Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ερωτικές προβλέψεις 2016

Μπορεί οι πρώτοι οκτώ μήνες του 2016 να μην προσφέρονται τόσο για αγάπες και έρωτες δεδομένης της παραμονής του Δία στην Παρθένο και της συνεπακόλουθης εστίασης όλων μας στην εργασία, τις ρουτίνες και τις κουραστικές ίσως υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ωστόσο οι τέσσερις τελευταίοι μήνες του χρόνου θα μας αποζημιώσουν. Ο Δίας λοιπόν στις 9 Σεπτεμβρίου μπαίνει στον Ζυγό και θα μείνει εκεί για έναν χρόνο φέρνοντας πολύ περισσότερη όρεξη και ενθουσιασμό για σύναψη σχέσεων και γάμων. Ετοιμαστείτε για να κάνετε ή να δεχτείτε προτάσεις γάμου!
ΚΡΙΟΣ
Για εσάς τους Κριούς το πρώτο δίμηνο της χρονιάς αναμένεται να είναι αρκετά ερωτικό δεδομένης της παρουσίας του κυβερνήτη σας, Άρη, στον όγδοο ηλιακό σας οίκο. Εκμεταλλευτείτε το για βαθιές διεισδύσεις και για ερωτικές κατακτήσεις που σκοπό έχουν να ταράξουν συθέμελα το είναι σας και να σας μεταμορφώσουν. Θα χρειαστεί, όμως, προσοχή λίγο αργότερα γιατί η σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου γίνεται στον άξονά σας και θα φέρει εντάσεις στη σχέση με τον/την σύντροφο/σύζυγο.

Επίσης, σημειώστε ότι το 2016 ο Άρης θα είναι ανάδρομος από τις 16 Απριλίου έως τις 28 Ιουνίου ρίχνοντας αρκετά την λίμπιντό σας και προκαλώντας σας αρκετά νεύρα. Ο λόγος θα είναι οι σημαντικές καθυστερήσεις και τα μπερδέματα, πρώτα σε θέματα νομικά, ανωτέρων σπουδών, ταξιδιών και σχέσεων με μακρινούς συγγενείς από 16 Απριλίου έως 27 Μαΐου, και κατόπιν σε θέματα οικονομικά, φορολογικά, τραπεζικά και κληρονομικά από 27 Μαΐου έως 28 Ιουνίου.

Από τις αρχές Ιουλίου θα αρχίσετε να ανακτάτε την ερωτική σας διάθεση και να επιδίδεστε ξανά με πάθος σε ερωτικές μεταμορφωτικές εμπειρίες. Μάλιστα, το πέρασμα της Αφροδίτης από τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο από 12 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου θα μπορούσε να φέρει έναν καλοκαιρινό έρωτα για τους αδέσμευτους Κριούς με την προοπτική να εξελιχθεί σε σχέση από τις 30 Αυγούστου και μετά.

Η προϋπόθεση, όμως, θα είναι η δική σας ικανότητα μέσα στον Σεπτέμβρη – μήνας εκλείψεων και ανάδρομου Ερμή – να συνδυάσετε την επιθυμία για σχέση με την επιστροφή στη δουλειά και με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων σχετικών με ρουτίνες αλλά και υγεία. Εάν το νέο φλερτ περάσει το τεστ, ο Δίας από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο έως το τέλος της χρονιάς μπορεί να φέρει μέχρι και γάμο!
ΤΑΥΡΟΣ
 Για εσάς τους Ταύρουςη αλήθεια είναι ότι το 2016 δεν θα είναι και από τις πιο ερωτικές χρονιές της ζωής σας, πράγμα που ίσως ήδη αρχίσατε να νιώθετε από το φθινόπωρο του 2015 με την είσοδο του Κρόνου στον Τοξότη και στον όγδοο ηλιακό σας οίκο. Ψυχολογικά όρια και άμυνες μαζί με οικονομικά, φορολογικά ή ασφαλιστικά βάρη και υποχρεώσεις δημιουργούν ένα μίγμα που μάλλον θα σας κάνει να αποστρέφεστε την ερωτική ένωση παρά να την επιδιώκετε.

Ιδιαίτερα από τις 24 Μάρτη έως τις 12 Αυγούστου, οπότε ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, και ειδικότερα από τις 16 Απριλίου έως τις 27 Μαΐου που θα είναι και ο Άρης ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό σας οίκο, η ερωτική σας διάθεση θα είναι αρκετά πεσμένη και οι ευκαιρίες για ερωτική συνεύρεση λίγες. Πιθανές καθυστερήσεις και μπερδέματα με εφορία, τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς το δεύτερο μισό της άνοιξης θα είναι η αιτία για την πτώση της λίμπιντό σας.

Κάτι τέτοιο, όμως, θα οδηγήσει σχεδόν αναπόφευκτα σε τσακωμούς με το ταίρι/σύζυγο από 27 Μαΐου έως 28 Ιουνίου που ο Άρης θα συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, από αυτό επηρεάζεστε πολύ περισσότερο οι εκπρόσωποι του τελευταίου δεκαημέρου. Η ερωτική σας διάθεση θα αρχίσει να ανεβαίνει από τις 3 Αυγούστου και μετά, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι αδέσμευτοι Ταύροι θα ζήσετε κάποιον καλοκαιρινό έρωτα μέσα στον Άυγουστο χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο. Ωστόσο, η αναδρομή του Ερμή και οι εκλείψεις στον ίδιο οίκο τον Σεπτέμβριο προοιωνίζονται μάλλον άσχημα μαντάτα για το μέλλον του καλοκαιρινού σας έρωτα. Από 23 Σεπτεμβρίου μέχρι 12 Νοεμβρίου πιθανές οι επανασυνδέσεις και οι ερωτικές περιπτύξεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Για εσάς τους Διδύμους ο εξ απεναντίας Κρόνος υπόσχεται φέτος να σας «τακτοποιήσει» από άποψη συντρόφου/συζύγου, ειδικά εσάς του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Πιο συγκεκριμένα, ο Κρόνος από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο θα φέρει σημαντική ανάληψη ευθυνών αλλά και ξεκαθαρίσματα που έχουν να κάνουν με τον τομέα των σχέσεων και του γάμου. Για παράδειγμα, αν είστε σε σχέση, θα αρχίσετε να σκέφτεστε τι «δουλειά» έχει το άτομο αυτό στη ζωή σας και τι ρόλο παίζει μέσα σε αυτή.

Εάν πιστεύετε ότι η «δουλειά» του/της συντρόφου σας είναι αξιόλογη, τότε το πιθανότερο είναι να προχωρήσετε τη σχέση ένα βήμα παραπέρα και να την επισημοποιήσετε μέσω αρραβώνων ή γάμου. Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι το άτομο αυτό δεν κάνει και τόσο καλή «δουλειά», θα υπάρξουν τριγμοί στη σχέση που ενδέχεται να οδηγήσουν σε χωρισμό. Για τους αδέσμευτους Διδύμους, δεν είναι καθόλου απίθανο να μπει στη ζωή σας κάποιο άτομο με το οποίο να συνδεθείτε ερωτικά και το οποίο να σας γίνει πολύ σημαντικό αν και ταυτόχρονα κάπως καταπιεστικό.

Βέβαια, παρότι η ερωτική σας διάθεση δεν θα είναι στα ύψη όσο ο Άρης είναι ανάδρομος από 16 Απριλίου έως 28 Ιουνίου, τα παραπάνω σενάρια θα είναι αρκετά πιθανά από 24 Μαΐου έως 17 Ιουνίου που θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας – ένα σχετικά ευχάριστο διάλειμμα μέσα στις αναβολές και τους τσακωμούς του ανάδρομου Άρη. Σημαντική ανάκαμψη της ερωτικής σας διάθεσης έρχεται από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά με τον Δία και τον Άρη στον πέμπτο και όγδοο ηλιακό σας οίκο αντίστοιχα. Βαθιά ερωτική λοιπόν η περίοδος από Οκτώβρη έως 7 Δεκεμβρίου αλλά αρκετά λιγότερο από 18 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για εσάς τους Καρκίνους το 2016 αρχίζει μάλλον δύσκολα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Η αναδρομή του Ερμή στον έβδομο ηλιακό σας οίκο από 4 έως 24 Ιανουαρίου θα φέρει κάποιες παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις ή άγχος στον τομέα των σχέσεων και του γάμου και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με μεγάλη υπομονή αν θέλετε να τη βγάλετε καθαρή. Το θετικό είναι ότι από 24 Ιανουαρίου μέχρι 17 Φεβρουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με τον/την σύντροφο/σύζυγο και να περάσετε κάποιες καλές στιγμές μαζί. Ο Φεβρουάριος, ειδικότερα, διαφαίνεται έντονα ερωτικός – η βαθιά ερωτική διάθεση θα κρατήσει έως 12 Μαρτίου. Όμως, η αναδρομή του Άρη από 16 Απριλίου έως 28 Ιουνίου θα ρίξει την λίμπιντό σας.

Ο λόγος θα έχει να κάνει με αναβολές, άγχηκαι συγκρούσεις, πρώτα σε θέματα εργασίας και υγείας από 16 Απριλίου έως 27 Μαΐου και κατόπιν σε θέματα τεκνοποιίας, απογόνων και δημιουργικών σχεδίων από 27 Μαΐου έως 28 Ιουνίου. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η λίμπιντο θα αρχίσει να ανεβαίνει και πάλι. Μάλιστα, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου προοιωνίζεται κάποιες όμορφες στιγμές και, μαζί, διάθεση για φλερτ και εξόδους.

Φροντίστε να περάσετε καλά τότε και να φορτίσετε μπαταρίες γιατί ο Σεπτέμβρης με τις εκλείψεις του και την αναδρομή του Ερμή θα οδηγήσει στα τέλη πια του μήνα σε συγκρούσεις με τον σύζυγο/σύντροφο. Το «πολεμικό» κλίμα θα κρατήσει μέχρι τις 9 Νοεμβρίου για να αρχίσει από εκείνη την ημέρα και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου να εκτονώνεται στην κρεβατοκάμαρα. Όμως, για εσάς τους Καρκίνους το 2016 φαίνεται να τελειώνει όπως ξεκίνησε, δηλαδή με παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις ή άγχος στον τομέα των σχέσεων και του γάμου. Άρα, μια μεγάλη δόση υπομονής θα είναι ξανά απαραίτητη για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις τελευταίες ημέρες του έτους.
ΛΕΩΝ
Για εσάς τους Λέοντες το 2016 με τον Κρόνο στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο φαίνεται να μην είναι τόσο ερωτικό όσο θα θέλατε γιατί θα αντλείτε περισσότερη χαρά από την εργασία. Ωστόσο, για τους αδέσμευτους Λέοντες η μάλλον σοβαρή ή εκλεκτική προσέγγιση που θα έχετε στο φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια ενδέχεται να θέσει τα θεμέλια για κάποια σχέση που να κρατήσει στο χρόνο και που να φτάσει μέχρι και τον γάμο.

Μάλιστα, ο Ιανουάριος ενισχύει την πιθανότητα για μια τέτοια γνωριμία, χάρη στην ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, με την προϋπόθεση όμως ότι θα είστε σε θέση να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που θα βγάλει στην επιφάνεια ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας. Από 17 Φεβρουαρίου και μετά είναι πιο ευνοϊκό το κλίμα για όμορφες στιγμές με έναν σύντροφο. Άλλωστε, από 6 Μαρτίου μέχρι και 16 Απριλίου ο ορθόδρομος Άρης, επίσης στον πέμπτο σας οίκο, θα πυροδοτήσει την όρεξή σας για έρωτα και θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποια «σοβαρή» κατάκτηση σε σύμπραξη με τον Κρόνο.

Όμως, η αναδρομή του Άρη από τις 16 Απριλίου έως τις 28 Ιουνίου θα ρίξει αρκετά τη λίμπιντό σαςκαι ενδέχεται να σας βάλει στη διαδικασία αναθεώρησης των όποιων ερωτικών κατακτήσεων πετύχατε το προηγούμενο διάστημα. Σημαντική ανάκαμψη της ερωτικής διάθεσης προβλέπεται από 12 Ιουλίου και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Προσοχή θα χρειαστεί γύρω στις 18 Αυγούστου, λόγω σεληνιακής έκλειψης, αλλά και από 9 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου, λόγω της διέλευσης του Άρη από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο,γιατί μάλλον θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ξαφνικές ή περίεργες απαιτήσεις εκ μέρους του/της συντρόφου/συζύγου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για εσάς τους Παρθένους το 2016 είναι σαφώς μια από τις πιο τυχερές σας χρονιές με τον Δία να παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου! Η τύχη μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους κι, επειδή σε σας τους Παρθένους ο Δίας κυβερνά τόσο τον τομέα του σπιτιού όσο και τον τομέα των σχέσεων και του γάμου, είναι πολύ πιθανό το 2016 να είναι είτε η χρονιά που γνωρίζετε τον άνθρωπο με τον οποίο θέλετε να κάνετε οικογένεια είτε η χρονιά που αποφασίζετε να συγκατοικήσετε με τον/την σύντροφό σας και, γιατί όχι, να παντρευτείτε και να βάλετε μπρος για παιδιά. Όμως, τυχόν προσπάθειες για τεκνοποιία τον Ιανουάριο δύσκολα θα αποδώσουν καρπούς λόγω ανάδρομου Ερμή.

Πολύ πιο «καρποφόρα» είναι η περίοδος από 23 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου καθώς και από 12 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου οπότε η Αφροδίτη θα διανύει τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο. Οι ίδιες περίοδοι είναι κατάλληλες και για νέες ερωτικές γνωριμίες για όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι.  Ωστόσο, το διάστημα από 16 Απριλίου έως 28 Ιουνίου η λίμπιντό σας θα είναι πεσμένη λόγω του ανάδρομου Άρη ο οποίος θα φέρει συγκρούσεις και αναβολές πρώτα σε θέματα σπιτιού και οικογενείας μέχρι τις 27 Μαΐου και κατόπιν σε θέματα μεταφορών, επικοινωνιών και κοντινών συγγενών μέχρι τις 28 Ιουνίου.

Διόλου απίθανο να αλλάξετε γειτονιά ή να κάνετε έργα στο σπίτι για να το προετοιμάσετε για συμβίωση, γάμο ή έλευση απογόνων. Σημαντική ανάκαμψη της ερωτικής διάθεσης προβλέπεται τον Αύγουστο με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σας και να σας οδηγεί μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δία παρέα. Σκεφτείτε το, όμως, καλά, γιατί η αναδρομή του κυβερνήτη σας Ερμή τον Σεπτέμβρη εν μέσω εκλείψεων θα σας βάλει σε δεύτερες σκέψεις και θα προκαλέσει προστριβές με το έτερον ήμισυ. Τέλος, ο πιο ερωτικός και παθιάρικος μήνας της χρονιάς για εσάς είναι ο Οκτώβριος.
ΖΥΓΟΣ
Για εσάς τους Ζυγούς το πρώτο οκτάμηνο του 2016 δεν φαίνεται να προσφέρεται για έντονες ερωτικές συγκινήσεις. Βέβαια, κάποιες νέες ερωτικές γνωριμίες θα είναι στο πρόγραμμα από 17 Φεβρουαρίου έως 12 Μαρτίου που η κυβερνήτιδά σας Αφροδίτη θα διανύει τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο. Προσοχή όμως εσείς οι δεσμευμένοι εάν οι παραπάνω ερωτικές γνωριμίες έχουν παράνομη χροιά γιατί λίγο αργότερα, κοντά στις 23 Μαρτίου, η σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στον άξονά σας θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον/την σύντροφο/σύζυγο. Δυνατότητα για αναθέρμανση των σχέσεών σας υπάρχει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου με την Αφροδίτη να διανύει τον έβδομο ηλιακό σας οίκο.

Ωστόσο, η αναδρομή του Άρη από 16 Απριλίου έως 28 Ιουνίου θα ρίξει την λίμπιντό σας, γιατί θα σηματοδοτήσει συγκρούσεις και άγχη πρώτα στον τομέα του κοντινού περιβάλλοντος και των μεταφορών σας από 16 Απριλίου έως 27 Μαΐου και κατόπιν στον τομέα των οικονομικών και των υπαρχόντων σας έως 28 Ιουνίου. Σημαντική ανάκαμψη της ερωτικής σας διάθεσης και γενικότερη αλλαγή του συναισθηματικού τοπίου θα παρατηρήσετε από 30 Αυγούστου που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και ακόμη περισσότερο από 9 Σεπτεμβρίου που ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, ακολουθεί την Αφροδίτη στο ζώδιό σας.

Κάποιος «καθυστερημένος» καλοκαιρινός έρωτας μάλλον εμφανίζεται τότε, αλλά η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή τον Σεπτέμβριο σε συνδυασμό με δύο εκλείψεις σας βάζει σε πορεία αναθεώρησης και διάθεση εσωστρεφή. Εάν μπορέσετε να βρείτε την κατάλληλη ισορροπία στην εργασιακή σας ζωή ώστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να αποδράσετε με τον έρωτά σας, τότε υπάρχει δυνατότητα συνέχισης της σχέσης και μετά τον Σεπτέμβριο. Τέλος, κάποια ερωτική κατάκτηση ή προσπάθεια για τεκνοποιία τους δύο τελευταίους μήνες του 2016 σας βάζει σε τροχιά ριζικής αλλαγής της οικογενειακής και συναισθηματικής σας ζωής.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για εσάς τους Σκορπιούς το 2016 μπαίνει με διάθεση αρκετά ερωτική δεδομένης της παραμονής του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο σας από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 6 Μαρτίου. Ερωτικές κατακτήσεις και βαθιές διεισδύσεις θα είναι στο πρόγραμμα εκείνη την περίοδο καθώς θα έχετε μεγάλα αποθέματα φυσικής ενέργειας – και τι καλύτερος τρόπος να την εκτονώσετε από το να κάνετε σεξ! Μάλιστα, η περίοδος από 12 Μαρτίου έως 5 Απριλίου είναι αρκετά ευνοϊκή για νέες ερωτικές γνωριμίες με την Αφροδίτη να διασχίζει τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο.
Ωστόσο, από 16 Απριλίου έως 28 Ιουνίου ο Άρης θα είναι ανάδρομος με αποτέλεσμα να πέσει σημαντικά η λίμπιντο και η ερωτική σας διάθεση, πράγμα που ενδέχεται να φέρει κάποιες προστριβές με τον/την σύντροφο/σύζυγο τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου. Αιτία για την πτώση της λίμπιντο θα αποτελέσουν οικονομικές διενέξεις και αναβολές από 16 Απριλίου έως 27 Μαΐου ενώ από 27 Μαΐου έως 28 Ιουνίου η αιτία πιθανώς να σχετίζεται με θέματα υγείας που αφορούν την εξωτερική σας εμφάνιση.

Καλό είναι τον Ιούνιο να προσέξετε ιδιαίτερα το αίμα, τον σίδηρο και την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Άπαξ όμως και ορθοδρομήσει ο Άρης, θα ξεπεραστούν τα όποια κωλύματα και θα ανακτήσετε σταδιακά μέχρι τις αρχές Αυγούστου την όρεξη σας για σεξ και ερωτοτροπίες! Η πιο ερωτική και παιχνιδιάρικη περίοδος της χρονιάς θα είναι από 23 Σεπτεμβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου οπότε η Αφροδίτη θα περνά από το ζώδιό σας φτιάχνοντας τη διάθεσή σας και χαρίζοντας βαθιά επιθυμία για φλερτ, έρωτες, εξόδους και καλοπέραση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Για εσάς τους Τοξότες το 2016 αναδεικνύεται σε χρονιά-σταθμό στη ζωή σας με τον Κρόνο να έχει κατσικωθεί για τα καλά στο ζώδιό σας. Αν και επηρεάζει περισσότερο εσάς του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου, οι δονήσεις του θα γίνονται αισθητές σε όλους φέρνοντας μαζί μια αίσθηση βάρους, ευθύνης και καθήκοντος. Όπως είναι φυσικό, η παρουσία του Κρόνου μάλλον θα ρίξει την ερωτική σας διάθεση και θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα επαγγελματικής φύσεως και σε καταστάσεις που απαιτούν από εσάς οργάνωση, πειθαρχία, σύνεση και υπομονή.

Βέβαια, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας στις 6 Μαρτίου θα ξυπνήσει τα «ζωώδη» σας ένστικτα μόνο και μόνο για να τα σωπάσει λίγο αργότερα, λόγω της αναδρομής του, από τις 16 Απριλίου έως τις 28 Ιουνίου. Ο λόγος για την πτώση της λίμπιντο και της ερωτικής σας διάθεσης εκείνο το διάστημα μπορεί να σχετίζεται με την υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση, ειδικά από 16 Απριλίου έως 27 Μαΐου. Καλό θα είναι λοιπόν να μην σας παρασύρει πολύ ο Κρόνος και σας ρίξει με τα μούτρα στη δουλειά γιατί το ενδεχόμενο υπερκόπωσης και συνακόλουθης αποχής από το σεξ είναι ισχυρό καθόλη τη διάρκεια της αναδρομής του Άρη.

Από τις αρχές Ιουλίου και μετά η ερωτική σας διάθεση θα αρχίσει σταδιακά να ανεβαίνει αν και η ανάκαμψη θα φανεί ξεκάθαρα από τις 3 Αυγούστου και μετά. Ο Αύγουστος, λοιπόν, αναμένεται ερωτικά θερμός παρά τα όποια εμπόδια μπορεί να βάλει ο Κρόνος. Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σας από 18 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου θα αυξήσει τη διάθεσή σας για φλερτ και έρωτες. Γνωριμίες που μπορεί να κάνετε τότε ενδέχεται να έχουν «καρμικό» χαρακτήρα λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του Κρόνου και ίσως οδηγήσουν σε σταθερό δεσμό, ακόμα και σε γάμο!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για εσάς τους Αιγόκερους το 2016 φαίνεται να είναι μάλλον «χλιερό» από ερωτική άποψη γιατί ο κυβερνήτης σας Κρόνος, από τον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, σας βάζει σε ένα κλίμα χαλάρωσης, ενδοσκόπησης, εσωστρέφειας και απομόνωσης. Βέβαια, ευκαιρίες για έρωτες δεν θα λείψουν αν και δεν αποκλείεται αυτοί να είναι παράνομοι λόγω του Κρόνου στον δωδέκατο. Πιο συγκεκριμένα, οι περίοδοι από 23 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου και από 12 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου θα είναι από τις πιο ερωτικές της χρονιάς χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας η οποία θα αυξήσει την όρεξή σας για γνωριμίες, φλερτ, έρωτες και καλοπέραση.

Μάλιστα, αυτά τα περάσματα της Αφροδίτης δεν θα είναι από τα συνηθισμένα γιατί θα συναντήσουν τον Πλούτωνα και θα φέρουν θυελλώδεις αγάπες και παθιασμένους έρωτες στο προσκήνιο. Προετοιμαστείτε, λοιπόν, για μανιασμένα πάθη εκείνες τις δύο περιόδους που σκοπό έχουν να μεταμορφώσουν πλήρως την ερωτική σας ζωή! Ωστόσο, η αναδρομή του Άρη από 16 Απριλίου έως 28 Ιουνίου θα ρίξει τη λίμπιντο και τη ζωτικότητα όχι μόνο τη δική σας αλλά και των άλλων με αποτέλεσμα να είναι λιγοστές οι ευκαιρίες για σεξ και έρωτα.

Επίσης, από 27 Απριλίου έως 21 Μαΐου η Αφροδίτη από τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο θα σας καταστήσει θελκτικούς και ερωτεύσιμους, αλλά ο Ερμής ανάδρομος στον ίδιο οίκο θα σας κάνει εσωστρεφείς και σε συνδυασμό με την αναδρομή του Άρη το πιθανότερο τότε είναι να χαραμιστεί η όποια θελκτικότητά σαςδυστυχώς. Ευκαιρίες για χάδια και αγκαλιές με τον/την σύντροφο/σύζυγο θα έχετε ξανά το καλοκαίρι, ειδικά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, χάρη στο πέρασμα της Αφροδίτης από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο. Τέλος, μια ακόμα έντονα ερωτική περίοδος με σεξ πολλών αντοχών θα είναι η περίοδος από 27 Σεπτεμβρίου έως 9 Νοεμβρίου με τον Άρη στο ζώδιό σας να συναντά για αρκετές ημέρες τον Πλούτωνα!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για εσάς τους Υδροχόους το 2016 είναι αρκετά ερωτικό δεδομένης της παρουσίας του Δία στον όγδοο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Από εκεί ο Δίας θα σας χαρίζει ενθουσιασμό και μεγάλη όρεξη να χαρείτε το σεξ και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσα από τα βαθύτερα επίπεδα της σχέσης που μπορεί να έχετε με κάποιον ή κάποια. Ερωτικές περιπέτειες και δοκιμές πραγμάτων ή στάσεων που δεν είχατε δοκιμάσει μέχρι πρότινος στο σεξ είναι επίσης ανάμεσα στη θετική επιρροή του Δία από τον όγδοο ηλιακό σας οίκο. Φροντίστε όμως να μην το παρακάνετε γιατί ο Δίας ενδέχεται να σας κάνει απερίσκεπτους και υπεραισιόδοξους με αποτέλεσμα να μην παίρνετε τις κατάλληλες προφυλάξεις.

Βέβαια, η αναδρομή του Άρη από 16 Απριλίου έως 28 Ιουνίου θα ρίξει αρκετά την ερωτική σας διάθεση λόγω άγχους, διενέξεων και αναβολών που θα αφορούν πρώτα, από 16 Απριλίου έως 27 Μαΐου, φιλίες και εταιρείες στις οποίες μετέχετε και κατόπιν, από 27 Μαΐου έως 28 Ιουνίου, την καριέρα σας και τη σχέση με το αφεντικό ή τους γονείς σας. Από αρχές Ιουλίου το άγχος και οι διενέξεις θα πάψουν σταδιακά κι έτσι θα ανακάμψει η ερωτική σας διάθεση. Ειδικά από 12 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου θα έχετε ευκαιρίες για αρκετές αγκαλιές και χάδια με το έτερον ήμισυ.

Προσοχή, όμως, θα χρειαστεί κατά τις ημέρες γύρω από τις 18 Αυγούστου οπότε η σεληνιακή έκλειψη που συμβαίνει στον άξονά σας θα σας κάνει, ειδικά εσάς των τελευταίων ημερών του ζωδίου, να νιώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να σας οδηγήσει σε ανατρεπτικές αποφάσεις οι οποίες δεν θα ευχαριστήσουντον σύντροφο/σύζυγο. Τέλος, οι δύο τελευταίοι μήνες της χρονιάς είναι αρκετά ερωτικοί και σεξουαλικοί χάρη στην παρουσία πρώτα του Άρη και μετά της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Χαρείτε τους!
ΙΧΘΥΕΣ
Για εσάς τους Ιχθύς το 2016 είναι αρκετά ερωτικό, και πιθανώς να σας βρίσκει στην αγκαλιά ενός συντρόφου με τον οποίο οδεύετε προς τα σκαλιά της εκκλησίας! Αυτή την πιθανότητα αποκαλύπτει η παρουσία του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Δία στον έβδομο ηλιακό σας οίκο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Βέβαια, η αναδρομή του Άρη από τις 16 Απριλίου έως τις 28 Ιουνίου θα μειώσει αρκετά την ερωτική σας διάθεση λόγω συγκρούσεων και άγχους, πρώτα στον τομέα της καριέρας από 16 Απριλίου έως 27 Μαΐου και κατόπιν στον τομέα των νομικών υποθέσεων, των σπουδών, των ταξιδίων και των σχέσεων με μακρινούς συγγενείς από 27 Μαΐου έως 28 Ιουνίου.

Ειδικότερα, τον Μάιο και τον Ιούνιο, η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα, του παραδοσιακού και μοντέρνου κυβερνήτη σας αντίστοιχα, δείχνει επιπρόσθετες τριβές και εντάσεις κατά την προσπάθειά σας να βρείτε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σας ονείρων και αυτών που μοιράζεστε με τον/την σύντροφο/σύζυγο. Επίσης, τρεις από τις πέντε εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον άξονά σας, το οποίο αποκαλύπτει τη σημασία που έχει το 2016 για εσάς από άποψη σχέσεων και γάμου. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στις 9 Μαρτίου, την 1η Σεπτεμβρίου και στις 16 Σεπτεμβρίου.

Τότε θα νιώσετε πιο αγχωμένοι για το πώς μπορεί να πάνε τα πράγματα στη σχέση ή τον γάμο σας, αλλά ο Δίας φαίνεται να παρέχει ένα δίχτυ προστασίας. Τέλος, από 9 Σεπτεμβρίου και μετά, το πέρασμα του Δία στον όγδοο ηλιακό σας οίκο θα σας δώσει ευκαιρίες να χαρείτε πολύ περισσότερο το σεξ και να ανοίξετε καινούριους σεξουαλικούς ορίζοντες! Δοκιμάστε πράγματα και στάσεις που δεν είχατε δοκιμάσει μέχρι πρότινος και δεν θα βγείτε χαμένοι!
astropedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια