Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Survivor 2017: οι παίκτες / βιογραφικά

survivor 2 : οι Διάσημοι παίκτες (βιογραφικά)
Survivor 2: οι Μαχητές παίκτες (βιογραφικά)
Survivor 4 #Survivor2021 : οι διάσημοι Μαχητές
Survivor 4 #Survivor2021 : οι Μαχητές
Το Survivor θα προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και όπως έχει γίνει γνωστό, οι μισοί συμμετέχοντες θα είναι διάσημοι και οι άλλοι μισοί, πρόσωπα που απλά έκαναν αίτηση για το show.
Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, ο πολυταξιδεμένος, Σάκης Τανιμανίδης, και οι παίκτες είναι έτοιμοι να ζήσουν τη μεγάλη περιπέτεια της επιβίωσης.
24 άνθρωποι καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.
Οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε δύο ομάδες.
Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι στο τέλος ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια δραματική κορύφωση εξαιτίας των εβδομαδιαίων ελλείψεων.
Δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές εκδοχές του show, το Survivor Eλλάδας θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τέσσερις φορές την εβδομάδα(από Κυριακή-Τετάρτη στις 21.00).
Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πώς εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.Με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες το κοινό θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τους διαγωνιζομένους σε κάθε τους κίνηση, στην προσπάθειά τους ξεπεράσουν τα εμπόδια και τους συμπαίκτες τους, για να φτάσουν στον έναν και μοναδικό SURVIVOR.
H λίστα των celebrities διαγωνιζόμενων διαμορφώνεται ως εξής:
Από άντρες και με αλφαβητική σειρά:
-Ο ράπερ ΒΟ
Ο Χαράλαμπος Ξενίδης(γενν. 1975, τοξότης), γνωστός με το όνομα Bo, είναι Έλληνας ράπερ, πρώην μέλος των Goin' Through.
Ο Bo είναι γεννημένος στη Γερμανία ενώ η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη. Στα 13 του επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μητέρα του.
-Ο αθλητής της υδατοσφαίρισης, Κώστας Κοκκινάκης
Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1975 στα Γιάννενα, έχει ύψος 1,93 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού. Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.
-Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας

Ο Γιάννης Σπαλιάρας γεννήθηκε στις 21 Μαΐου του 1975 στην Αθήνα.
Με τη μητέρα του να κατάγεται από την Κύπρο, ο ηθοποιός και μοντέλο πέρασε όλα τα παιδικά καλοκαίρια στο νησί. Το ζωηρό ψηλό παιδί με τα μυωπικά γυαλιά, που γελούσε ανοίγοντας τους πυροσβεστήρες των ξενοδοχείων όπου φιλοξενούνταν με την εφηβική ομάδα μπάσκετ στην οποία έπαιζε, δεν μπορούσε ούτε κατ’ ελάχιστο να οραματιστεί το μέλλον που προδιαγραφόταν μπροστά του.
Στα 19 του ξεκινά την πορεία του στο μόντελινγκ. Μέσα σε σύντομο διάστημα κατακτά τον τίτλο ενός εκ των πιο πετυχημένων μοντέλων στην εγχώρια αγορά. Ακολούθησε μεγάλη διεθνής πορεία στην Αγγλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στη Βραζιλία, στις ΗΠΑ. Ο καλλίγραμμος Ελληνας γίνεται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα διεθνώς
-Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος
Ο Λάμπρος Χούτος (Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 1979) είναι Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής o οποίος αγωνιζόταν ως επιθετικός.
Στον σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 1995 σε ηλικία 15,5 ετών. Παρέμεινε επί μία τετραετία, μια σειρά όμως τραυματισμών δεν τον βοήθησαν να καθιερωθεί.
Τον Ιανουάριο του 2000 επανήλθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Πειραιώς με κόστος μεταγραφής 3 εκατομμύρια ευρώ, παίζοντας το πρώτο του παιχνίδι στις 20 Φεβρουαρίου του 2000
-Το μοντέλο και παρουσιαστής Στέλιος Χανταμπάκης

Μεγάλωσε στο Βόλο όπου τελείωσε και το σχολείο. Έχει γενέθλια 1 Ιανουαρίου του 1986! Σπούδασε Τεχνολογία Τροφίμων στο ΤΕΙ Αθήνας.
Είναι παντρεμένος με την Όλγα Πηλιάκη με την οποία έχουν δύο παιδιά!Εκτός από καριέρα στο modelling από το 2011 ξεκίνησε να ασχολείται με την παρουσίαση και έχει εμφανιστεί σε διάφορες εκπομπές όπως το ΦΜ live.
-Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης
Γέννηση:23/9/1973, Αθήνα. Πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία, όμως τελικά τον κέρδισε η υποκριτική. Σπούδασε στις σχολες υποκριτικής "Θεμέλιο" και "Θεοδοσιάδη". Στη μικρή οθόνη έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1994, στη σειρά του Mega "Βανίλια Σοκόλατα". Από το 1995 που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο, έως και σήμερα έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Το ταλέντο του, όμως, δεν περιορίζεται στην υποκριτική, αφού ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και μάλιστα έχει δημιουργήσει μία μπάντα!
-Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη
14/5/1985
Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ που λατρεύει το pole dancing.Δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ομίλου από το 2005, συχνά τη βλέπουμε στην παρουσίαση του αθλητικού στο δελτίο ειδήσεων.
-Η αθλήτρια του Μάι-Τάι (που συμμετείχε και στο «Dancing on ice») Μαριάννα Καλλέργη
Η Μαριάννα γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1992.
Ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών να ασχολείται ερασιτεχνικά με το μαχητικό άθλημα του Muay Thai (Ταιλανδεζικη Πυγμαχία ).
Ξεχώρισε πολύ γρήγορα και σε ηλικία μόλις 15 ετών το 2006 , κλήθηκε να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της W.K.N (World Kickboxing Network ) στην Γερμανία.
-Η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες
Η Λάουρα Νάργες (γερμανικά: Laura Narjes, 8 Αυγούστου 1990) είναι Ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός & αρθρογράφος στο περιοδικό Men's Health.
-Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στο Καζακστάν στις 22 Αυγούστου 1985 από Έλληνες γονείς και σε ηλικία τεσσάρων ετών ήρθε στην Ελλάδα
-Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 1980.Είναι γυμνάστρια. Έχει κάνει σπουδές δημοσιογραφίας και έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Γυμνάζεται 6 ώρες την ημέρα, κυρίως κάνοντας yoga, ενώ σε μικρότερη ηλικία είχε ασχοληθεί με το καλλιτεχνικό πατινάζ.
Σε ότι αφορά τη δεύτερη ομάδα θα αποτελείται από τα εξής πρόσωπα:
Γιώργος Αγγελόπουλος
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι 34 χρονών, αιγόκερος και ζει στην Σκιάθο. Είναι προπονητής θαλάσσιου σκι και πρώην ποδοσφαιριστής. Ασχολείται με το Tae kwon do και το kick boxing. Περιγράφει τον εαυτό του ως δυνατό και αποτελεσματικό. Η καλή του φυσική κατάσταση, η μεθοδικότητα και η προσαρμοστικότητα του, πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν στο survivor.

Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου του 1982, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που κλέβει καρδιές στο γυναικείο τηλεοπτικό κοινό φέτος, διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών μαζί με τον αδερφό του Χάρη.
Παράλληλα, τα καλοκαίρια διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης. Τον χειμώνα καταπιάνεται με το kick boxing και το ταε κβο ντό. Έπαιξε μπάλα σε σχεδόν επαγγελματικό επίπεδο, ήταν αμυντικός τη σεζόν 2004 – 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου, αμέσως μετά στη Ρόδο και επέστρεψε στη Β’ Εθνική με τον Εθνικό Αστέρα.
Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι ότι από τώρα έχει αποκτήσει fan club! Οι θαυμαστές-θαυμάστριες του έχουν δημιουργήσει όχι μία αλλά… τρεις σελίδες για εκείνον στα social media, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει δικούς του λογαριασμούς!
Ειρήνη Αϊνατσιόγλου
Η Ειρήνη Αϊνατσιόγλου είναι 23 χρονών,σκορπίνα, και ζει στην Αθήνα με τους γονείς και τα 4 αδέρφια της. Είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό του ΕΚΠΑ, και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα δημοσιογραφίας. Ασχολείται με το μόντελινγκ και την διαφήμιση. Της αρέσει ο χορός, η ποδηλασία, το cross fit και η ζωγραφική.
Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου
Η Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου είναι 23 χρονών, σκορπίνα, δίδυμη αδερφή της Ειρήνης και ζει στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό του ΕΚΠΑ και παρακολουθεί μαζί με την αδερφή της μαθήματα δημοσιογραφίας.
Ασχολείται με το μόντελινγκ και την διαφήμιση. Της αρέσει ο στίβος και ο χορός. Είναι εύθυμη, δυναμική και ενθουσιώδης. Συμμετέχει στο παιχνίδι για να δοκιμάσει τις αντοχές της και για την εμπειρία. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι το πείσμα της και η φυσική της κατάσταση.
Κώστας Αναγνωστόπουλος
Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος είναι 32 χρονών, δίδυμος και ζει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας στην Αγία Παρασκευή. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της Πειρατείας, στην Σομαλία.
Τον εαυτό του τον περιγράφει ως περιπετειώδη, πρακτικό, υπεύθυνο. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, το snowboard και το motocross. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη, τη σωματική άσκηση αλλά και τη νίκη.
Πάνος Αργιαννίδης
Ο Παναγιώτης Αργιαννίδης είναι 35 χρονών, υδροχόος και ζει στην Αθήνα. Είναι προπονητής Rugby και personal trainer CrossFit. Επίσης, Μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπυ. Σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ
Η προσαρμοστικότητα του πιστεύει ότι είναι αυτό που θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι. Ασχολείται με το ping pong και με την ποδηλασία. Συμμετέχει στο survivor γιατί είναι ένα από τα όνειρα του.
Κωνσταντίνος Βασάλος
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι 27 χρονών, σκορπιός και ζει στην Αθήνα. Είναι personal trainer και ναυαγοσώστης. Ασχολείται με το body building, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του, ήρεμο, αισιόδοξο και με χιούμορ. Εκείνο που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο είναι η πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση του. Το πιο σημαντικό πράγμα που του έχει συμβεί στη ζωή του είναι όταν συμμετείχε ως μέλος της προεδρικής φρουράς σε παρέλαση στην Νέα Υόρκη. Συμμετέχει στο survivor για την εμπειρία και για το έπαθλο.
Βραβεία
• IFBB Greek Cham/ship 2013 1st place Men's Physique
• IFBB Greek Cup 2013 2nd place
• IFBB Grand Prix Elite 2013 1st place
• IFBB Diamond Cup 2013 2nd
Ελένη Δάρρα
Η Ελένη Δάρρα είναι 34 χρονών και ζει στην Πάτρα. Γεννήθηκε στην Πάτρα 9 Δεκεμβρίου 1984. Κατάγεται από το Τρεχλό Καλαβρύτων και έχει νησιώτικες ρίζες διότι έχει καταγωγή και από την Σκύρο. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη.
 Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε γυμναστήριο και έχει τελειώσει το ΤΕΦΑΑ, ενώ, παράλληλα κάνει μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων στον Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Δηλώνει δυναμική, ανταγωνιστική και κοινωνική. Εκείνο που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η υπομονή, η επιμονή της και το ότι κάνει πρωταθλητισμό στο χάντμπολ. Ασχολείται ερασιτεχνικά και με την ιστιοπλοΐα. Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και το έπαθλο
Ελισάβετ Δοβλιατίδου
Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι 24 χρονών, Θεσσαλονικιά με μαμά Ρωσίδα.
Ζει στην Αθήνα, όπου και εργάζεται ως μοντέλο.
Είναι ενθουσιώδης, ήρεμη και πεισματάρα. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια.
Εκείνο που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η αντοχή της.
Σάρα Εσκενάζη
Η Σάρα Εσκενάζη είναι 29 χρονών, δίδυμος και ζει στην Αθήνα, κόρη του ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή.
Ασχολείται με τον στίβο, το χορό και την τοξοβολία.
Για τον εαυτό της λέει ότι είναι δυναμική, πριγκίπισσα και χαμογελαστή.
Συμμετέχει στο survivor για την εμπειρία και για την πρόκληση.
Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η αντοχή και η αισιοδοξία της.
Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης (ο τρελός Κύπριος)

Ο Μάριος Ιωαννίδης είναι 30 χρονών, σκορπιός και είναι από την Κύπρο.
Είναι γυμναστής και εκπαιδευτής καταδύσεων, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση και την ποδηλασία.
Είναι δραστήριος και πεισματάρης.
Αυτό που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η εκπαίδευση που έχει στις καταδύσεις και στα αθλήματα με τα οποία ασχολείται.
Αποφάσισε να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία.
Ειρήνη Κολιδά
Η Ειρήνη Κολιδά είναι 34 χρονών (14/3/1983) και ζει στην Αθήνα. Είναι μητέρα ενός αγοριού. Εργάζεται ως personal trainer. Έχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας και έχει τελειώσει και το ΤΕΦΑΑ. Είναι αισιόδοξη, χαρούμενη και πεισματάρα.
Κάνει πρωταθλητισμό στο κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου. Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και γιατί νοιώθει πως είναι γεννημένη για ακραίες καταστάσεις. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η ψυχραιμία και η καλή φυσική της κατάσταση.
Δημήτρης Πάσχουλας
Ο Δημήτρης Πάσχουλας είναι 24 χρονών και ζει στη Νάουσα. Έχει τελειώσει το ΔΙΕΚ. Τον εαυτό του τον περιγράφει ως εργατικό και πεισματάρη. Αυτό που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο survivor είναι η δύναμη και ο χαρακτήρας και το μυαλό του.
 Εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τους κοντινούς του ανθρώπους. Στο survivor συμμετέχει γιατί του αρέσουν τα δύσκολα και για να δοκιμαστεί.
Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ
Ο Ορέστης Φαίδων Τσανγκ είναι 27 χρονών, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη, από Έλληνες γονείς. Έχει σπουδάσει Αγροτική Ανάπτυξη και Διοίκηση Αγροτικών Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως freelancer μεταφραστής της κινέζικη γλώσσας. Αποκορύφωμα της καριέρας του έως σήμερα η μέρα που έγινε ο πρώτος στην ιστορία επίσημος διερμηνέας της κινεζικής γλώσσας μπροστά από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του αυθόρμητο, κοινωνικό και αισιόδοξο.
Κάνει πρωταθλητισμό στην ιστιοπλοΐα (6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κ.α.). Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις και θέλει να φτάσει στα όρια του. Εκείνο που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η εφευρετικότητα, η επιμονή και η υπομονή του.
Γουίλι Καλβουρτζής
Το όνομα του συζητήθηκεμε με την άφιξη του στο Survivor, αφού o Γουίλι Καλβουρτζής, μπήκε μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Πασχούλα. Πολύ περισσότερο βέβαια, όταν η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου τον έγραψε ως Γίλι κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του Νησιού.
«Το Γουίλι βγαίνει από τον παππού μου, ο οποίος έχει αγγλική καταγωγή. Τον έλεγαν Γουίλι και με βάφτισαν κι εμένα. Ήταν Άγγλος. Στον Β’ Παγκόσμιο, ο παππούς μου ήταν 5 χρονών, οι Γερμανοί βομβάρδισαν το Λονδίνο και το ισοπέδωσαν μέσα σε 3 νύχτες. Τότε η προγιαγιά μου, η μαμά του δηλαδή, με τον πατέρα του, τον πήραν και κατέβηκαν στον Ελλάδα, για να γλιτώσουν από όλη την ιστορία. Εδώ δεν είχαν έρθει ακόμα οι Γερμανοί. Μείναν εδώ. Η προγιαγιά μου έμαθε κάποια ελληνικά και βοηθούσε τους Άγγλους στο κομμάτι με κατασκοπείες και τέτοια. Ζήσαν ως Άγγλοι στην Ελλάδα. Τους είχαν στην μπούκα όλοι. Τους κρύβαν γενικότερα και τους Άγγλους στρατιώτες που έρχονταν να βοηθήσουν τους Έλληνες, τους έκρυβαν» εξήγησε ο Γουίλι.
Λογοθεραπευτής από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι μόλις μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια