Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έγκλημα στο Κορωπί: «βρόμικα» μυστικά

Ο 41χρονος έχει και πέμπτο παιδί! Η κατάθεση του 13χρονου που μαζί με τον 11χρονο αδερφό του είδε την 26χρονη να κατακρεουργεί στην αυλή με πέντε μαχαιριές τη μητέρα τους
Διαστάσεις αρχαίας τραγωδίας έχει πάρει το πρωτοφανές έγκλημα με θύμα την 38χρονη στο Κορωπί, καθώς αποκαλύπτεται ότι η σφαγή της έγινε μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της, ηλικίας 13 και 11 χρόνων! Τα δυο παιδιά πάγωσαν βλέποντας την 26χρονη σύντροφο του πατέρα τους να κατακρεουργεί σε κατάσταση αμόκ με πέντε μαχαιριές τη μητέρα τους και αντίζηλό της, χωρίς να μπορούν να την εμποδίσουν!
«Μπαμπά, την έσφαξε τη μαμά μου!» είπε σοκαρισμένο μέσα σε λυγμούς το 13χρονο αγόρι στον πατέρα του Γιάννη Θ., μόλις τον είδε να φτάνει στην αυλή του σπιτιού, όπου κειτόταν αιμόφυρτη η μητέρα του Θεοδώρα Π.! Το παιδί είχε υποστεί ισχυρό σοκ και χρειάστηκε η παρουσία ψυχολόγου για [Η 26χρονη οδηγείται στον εισαγγελέα] να καταθέσει όσα φρικτά βίωσε μαζί με το 11χρονο αδελφάκι του, τα οποία δεν θα φύγουν ποτέ από το μυαλό τους.
«Βρισκόμουν με τον αδελφό μου μέσα στο σπίτι, όταν ξαφνικά ακούσαμε τη μητέρα μας να φωνάζει. Καλούσε σε βοήθεια. Βγήκαμε αμέσως έξω και εκείνη τη στιγμή την είδαμε να μαχαιρώνει τη μητέρα μας. Την είχε ρίξει στο έδαφος και τη μαχαίρωνε. Τρέξαμε αμέσως και προσπαθήσαμε να τις χωρίσουμε, μέχρι που έφτασε ο πατέρας μας...» κατέθεσε ο 13χρονος.

Μαλλιοτράβηγμα
Πλέον, τόσο τα δύο παιδιά που έχασαν τη μητέρα τους όσο και τα δύο μωρά της φόνισσας, ηλικίας 23 και 11 μηνών, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη, φιλοξενούνται από συγγενικά τους πρόσωπα περιμένοντας τη Δικαιοσύνη να αποφασίσει για την τύχη τους.
Από τη νεκροτομή προέκυψε ότι το θανάσιμο πλήγμα στην 38χρονη ήταν μια μαχαιριά στον πνεύμονα. Η 26χρονη φόνισσα περιέγραψε κυνικά στην απολογία της όσα την οδήγησαν στη δολοφονία και ισχυρίστηκε ότι προηγήθηκαν λεκτική πρόκληση και μαλλιοτράβηγμα. «Μου είπε "σου αρέσει να πη... εμένα και μετά εσένα;" Εγώ της είπα "τώρα σε πείραξε που γα... εμένα, 16 χρόνια σε κεράτωνε" και εκείνη με άρπαξε από τα μαλλιά, με πέταξε κάτω χτυπώντας με και βρίζοντάς με παράλληλα» ανέφερε η Νικολέττα Π.
Στην απολογία της η 26χρονη ζήτησε να πάρει τα παιδιά της μαζί της στη φυλακή, παρότι ο δικηγόρος της Βασίλης Ταουξής έχει αιτηθεί την εξέτασή της από ειδικό ψυχίατρο πραγματογνώμονα. Μάλιστα η αδελφή του 41χρονου πατέρα των παιδιών έκανε λόγο για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της 26χρονης, αναφέροντας: «Δεν ήθελε το μωρό, δεν το αγαπούσε, μου έλεγε ότι θα πετάξει το παιδί στα σκουπίδια προκειμένου να απαλλαγεί από αυτό»!
Νέες αποκαλύψεις
Την ώρα που έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις σχετικά με την ύπαρξη και πέμπτου παιδιού της «πέτρας του σκανδάλου», ο ίδιος ο 41χρονος Γιάννης Θ. αντιδρά, μέσω του συνηγόρου Σταύρου Γεωργίου, στο αίτημα της συντρόφου του για μεγάλωμα των παιδιών τους μέσα στη φυλακή. «Δεν θα επιτρέψει -στο μέτρο που μπορεί φυσικά, καθώς η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τον τελικό λόγο- να μεγαλώσουν τα παιδιά του στη φυλακή...» δήλωσε στην «Espresso» ο κ. Γεωργίου.
Η ύπαρξη ακόμη ενός παιδιού από τρίτη γυναίκα αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον 41χρονο στις αστυνομικές Αρχές, όταν ρωτήθηκε σχετικά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», φέρεται ότι είπε: «Υπάρχει ένα παιδί, αλλά η μητέρα του δεν ζήτησε ποτέ τη βοήθειά μου στο μεγάλωμά του. Τώρα δεν ξέρω πού βρίσκεται»!
Ο 41χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, καθώς πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης και τη σύντροφό του θεωρώντας τους υπεύθυνους για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του. Σήμερα το μεσημέρι ο Γιάννης Θ. θα απολογηθεί στον ανακριτή, αλλά στο μεταξύ εξαπολύει πυρά κατά της νεαρής με την οποία απέκτησε άλλα δύο παιδιά: «Εκανα λάθη, πολλά και μεγάλα. Δεν την ήθελα πλέον, μου είχε ρίξει μέχρι και οινόπνευμα να με κάψει! Είχε κάνει φασαρίες σε ταβέρνες στο Λαγονήσι για να με βρει»!

«Ερωτικό τρίγωνο με ολέθρια κατάσταση»
Για την «ολέθρια κατάληξη μιας θνησιγενούς, αρρωστημένης κατάστασης, ενός ερωτικού τριγώνου» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο συνήγορος της 26χρονης Νικολέττας Π., ο Βασίλης Ταουξής, τονίζοντας πως τώρα προέχει το μέλλον των συνολικά τεσσάρων παιδιών. «Η πελάτισσά μας, διακατεχόμενη από βρασμό ψυχικής ορμής, πέρασε το όριο του ποινικά ανεκτού. (...) Η θόλωση και ο βρασμός που όπλισαν το χέρι της είχαν ως συνέπεια δύο διαλυμένα σπίτια, μια ζωή χαμένη και πολλές κατεστραμμένες, και τέσσερα παιδάκια ορφανεμένα» αναφέρει και χαρακτηρίζει την 26χρονη «κορίτσι της διπλανής πόρτας, που δεν γεννήθηκε εγκληματίας».
Στο ίδιο μήκος κύματος ως προς την προτεραιότητα που έχουν τα παιδιά κινήθηκε και ο συνήγορος του 41χρονου πατέρα. «Προέχουν τα παιδιά του πελάτη μου. Θέλει να τα φροντίζει, όπως τα φρόντιζε, και πιστεύει ότι η Δικαιοσύνη θα του δώσει την ευκαιρία να τα μαζέψει από τον δρόμο. Εχει μετανιώσει και θέλει να είναι με τα παιδιά του» ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του Σταύρος Γεωργίου.
Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγραφεί ο κύκλος του αίματος που ξεπήδησε από τις πιο σκοτεινές παρυφές του ανθρώπινου πάθους και «έπνιξε» το Κορωπί, ξεπερνώντας ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία! Η σφαγή μιας 35χρονης γυναίκας, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, από την 26χρονη σύντροφο του εν διαστάσει συζύγου της (που είναι μητέρα άλλων δυο παιδιών του) θόλωσε το μυαλό του 46χρονου «μήλου της Εριδος», που θέλησε να εκδικηθεί, πυροβολώντας τον πατέρα της φόνισσας και τη σύντροφό του!
Η άτυχη Θεοδώρα Π. ξεψύχησε στα χέρια του 46χρονου, τον οποίο φέρεται ότι διεκδικούσε από τη δολοφόνο της, γράφοντας με το αίμα της τον επίλογο στην πολυτάραχη ζωή τους. Το φρικτό τέλος της προκάλεσε αμόκ στον εν διαστάσει σύζυγό της Γιάννη Θ., ο οποίος άρπαξε μια καραμπίνα και πήγε στο πατρικό σπίτι της νυν συντρόφου του. Μάλιστα, μίλησε στην «Espresso» ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν και προανήγγειλε την απόφασή του να σκοτώσει όλους τους συγγενείς της 26χρονης Νικολέττας Π., με την οποία έχει αποκτήσει επίσης δύο παιδιά ηλικίας 23 και 11 μηνών! «Θα τους καθαρίσω όλους. Το αίμα θα ξεπλυθεί με αίμα!» είπε πριν κλείσει το τηλέφωνο.
Πυροβόλησε τρεις φορές
Φτάνοντας στο σπίτι, ο 46χρονος πυροβόλησε τρεις φορές τη σύντροφο του πατέρα της 26χρονης και τον ίδιο, τραυματίζοντάς τους (ευτυχώς ελαφρά) στα πόδια και στην πλάτη! Επειτα μπήκε στο αυτοκίνητό του και διέφυγε από την περιοχή οπλισμένος. Επειτα από μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Το αιματοβαμμένο κουβάρι της υπόθεσης είχε αρχίσει να ξετυλίγεται λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Πυθαγόρα 66 στο Κορωπί. Υστερα από ακόμη έναν τηλεφωνικό καβγά τους για την καρδιά του 46χρονου, η 26χρονη νυν σύντροφός του Νικολέτα άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι της 35χρονης Θεοδώρας, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το δικό της. Αφού της χτύπησε το κουδούνι, της ζήτησε να βγει έξω στην αυλή για να «ξεκαθαρίσουν μια και καλή το θέμα».
Ομως, λόγο στον λόγο, οι δυο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και τότε, σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, η 26χρονη έβγαλε το μαχαίρι και άρχισε να χτυπά με μανία την αντίζηλό της. Της κατάφερε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές, δύο στην κοιλιά και τρεις στην πλάτη! Εκείνη τη στιγμή, ευτυχώς, τα δύο αγοράκια της γυναίκας, ηλικίας 11 και 13 ετών, έλειπαν από το σπίτι και δεν είδαν το τραγικό τέλος της μητέρας τους...

Τη βρήκε αιμόφυρτη
Γείτονες που άκουσαν τον καβγά και είδαν τι είχε συμβεί ενημέρωσαν την Αστυνομία και τον 46χρονο, ο οποίος βρισκόταν στο συνεργείο που διατηρεί 100 μ. πιο κάτω. Εκείνος έτρεξε αναστατωμένος στο σπίτι της πρώην γυναίκας του και τη βρήκε αιμόφυρτη στο έδαφος. Τη σήκωσε, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα.
Η 26χρονη προσπάθησε να διαφύγει μετά τη δολοφονία, αλλά οι αστυνομικοί άμεσα είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και δεν άργησαν να την εντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή μητέρα ήταν σε κατάσταση σοκ και είπε με δάκρυα στους αστυνομικούς πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την 35χρονη, αλλά να τη φοβίσει. Οπως ισχυρίστηκε, η Θεοδώρα τής είχε τηλεφωνήσει και την είχε ενημερώσει κομπάζοντας πως ο πατέρας των παιδιών τους ήταν και πάλι μαζί της! Χθες το απόγευμα η Νικολέττα Π. οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και την παρέπεμψε στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.
Ωστόσο, την ώρα που η 26χρονη βρισκόταν καθ’ οδόν προς τα δικαστήρια ο σύντροφός της (για χάρη του οποίου έφτασε στο έγκλημα) απειλούσε να σκοτώσει τα μέλη της οικογένειάς της. Πήγε στο πατρικό σπίτι της στην οδό Αναγνώστου Γ. και πυροβόλησε με καραμπίνα τον πατέρα της Νικολέττας και τη γυναίκα με την οποία συζεί. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.
Η άτυχη Θεοδώρα Π. ξεψύχησε στα χέρια του 46χρονου, τον οποίο φέρεται ότι διεκδικούσε από τη δολοφόνο της, γράφοντας με το αίμα της τον επίλογο στην πολυτάραχη ζωή τους. Το φρικτό τέλος της προκάλεσε αμόκ στον εν διαστάσει σύζυγό της Γιάννη Θ., ο οποίος άρπαξε μια καραμπίνα και πήγε στο πατρικό σπίτι της νυν συντρόφου του. Μάλιστα, μίλησε στην «Espresso» ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν και προανήγγειλε την απόφασή του να σκοτώσει όλους τους συγγενείς της 26χρονης Νικολέττας Π., με την οποία έχει αποκτήσει επίσης δύο παιδιά ηλικίας 23 και 11 μηνών! «Θα τους καθαρίσω όλους. Το αίμα θα ξεπλυθεί με αίμα!» είπε πριν κλείσει το τηλέφωνο.

Η άγρια κόντρα των δύο γυναικών
Εδώ και αρκετά χρόνια οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στα μαχαίρια για την καρδιά του 46χρονου, ο οποίος είχε αποκτήσει με την καθεμία από δύο παιδιά.
Η 35χρονη και η 26χρονη έμεναν σε κοντινή απόσταση και είχαν συχνά πυκνά προστριβές, καθώς απειλούσαν η μία την άλλη και αλληλομηνύονταν, με αποτέλεσμα να είναι γνώριμες των διωκτικών Αρχών. Κανείς, όμως, δεν περίμενε το κακό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης.
«Το κίνητρο ήταν ερωτικό, με έντονες προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε θύμα και θύτη. Ο σύζυγος είχε αφήσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του, και ζούσε με την 26χρονη. Εκτοτε είχε ξεσπάσει ένας ανηλεής πόλεμος μεταξύ των δύο γυναικών, που συχνά τσακώνονταν για τα μάτια του άντρα που και οι δύο διεκδικούσαν» ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην «Espresso» προσθέτοντας: «Από καταθέσεις προκύπτει ότι για κάποια χρονικά διαστήματα ο 46χρονος φέρεται ότι διατηρούσε παράλληλο δεσμό και με τις δύο»!
Πάντως, τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Θ. φέρεται ότι είχε αφήσει την 26χρονη και είχε επιστρέψει στην αγκαλιά της πρώην γυναίκας του.
Η γιαγιά της φόνισσας είχε κάψει τον άντρα της
Μισό αιώνα προτού βάψει τα χέρια της με αίμα η 26χρονη φόνισσα, που σκότωσε με πέντε μαχαιριές το βράδυ της Τετάρτης την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί, η γιαγιά της Ελένη Παπαϊωάννου (φωτό) είχε μείνει στην ιστορία ως «Τίγρης του Κορωπίου», καθώς είχε κάψει ζωντανό τον σύζυγό της Παναγιώτη!
Το φρικτό έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο διαπράχθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1963 στο σπίτι του ζευγαριού στο Κορωπί, εκεί όπου 53 χρόνια αργότερα γράφτηκε από την εγγονή της άλλο ένα ματωμένο δράμα! Η Ελένη Παπαϊωάννου ήταν τότε 27 χρόνων και μητέρα δύο παιδιών, όχι όμως ευτυχισμένη, αφού ο άνδρας της πίστευε ότι είχε εραστή, έναν άνδρα ονόματι Βασιλείου, στον οποίο μάλιστα είχε επιτεθεί! Εκείνος του έκανε μήνυση, όμως, όταν ήρθε η κλήση για να παραστεί στο δικαστήριο, η γυναίκα του την έκρυψε και ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 20 ημερών. Τότε αποφάσισε να τον δολοφονήσει. Ο άνδρας της αποκοιμήθηκε και εκείνη σφράγισε όλα τα παράθυρα, πλησίασε αθόρυβα, τον περιέλουσε με βενζίνη, άναψε ένα σπίρτο και βγήκε τρέχοντας από το σπίτι κλειδώνοντας την πόρτα. Ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου άρχισε να ουρλιάζει τυλιγμένος στις φλόγες. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν απανθρακωμένο με το χέρι γαντζωμένο στο χερούλι ενός παραθύρου.
Η γυναίκα του παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου λέγοντας: «Εβαλα φωτιά και έκαψα τον άνδρα μου. Ηρθα να παραδοθώ και δεν μετανοώ γι' αυτό που έκανα».
Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε ότι ο σύζυγός της την είχε βιάσει σε ηλικία 15 ετών, όταν δούλευε ως υπηρέτρια στο σπίτι του.
Τα αδέλφια της την ανάγκασαν να τον παντρευτεί επειδή ήταν πλέον «ατιμασμένη». Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 ετών.
Γ. ΣΤΑΡΙΔΑ ΚΑΙ Σ. ΣΠΙΓΓΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια