Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σύσφιξη & σμίλευση των μπράτσων

Μπορεί να είναι χειμώνας, όμως οι βραδινές εμφανίσεις αλλά και η εορταστική διάθεση που πλησιάζει συνοδεύονται, παράλληλα, από αέρινα looks και επίσημα φορέματα, τα οποία, μεταξύ άλλων, αφήνουν ακάλυπτα και τα μπράτσα. Τι συμβαίνει όμως όταν αυτά δεν είναι καλοσχηματισμένα; Η Miss Bloom βρήκε τη λύση στην κρέμα Beatific Arm Shaping, μία εξειδικευμένη κρέμα ειδικά για την περιοχή των μπράτσων η οποία σμιλεύει και συσφίγγει τα μπράτσα προσφέροντάς τους τόνωση, σφριγηλότητα και σφιχτό περίγραμμα.Τι κάνει;
Συγκεκριμένα, η αποτελεσματική κρέμα μορφοποίησης Beatific Arm Shaping συσφίγγει και αδυνατίζει το εσωτερικό μέρος του μπράτσου που παρουσιάζει σημάδια χαλάρωσης και έλλειψης ελαστικότητας από απότομο χάσιμο βάρους ή λόγω της φυσικής διαδικασίας γήρανσης.
Πώς;
Το σύμπλεγμα AdvancedSculpt με ενεργά συστατικά μορφοποίησης και σύσφιξης από καφεΐνη και άλλα φυτικά εκχυλίσματα, προστατεύει την παραγωγή του κολλαγόνου και ενισχύει την επιδερμική συμβολή, ενδυναμώνοντας τον ιστό του δέρματος. Σαν αποτέλεσμα, το περίγραμμα του εσωτερικού των μπράτσων σμιλεύεται δείχνοντας πιο σφιχτό και τονωμένο. Η τεχνολογία AlgiCare C με την ισχυρή σιλανόλη Algicium C και με Βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα Lipolytic δρουν ενάντια στην αποθήκευση λίπους και υγρών ανάμεσα στους ιστούς του δέρματος μειώνοντας τα αποθέματα τους στον λιπώδη ιστό και δίνοντας στα μπράτσα μία σφιχτή και γεμάτη όψη.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα;
Μέρα με την μέρα τα μπράτσα αδυνατίζουν και η επιδερμίδα γίνεται πιοσφιχτή ενώ το περίγραμμα τους επανακτά την ιδανική του μορφή. Με κάθε εφαρμογή της κρέμας Beatific Arm Shaping, τα μπράτσα περιβάλλονται από ένα ανάλαφρο φιλμ με συσφικτικές και αδυνατιστικές ιδιότητες αποκτώντας σταδιακά μία κομψή και νεανική εμφάνιση.

Βραχυπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική και τονωμένη. Η επιδερμίδα αρχίζει να σφίγγει και να μορφοποιείται αποκτώντας λεία υφή.

Μακροπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα γίνεται πιο πυκνή, σφιχτή και εύπλαστη. Το περίγραμμα των μπράτσων σταδιακά αδυνατίζει, σμιλεύεται και ανακτά την νεανική του μορφή. Η συσσώρευση λιπαρών μαζών αποτρέπεται.

Πού βρίσκεις την Beatific Arm Shaping;
Την βρίσκεις στο καινούριο Beatific spot στο Attica @ Golden Hall όπουοι σύμβουλοι ομορφιάς έχουν να σου μάθουν πολλά άλλα μυστικά για ναδιατηρείς την επιδερμίδα μας λαμπερή και φρέσκια!

Η Beatific διατίθεται στο Attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια