Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Όλοι οι άντρες βλέπουν πορνό!!!


Έπρεπε να μαζευτούν όλα τα μεγάλα μυαλά του Μόντρεαλ και να κάνουν πολυήμερες έρευνες για να καταλήξουν στο πόρισμα ότι οι άντρες βλέπουν πορνό.
Όλοι όμως, μηδενός εξαιρουμένου.  
Αυτή την τρομερή αποκάλυψη δημοσίευσαν μαζί με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία και εσύ θα κοτσάρεις στην κοπέλα σου για να μην σε λέει ανώμαλο.
Αρχικά η έρευνα δεν είχε στόχο να μελετήσει πόσοι άντρες βλέπουν τσόντες.
Απλά ήθελαν να συγκρίνουν το πώς βλέπουν το σεξ και τη συνουσία οι 20χρονοι άντρες που παρακολουθούν πορνό έναντι αυτών που δεν παρακολουθούν.
Και δεν κατάφεραν να βρουν ούτε έναν που δεν βλέπει.
Όλοι βλέπουν τσόντες! Τους αδικείς; 
Σύμφωνα με την έρευνα, οι εργένηδες παρακολουθούν 3 φορές την εβδομάδα πορνό, με συνολικό μέσο όρο 40 λεπτά, ενώ αυτοί που έχουν σχέση 1.7 φορές με μέσο όρο 20 λεπτά — κοινώς κλέφτικα.
Παρ' όλα αυτά, η έρευνα αποδεικνύει ότι οι νέοι αυτοί παρακολουθούν απλό πορνό, συνήθως με πρωταγωνιστές που θα ταύτιζαν ευκολότερα με τον εαυτό τους, ενώ όταν πετυχαίνουν κάτι που προσβάλλει την αισθητική τους (άλογα;) το σταματούν. Α, και η παρακολούθηση πορνό διόλου επηρέαζε αρνητικά τη σχέση τους.  
Γι' αυτό, κορίτσια, αντί να κατηγορείτε τα αγόρια σας ότι είναι περίεργοι που επιμένουν για την τσόντα, θυμήσου ότι κάθε άντρας έτσι έμαθε για το σεξ, έτσι έμαθε πού του παν τα τέσσερα και πώς λειτουργούν πολλά πράγματα, και αυτή τη σχέση δύσκολα θα την κόψει — άσε που η έρευνα αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται κιόλας!  
Μήπως την επόμενη φορά να δείτε μια ταινία μαζί; Δεν θα χάσετε...

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια