Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο πρίγκιπας του Μπουτάν,το ομορφότερο βασιλικό μωρό στον κόσμο

Κάποιος έρχεται να «κλέψει» τη δόξα από τον χαριτωμένο πρίγκιπα Γεώργιο της Βρετανίας - Με την ευκαιρία των γενεθλίων του πρίγκιπα του Μπουτάν το βασιλικό ζεύγος της χώρας των Ιμαλαΐων έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες φωτογραφίες του γιου του Το μικρό κρατίδιο του Μπουτάν, που βρίσκεται στα Ιμαλάια ανάμεσα στην Ινδία και την Κίνα, έγινε ευρύτερα γνωστό, όταν τον περασμένο Απρίλιο πραγματοποίησαν εκεί επίσημη επίσκεψη ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον. Μάλιστα, τότε ήταν που ο διεθνής Τύπος αποκάλεσε «Κέιτ Μίντλετον των Ιμαλαΐων» την 25χρονη βασίλισσα Τζετσούν Πέμα, σύζυγο του 36χρονου βασιλιά Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ.
Την ευτυχία του βασιλικού ζεύγους, που παντρεύτηκε από έρωτα το 2011, ήρθε να συμπληρώσει στις 5 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους ο μικρός και χαριτωμένος πρίγκιπας Γίγκμε Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ . Με την ευκαιρία των πρώτων γενεθλίων του πρίγκιπα το παλάτι έδωσε στην δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του και το διαδίκτυο «έλιωσε» από το χαμόγελο του μικρού γαλαζοαίματου.
Με την τοπική φορεσιά, ένα κίτρινο αυτοκινητάκι και αφοπλιστικό χαμόγελο σε μία από τις φωτογραφίες ο πρίγκιπας Γίγκμε, αν και ακόμα δεν έχει κλείσει χρόνο, δείχνει ότι ίσως να ξεπεράσει σε δημοτικότητα τον Βρετανό πρίγκιπα Γεώργιο και την χαριτωμένη αδελφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ.
Ο μικρός πρίγκιπας γιορτάζει τα γενέθλια του τον ίδιο μήνα με τον πατέρα του αφού ο βασιλιάς Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ θα γίνει 37 ετών στις 21 Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια