Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο πρίγκιπας Τζορτζ φωτογραφήθηκε για να γίνει γραμματόσημο

Tην πρώτη του φωτογράφιση για γραμματόσημο έκανε ο πρίγκιπας Τζορτζ και φυσικά, για μια ακόμη φορά, έκλεψε την παράσταση.
Η έκδοση των γραμματοσήμων και συνεπώς η φωτογράφιση έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας.
Η Ελισάβετ φωτογραφήθηκε μαζί με τους τρεις διαδόχους του θρόνου, τον πρίγκιπα Κάρολο, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον μικρούλη πρίγκιπα Τζορτζ.
Και παρότι όλοι ήταν σε τυπικές πόζες ο πρίγκιπας Τζορτζ έκανε τη διαφορά. Ανεβασμένος σε μια στοίβα από κομμάτια αφρολέξ, για να... πλησιάζει κάπως στο ύψος των υπολοίπων μελών της βασιλικής οικογένειας που πόζαραν μαζί του, αλλά κρατώντας και το χέρι του πατέρα του... καλού κακού, έσκασε το διαβολικό του χαμόγελο και για μια φορά «εξαφάνισε» τους άλλους από τη φωτογραφία.
Η φωτογραφία ουσιαστικά απεικονίζει αυτό που προσφέρει η μοναρχία, σε όσα κράτη τη διατηρούν, δηλαδή τη συνέχεια και τη σταθερότητα.
Οι διάδοχοι του θρόνου μαζί με την βασίλισσα πόζαραν στο φωτογραφικό φακό Ράναλντ Μακένι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ πριν μερικούς μήνες, ωστόσο η φωτογραφία δόθηκε μόλις σήμερα στη δημοσιότητα. Η λύση του να ανέβει ο πρίγκιπας Τζορτζ στη στοίβα με τα αφρολέξ επιλέχθηκε γιατί ακριβώς επρόκειτο για φωτογράφιση για γραμματόσημα και θα έπρεπε, αφενός να βρίσκονται όλοι στην ίδια ευθεία και αφετέρου δεν γινόταν ο μικρός να βρίσκεται στην αγκαλιά κάποιου...
Οπως σημειώνουν και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται, ίσως, για μια από τις πιο εντυπωσιακές, βασιλικές, σειρές γραμματοσήμων, εν μέρει γιατί κανείς άλλος Βρετανός μονάρχης δεν είχε φθάσει να γιορτάζει τα 90α του γενέθλια.
Φωτογραφίες από τον επίσημο λογαριασμό της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο Instagram

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια