Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σπύρος - Σπυριδούλα χρόνια πολλά

ΣΠΥΡΙΔΩΝ
(Σπυρίδων, Σπυρίδωνας, Σπύρος, Σπυρέτος, Σπυράκης, Σπυράκος, Σπυρούλα, Σπυρέτα, Σπυρίνα, Σπυριδούλα, Σπυρίδινα)
Σπυρίδων / Σπύρος:
Φίλε μας Σπύρο, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Θαυματουργό, της Ορθόδοξης Εκκλησίας.Ο Άγιος Σπυρίδωνας, ήταν ένα πολύ σεβαστό και αγαπητό πρόσωπο για όλους.
Ανακηρύχτηκε ο προστάτης των φτωχών, των δυστυχισμένων και των πονεμένων, γιατί έδινε παρηγοριά και ανακούφιση σε κάθε άνθρωπο που είχε προβλήματα.
Έτσι λοιπόν και εσύ, είσαι ένας φιλεύσπλαχνος άνδρας, με ευαισθησίες που θέλεις να βοηθάς και να υποστηρίζεις όποιον άνθρωπο το έχει ανάγκη.
Δεν μένεις ποτέ με σταυρωμένα τα χέρια, αναλαμβάνεις δράση, προκειμένου να δώσεις λίγη χαρά στους ανθρώπους γύρω σου!
Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι λατρεύεις την επικοινωνία, τα ταξίδια, τη γνώση και θέλεις στη ζωή σου να ζεις έντονα την κάθε στιγμή!
Είσαι πολυλογάς, όταν ξεκινάς να μιλάς, ξεχνάς να σταματήσεις και αναλύεις τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια.
Σου αρέσει να ασχολείσαι με την τεχνολογία και είσαι ο πρώτος που θα πάρει όλα τα νέα gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά.
Στον έρωτα τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν από την επικοινωνία. Σε εξιτάρουν οι έξυπνες γυναίκες που σε καθηλώνουν με το μυαλό τους.
Σπυριδούλα:
Γλυκιά μας Σπυριδούλα, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Θαυματουργό, της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο Άγιος Σπυρίδωνας, ήταν ένα πολύ σεβαστό και αγαπητό πρόσωπο για όλους.
Ανακηρύχτηκε ο προστάτης των φτωχών, των δυστυχισμένων και των πονεμένων, γιατί έδινε παρηγοριά και ανακούφιση σε κάθε άνθρωπο που είχε προβλήματα.
Έτσι λοιπόν και εσύ Σπυριδούλα, είσαι μία γυναίκα που θα δώσεις την βοήθειά σου σε όποιον την έχει ανάγκη, συγκινείσαι με τα προβλήματα που συμβαίνουν γύρω σου και όλοι νιώθουν πολύ καλύτερα όταν βρίσκονται στο πλευρό σου, γιατί παίρνουν ζεστασιά και δύναμη με την παρουσία σου.
Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία ώριμη, σοβαρή αλλά και μοναχική γυναίκα που σου αρέσει κάποιες στιγμές να απομονώνεσαι και να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου.
Έχεις σοφία, εμπειρία και δεν περιορίζεις το μυαλό σου, αλλά προσπαθείς να το εξελίσσεις ακόμα περισσότερο μέσα από νέες γνώσεις.
Η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και ποτέ δεν σε βγάζει λάθος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια