χρησιμοποιήστε το τι θα έχει εκεί ...
Εάν θα μένετε με έναν φίλο ή σε ξενοδοχείο, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να υπάρχουν κρεμάστρες και πιστολάκι για τα μαλλιά στη διάθεσή σας.

7. Σκεφτείτε άνετα ...
Σκεφτείτε ότι είστε σε διακοπές και πρέπει να είστε άνετα. Γι ‘ αυτό ξεχάστε ψηλοτάκουνες γόβες, στενές φούστες κ.α

8. Αφήστε τον εαυτό σας ελέυθερο για λίγες μέρες ...
Η νυχτερινή τελετουργία περιποίησης σας μπορεί να χρειαστεί 30 λεπτά και απαιτεί 10 διαφορετικά προϊόντα. Πάρτε μόνο ένα ταξιδίου μέγεθος σαμπουάν, κοντίσιονερ και μαντηλάκια καθαρισμού.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια