Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο ένα κουπόνι...διαζυγίου

Αν έχετε ξεμείνει από ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα και παράλληλα ο γάμος σας ή ο γάμος ενός φίλου σας κλυδωνίζεται, η ιδανική λύση είναι τα κουπόνια... διαζυγίου.
Ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο Λονδίνο προσφέρει χριστουγεννιάτικα κουπόνια για δωρεάν συμβουλές διαζυγίου.
Η εταιρία Lloyd Platt & Company, η οποία κανονικά χρεώνει 530 δολάρια για τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες, ανακοίνωσε ότι έχει κατακλυστεί από εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας που εγκαινίασε αυτή την πρωτοβουλία.
Μέχρι στιγμής, έχουν πουληθεί περισσότερα από 60 κουπόνια έναντι 125 λιρών για συνεδρία μισής ώρας με έναν από τους δικηγόρους του γραφείου που ασχολείται με διαζύγια.
Η ιδρύτρια της εταιρίας, Βανέσα Λόιντ Πλατ, δήλωσε ότι εντυπωσιάστηκε από την ανταπόκριση που είχε η πρωτοβουλιά. "Φαίνεται ότι έχουν απήχηση σε ένα ευρύ κοινό που αναζητούν αυτό το "πρέπει να το αποκτήσω" δώρο για τα Χριστούγεννα", είπε.
Αντίθετα, εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Αγγλίας αποκάλεσε την πρωτοβουλία "θλιβερή". "Το διαζύγιο είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και δεν ταιριάζει με την ιδέα των κουπονιών ως δώρο από άλλους ανθρώπους", είπε ο ίδιος.
 Το ενδιαφέρον για τα κουπόνια αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες.
Τα Χριστούγεννα είναι κατά παράδοση μία ιδιαίτερα στρεσογόνος περίοδος για τις οικογένειες και γι' αυτό παρατηρείται ραγδαία αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που αναζητούν νομικές συμβουλές κάθε Ιανουάριο, είπε η Λόιντ Πλατ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια