Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Survivor 4 Survivor2021 : οι Μαχητές

Οι νέοι "Μαχητές" που θα αγωνίζονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου είναι οι:
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: 
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι 25 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της. Είναι τελειομανής και της αρέσει η τάξη. Θεωρεί τον εαυτό της τρελό και της αρέσει να ζει στα άκρα. Αυτό που θα τη δυσκολέψει περισσότερο είναι η έλλειψη φαγητού και η καθαριότητα. Δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία στο SURVIVOR.
Κώστας Παπαδόπουλος
:
Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι 36 ετών, έχει τρία παιδιά και μένει στο Μενίδι. Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και παράλληλα διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020». Γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του ήταν τρεις. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας. Αυτό που τον ενοχλεί είναι η τεμπελιά και η υποκρισία. Με όπλο του την στρατηγική θέλει να είναι φέτος ο ένας από τους παίχτες του Survivor 2021 που θα κερδίσει το έπαθλο.
Σοφία Μαργαρίτη:
 
Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών και δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Σπούδασε τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου, αλλά δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Είναι χωρισμένη, μητέρα δύο κοριτσιών που τα λατρεύει. Στοχεύει στο έπαθλο του SURVIVOR καθώς με αυτό πιστεύει ότι θα πάρει πίσω τη ζωή της. Είναι ατρόμητη, έχει μάθει από μικρό κορίτσι να τα καταφέρνει σε όποιες αντιξοότητες έχουν βρεθεί μπροστά της. Αυτό που θα την βοηθήσει στις δυσκολίες του SURVIVOR είναι η ψυχραιμία της.
Νίκος Μπάρτζης:
Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 26 ετών και μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας με τους γονείς του και τον μικρότερο αδερφό του. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα και βοηθούσε τον πατέρα και τη μητέρα του. Εκεί βρίσκεται από το πρωί έως το βράδυ. Αγαπάει πολύ τη φύση και τη γη. Είναι αρκετά νευρικός, ισχυρογνώμων και δεν του αρέσει η ήττα. Θεωρεί ότι το SURVIVOR είναι κατάλληλο για αυτόν και πως έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του που ζουν στην πόλη.
Chris Σταμούλης
:
Ο Chris Σταμούλης είναι 32 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και ύστερα νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική. Πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να πετάξει το κουστούμι και τη γραβάτα, να παλέψει στους στίβους μάχης του SURVIVOR και να βγει νικητής..
Έλενα Mariposa Κρεμλίδου
Η Mariposa είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000! Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων. Στο SURVIVOR έρχεται για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και L.A.
Γιώργος Κορομί
Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας, διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation. Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο και πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον Άγιο Δομίνικο. Του αρέσει να ζει στα άκρα και να μην κάθεται στον καναπέ.Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες, τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους. Δεν του αρέσει να χάνει και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη. Θεωρεί τον εαυτό του ήρεμη δύναμη και θέλει να είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του..
Έλενα Λιλιοπούλου
Η Έλενα Λιλιοπούλου είναι 24 ετών, σπουδάζει προπονητική και εργάζεται σε φούρνο. Από μικρή ηλικία έκανε ενόργανη και χορό ενώ τώρα τον ελεύθερο της χρόνο τον περνάει στο γυμναστήριο κάνοντας βάρη και crossfit. Είναι δυναμική, εργατική και με αίσθηση του χιούμορ. Θα της λείψει η οικογένειά της και οι κολλητοί της φίλοι. Δεν αντέχει το ψέμα και τους διπρόσωπους ανθρώπους. Για αυτό πάντα είναι αρκετά επιφυλακτική στις σχέσεις της με τους άλλους. Έρχεται στο SURVIVOR γιατί έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της ότι μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει να το κερδίσει.
James Καφετζής
Είναι μισός Ουαλός, 24 ετών και μένει στη Ρόδο. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία. Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει. Μεταξύ άλλων, αυτό που θα του λείψει στο SURVIVOR είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία, το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.
Γιώργος Ασημακόπουλος
Είναι 29 ετών και ιδιοκτήτης καταστημάτων με ρούχα. Έχει καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, Κηφισιά και Κέρκυρα. Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό. Στο SURVIVOR θα του λείψει η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα. «Θα γίνει χαμός, είμαι πανέτοιμος και θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία. Κάτι που θεωρώ ότι θα με δυσκολέψει είναι το φαγητό. Εκεί λίγο θα τα βρω δύσκολα».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια