Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ηθοποιός Lisa Masters 1964-2016

Μόλις στα 52 της χρόνια σε δωμάτιο ξενοδοχείουΣοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η ηθοποιός Lisa Masters, βρέθηκε νεκρή την περασμένη Τρίτη, στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε στο Περού. Η ηθοποιός, που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις επιτυχημένες σειρές «Law & Order: SVU» και «Unbreakable Kimmy Schmidt» έχασε τη ζωή της μόλις στα 52 της χρόνια.
Η ηθοποιός βρισκόταν στη Λίμα για επαγγελματικούς λόγους. Οι Αρχές στο Περού, που ερευνούν την υπόθεση, δεν αποκλείουν την πιθανότητα να επρόκειτο για αυτοκτονία, όπως δήλωσαν στο Associated press. «Σε αυτές τις σκοτεινές μέρες, ελπίζουμε οι άνθρωποι που είχαν την χαρά να την γνωρίσουν να βρουν το φως μέσα τους, το ίδιο φως που είχε και η Lisa μέσα της, για να μπορέσουν να συνεχίζουν να το μοιράζουν στον κόσμο, όπως η αγαπημένη μας Lisa» δήλωσε συντετριμμένος ο μάνατζερ της, Christopher Silveri.
Η ηθοποιός έδινε μάχη με την κατάθλιψη και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ανεπίσημα βρέθηκε κρεμασμένη με τη φούστα της μέσα στην ντουλάπα του δωματίου της από υπαλλήλους του ξενοδοχείου.Στο δωμάτιο βρέθηκαν αντικαταθλιπτικά χάπια, καθώς και δύο γράμματα που εξηγούσαν την κατάσταση της.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια