Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γενέθλιος αριθμός

Ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς στη ζωή μας!
Η ημερομηνία της γέννησης αποτελεί μία πρόσθετη θετική παράμετρο στο Μονοπάτι Ζωής ή αλλιώς αριθμό Πεπρωμένου, η οποία το τροποποιεί.
Η ημερομηνία της γέννησης υποδηλώνει γνωρίσματα του χαρακτήρα σας τα οποία κομίζετε εσείς οι ίδιοι σε αυτήν την ζωή, παράλληλα με τα πιο σημαντικά και κυρίαρχα χαρακτηριστικά που εκδηλώνονται στο Μονοπάτι.
Παρακάτω ακολουθεί ένας κατάλογος με τις ημερομηνίες γέννησης και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αντιστοιχούν στην κάθε μία, οι οποίες μπορούν να τροποποιήσουν τις περισσότερο κυρίαρχες γραμμές του Μονοπατιού Ζωής.
Αριθμός γέννησης 1
Ο αριθμός 1 ως ημερομηνία γέννησης υποδηλώνειοτι μπορεί να διαθέτετε περισσότερες πρακτικές και ηγετικές ικανότητες στα συστατικά στοιχεία του χαρακτήρα σας απ'όσο μπορεί να δηλώνει το προσωπικό σας Μονοπάτι. Η 1η οποιουδήποτε μήνα ως ημερομηνία γέννησης προσδίδει στο άτομο αρκετά ισχυρή θέληση και αυτοπεποίθηση, και πολύ συχνά την δυνατότητα να προσεγγίζει τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με πρωτοτυπία. Η ενέργεια αυτή του 1 μπορεί να ελαττώνει την δυνατότητα και την επιθυμία να εξετάζετε τις λεπτομέρειες και να σας κάνει να ενεργείτε λαμβάνοντας υπόψη σας μόνο το γενικότερο πλαίσιο της κάθε κατάστασης. Μπορεί να είστε ευαίσθητος, αλλά μάλλον καταπιέζετε τα συναισθήματά σας.

Αριθμός γέννησης 2
Η γέννησή σας στις 2 του μηνός σας προσδίδει συναίσθημα, ευαισθησία και διαίσθηση. Το 2 είναι ένας πολύ κοινωνικός αριθμός, ο οποίος σας επιτρέπει να κάνετε φίλους εύκολα και γρήγορα. Παρόλα αυτά, επιδεικνύετε μάλλον νευρικότητα όταν βρίσκεστε σε μεγάλη παρέα. Διακρίνεστε από εγκαρδιότητα και συναισθηματική κατανόηση και αποζητάτε διαρκώς την στοργή. Είστε περισσότερο επιρρεπείς στην μελαγχολία και την κακοδιαθεσία, καθώς είναι δυνατόν τα συναισθήματά σας να στρέφονται και πάλι μέσα σας, προκαλώντας αίσθημα αγωνίας και ψυχικής αναστάτωσης. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να βγείτε από αυτή την μελαγχολική διάθεση και να επανέλθετε στην καθημερινότητα. Όλα εξαρτώνται από τον αριθμο του Πεπρωμένου σας.

Αριθμός γέννησης 3
Αν έχετε γεννηθεί στις 3 οποιουδήποτε μήνα, το γεγονός αυτό μπορεί να σας προσδώσει αρκετή επιπλέον ζωτικότητα. Η ενέργεια του 3 σας επιτρέπει να επανέρχεστε δυναμικά και σύντομα στην τρέχουσα πραγματικότητα μετά από διάφορα πλήγματα τόσο στο υλικό, όσο και στο ψυχολογικό επίπεδο. Ο χαρακτήρας σας διακρίνεται από νευρικότητα την οποία ωστόσο, καταφέρνετε να κρύβετε προβάλλοντας την εικόνα ενός καλόβολου και μερικές φορές αδιάφορα ανέμελου ατόμου. Διαθέτετε μία έμφυτη εκφραστική ικανότητα στις κοινωνικές σχέσεις σας και πάντοτε κάνετε μια πολύ καλή εντύπωση. Έχετε άνεση με τις λέξεις και διακρίνεστε όταν γράφετε, όταν μιλάτε και όταν τραγουδάτε, ενδεχομένως. Διακρίνεστε από ενεργητικότητα και είστε πάντοτε καλός συνομιλητής. Έχετε πολύ ζωηρή φαντασία, αλλά συνηθίζετε να διασκορπίζετε την ενέργειά σας και να ασχολείστε με μια πληθώρα δευτερευόντων ζητημάτων. Είστε στοργικοί και μοιράζεστε την αγάπη, αλλά κάποιες φορές είστε πολύ ευαίσθητοι. Αλλάζετε διαθέσεις και μονοπάτια ανάλογα με τον αριθμό του Πεπρωμένου σας.

Αριθμός γέννησης 4
Η γέννησή σας στις 4 του μηνός βοηθά να αποκτήσετε καλύτερες διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες. Ενδέχεται να είστε περισσότερο υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι απ’ όσο υποδήλωνε το προσωπικό σας Μονοπάτι Ζωής, ακριβώς διότι έχετε γεννηθεί την συγκεκριμένη ημέρα. Σας διακρίνει η τιμιότητα και η ειλικρίνεια. Είστε σοβαροί και πολύ εργατικοί. Η ενέργεια του 4, ωστόσο, μπορεί να θέτει ορισμένους περιορισμούς, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις εκείνες που ο αριθμός αυτός ενεργοποιείται και σε άλλους τομείς της αριθμολογικής ανάλυσης του χαρακτήρα σας. Ορισμένες φορές δίνετε την εντύπωση ότι τα συναισθήματά σας καταπιέζονται. Ο αριθμός 4 λειτουργεί κάπως παρεμποδιστικά στην ικανότητά σας να εκδηλώσετε και να εκφράσετε αισθήματα στοργής, γιατί η συναισθηματική σας λειτουργία υφίσταται πολύ στενό έλεγχο και ρύθμιση. Διακρίνεστε μάλλον για την πρακτικότητά σας, την λογική σας και την προσοχή σας στις λεπτομέρειες. Ο αριθμός 4 συνδέεται με αρκετές δόσεις αδιαλλαξίας και ισχυρογνωμοσύνης.

Αριθμός γέννησης 5
Αν τα γενέθλιά σας είναι στις 5 οποιουδήποτε μήνα, έχετε την ικανότητα να συνεργάζεστε καλά με τους άλλους ανθρώπους και να χαίρεστε την συντροφιά τους. Είστε ταλαντούχος, μπορείτε να ασχολείστε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, και εκθέτετε διάφορες ιδέες με επιδεξιότητα. Κατά καιρούς αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κάθεστε συνέχεια στο ίδιο μέρος και ότι έχετε ανάγκη να ταξιδέψετε και να αλλάξετε περιβάλλον. Αγαπάτε την πρόοδο, έχετε φαντασία και προσαρμοστικότητα. Το μυαλό σας δουλεύει γρήγορα, παίρνει στροφές και είναι αναλυτικό. Όντας κάπως νευρώδης από την φύση σας, μπορεί να γίνεστε κάπως ανυπόμονος και να βαριέστε σύντομα από την καθημερινή ρουτίνα. Ενδέχεται να αποφεύγετε την ανάληψη ευθυνών. Ολα εξαρτώνται φυσικά απο τον τρόπο πυο συνδυάζεται η ενέργεια του αριθμού της γέννησής σας με την ενέργεια του αριθμού του Πεπρωμένου σας.

Αριθμός γέννησης 6
Η γέννησή σας στις 6 του μηνός προσδίδει στις έμφυτες τάσεις σας περισσότερη υπευθυνότητα, κατανόηση και διάθεση να βοηθάτε τους γύρω σας. Όσοι έχετε γεννηθεί αυτήν την ημέρα προτιμάτε να συμπεριφέρεστε ανοιχτά και με ειλικρίνεια προς όλους και δείχνετε περισσότερη φροντίδα και ενδιαφέρον, τόσο για την οικογένειά σας, όσο και για τους φίλους σας. Ο αριθμός αυτός σχετίζεται με την ανάληψη ευθυνών και το ενδιαφέρον για τους άλλους. Όποιο και αν τυχαίνει να είναι το Μονοπάτι Ζωής σας, το γεγονός ότι γεννηθήκατε σε αυτήν την ημέρα προσδίδει στον χαρακτήρα σας ένα ενδιαφέρον για τους γύρω σας.

Αριθμός γέννησης 7
Η γέννησή σας στις 7 προσδίδει στην προσωπικότητά σας μια τάση προς την τελειομανία και σας κάνει από πολλές απόψεις να επικεντρώνετε περισσότερο στο άτομό σας. Ο νους σας έχει πολύ καλές επιδόσεις σε εκ βαθέων διανοητικές αναλύσεις και πολύπλοκους συλλογισμούς. Η διαίσθησή σας είναι ανεπτυγμένη σε μεγάλο βαθμό και συνήθως θα πρέπει να ακολουθείτε τα προαισθήματά σας. Μάλλον δεν δέχεστε εύκολα εντολές, οπότε θα προτιμάτε να δουλεύετε μόνοι σας ή σε μια δική σας δουλειά, όπου αφεντικό είστε εσείς. Αυτός ο αριθμός γέννησης προσδίδει μια τάση προς τον εγωκεντρισμό και το πείσμα και ο τρόπος που θα εκδηλωθεί αυτό σχετίζεται και με τον αριθμό του μονοπατιού σας.

Αριθμός γέννησης 8
Όσοι είστε γεννημένοι στις 8 του μήνα, διακρίνεστε για το ιδιαίτερο χάρισμα που σας διακρίνει στην ενασχόλησή σας με τον επιχειρηματικό τομέα, εφόσον έχετε την ικανότητα να συλλαμβάνετε και να καταστρώνετε σχέδια σε μεγαλειώδη κλίμακα, ανάλογα βέβαια και με τον αριθμό του Πεπρωμένου σας. Διαθέτετε ταλέντο στην υλοποίηση των διαφόρων σχεδιασμών και μια ικανότητα στην κριτική αξιολόγηση. Πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση, γιατί η επιθυμία σας να έχετε εσείς τον έλεγχο είναι πολύ ισχυρή. Χαρακτηρίζεστε από αξιοπιστία όταν διαχειρίζεστε χρήματα και σας εμπιστεύονται στον τομέα αυτό. Είστε ιδεαλιστές από την φύση σας και πάντοτε βρίσκετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με προώθηση ζητημάτων που αξίζουν τον κόπο, ειδικά αν χρειάζονται οι οργανωτικές σας ικανότητες. Ο αριθμός 8 δηλώνει την ύπαρξη πολύ μεγάλου δυναμικού για επιτυχία στον υλικό τομέα.

Αριθμός γέννησης 9
Η γέννησή σας στις 9 του μήνα προσθέτει μια δόση ιδεαλισμού και ανθρωπισμού στην φύση σας. Λόγω της ευρύτητας της σκέψης σας, της ανεκτικότητάς σας και της γενναιοδωρίας σας εξελίσσεστε σε άτομο που συνεργάζεται εύκολα με τους άλλους. Δείχνετε μεγάλη ευαισθησία στις ανάγκες και τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας και είστε πολύ συμπονετικοί, έστω και αν οι αριθμοί που αναφέρονται στην βασική δομή της προσωπικότητά σας δεν φανερώνουν κάτι τέτοιο. Βιώνετε πολύ βαθιά τα συναισθήματά σας και συχνά εμπλέκεστε σε πολύ συγκινησιακά φορτισμένες καταστάσεις. Η ενέργεια του αριθμού 9 τείνει σε όλες τις περιπτώσεις να προσφέρει περισσότερα από όσα παίρνει.

Αριθμός γέννησης 10
Μια τέτοια ημέρα προσθέτει μεγαλύτερη τάση για ανεξαρτησία και περισσότερη ενέργεια στο Μονοπάτι Ζωής σας. Η ενέργεια του αριθμού 1 φανερώνει μεγαλύτερες πρακτικές και ηγετικές ικανότητες, από αυτές που μπορεί να δηλώνει το Μονοπάτι που σας αντιστοιχεί. Η γέννηση στις 10 οποιουδήποτε μήνα προσδίδει μεγαλύτερη δύναμη θέλησης, περισσότερη αυτοπεποίθηση και πολύ συχνά ικανότητα να προσεγγίζετε τα προβλήματα με πρωτότυπους τρόπους. Όπως συμβαίνει με την ενέργεια του αριθμού 1, έτσι και εδώ μπορεί να μειώνεται η ικανότητα και η θέλησή σας να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες, παρά προτιμάται να καταπιάνεστε με την γενική εντύπωση των πραγμάτων. Είστε ευαίσθητοι, αλλά αισθάνεστε κάπως καταπιεσμένοι. Ο τρόπος σας έχει ένα ‘επιβάλλον’ και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να τονίζεται υπέρ το δέον. Ο αριθμός 10 ανήκει στους καρμικούς αριθμούς, διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αριθμός γέννησης 11
Η γέννησή σας την 11η μέρα του μήνα σας κάνει κάπως ονειροπόλο και ιδεαλιστή. Συνεργάζεστε καλά με τους άλλους γιατί γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείται την πειθώ μάλλον, παρά την ισχύ. Η πνευματική πλευρά του χαρακτήρα σας είναι πολύ δυνατή και μπορεί επίσης να διαθέτετε έμφυτες ικανότητες διαίσθησης. Έχετε επίγνωση των πραγμάτων και είστε ευαίσθητοι, αλλά συχνά εμφανίζετε διακυμάνσεις στην συμπεριφορά σας. Παρά το ότι το μυαλό σας δουλεύει πολύ καλά και έχετε πολύ αναλυτική σκέψη, ωστόσο μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Είστε αναμφισβήτητα δημιουργικοί και η ενέργεια του 11 τείνει να σας κάνει περισσότερο ονειροπόλους παρά πρακτικούς. Το 11 ανήκει στους Κύριους Αριθμούς.

Αριθμός γέννησης 12
Αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα, ανεξαρτήτως μήνα, τότε οι επιρροές που λαμβάνετε είναι παρόμοιες με αυτές της 3ης ημέρας (12=1+2=3). Στην ζωή σας προστίθεται μία μεγάλη ποσότητα επιπλέον ζωτικότητας. Η ενέργεια του 12/3 σας δίνει την δυνατότητα παρά τις διάφορες απογοητεύσεις να επανακάμπτετε στην ενεργό δράση πολύ σύντομα. Έχετε μια έμφυτη νευρικότητα, παρά την «ανέμελη» εικόνα, την οποία προβάλλετε προς τα έξω. Έχετε ευκολία στην έκφραση και αφήνετε πάντοτε πολύ καλές εντυπώσεις. Δυνατά σας σημεία τόσο γραπτός, όσο και ο προφορικός λόγος, ενδεχομένως και το τραγούδι. Έχετε ενεργητικότητα και είστε καλός στον διάλογο. Έχετε ισχυρή φαντασία, αλλά σκορπίζετε την ενέργειά σας ασχολούμενοι με πληθώρα μη σημαντικών πραγμάτων. Έχετε έναν πρακτικό και λογικό νου παρά την τάση σας να απασχολείστε με ένα σωρό δευτερεύοντα ζητήματα. Είστε στοργικοί, αγαπάτε τους άλλους και πολύ ευαίσθητοι. Υπόκειστε σε γρήγορες εναλλαγές της διάθεσής σας. Διαβάστε περισσότερα για τον μυστηριακό αριθμό 12 εδω.

Αριθμός γέννησης 13
Η ενέργεια που δίνει στο άτομο αυτή η μέρα είναι όμοια με εκείνη της 4ης (13=1+3=4). Έτσι, λοιπόν, οι γεννημένοι στις 13 έχουν διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, αλλά και την τάση να κηδεμονεύουν τους άλλους. Η ημερομηνία αυτή δίνει μεγαλύτερη υπευθυνότητα και αυτοπειθαρχία απ’ όση φανερώνει το Μονοπάτι Ζωής. Είστε ειλικρινείς, τίμιοι και εργάζεστε σκληρά. Η ενέργεια του 13/4 θέτει κάποιους περιορισμούς, ειδικά αν υπάρχει και άλλο 4 στην σύσταση του χαρακτήρα σας. Υπάρχουν φορές που τα συναισθήματά σας φαίνεται να καταπιέζονται. Έστω και αν υπάρχει μόνο ένα 4 στην σύνθεση του χαρακτήρα σας, σας διακρίνει το πρακτικό και λογικό πνεύμα και η προσοχή στις λεπτομέρειες. Η έλλειψη ανεκτικότητας από μέρους σας και η εμμονή σας με την απόλυτη ακρίβεια φαντάζει ενοχλητική σε κάποιους. Το ξέρατε οτι το 13 ανήκει στους καρμικούς αριθμούς; Στην περίπτωσή σας συμβουλευτείτε τα άρθρα μας για τους αριθμούς καρμικού χρέους και για το κλειδι των καρμικών χρεών για περισσότερες πληροφορίες.

Αριθμός γέννησης 14
Η γέννηση στις 14 του μηνός δίνει χαρακτηριστικά παρόμοια με την 5η μέρα (14=1+4=5). Σας αρέσει να δουλεύετε αρμονικά μαζί με άλλους ανθρώπους και απολαμβάνετε την παρέα τους. Έχετε δεξιότητες και πολλά ενδιαφέροντα, παρουσιάζετε τις ιδέες σας πολύ εύστοχα και είστε οργανωτικοί. Αγαπάτε να μετακινείστε και σας ευνοούν οι αλλαγές και τα ταξίδια. Είστε ανοιχτοί στην πρόοδο και διαθέτετε φαντασία και προσαρμοστικότητα. Έχετε έναν εύστροφο και αναλυτικό νου. Η φυσική σας τάση για νευρικότητα έχει ως συνέπεια να γίνεστε ανυπόμονοι και να αποτινάζετε την βαρετή ρουτίνα της καθημερινότητας. Δεν επιδιώκετε να αναλάβετε ευθύνες. Ο αριθμός σας είναι ένας καρμικός αριθμός! Στην περίπτωσή σας συμβουλευτείτε τα άρθρα μας για τους αριθμούς καρμικού χρέους και για το κλειδι των καρμικών χρεών για περισσότερες πληροφορίες.

Αριθμός γέννησης 15
Αν είσαστε γεννημένοι στις 15, τότε είστε στενά δεμένοι με το σπίτι σας, την οικογένειά σας και τον τόπο που ζείτε. Τα στοιχεία 1 και 5, που απαρτίζουν τον αριθμό 15, μετά από την αριθμοσοφική τους πρόσθεση μας δίνουν ως «πυθμένα» το 6. Η ενέργεια από όλα αυτά τα στοιχεία σας καθιστά εξαιρετικούς γονείς ή δασκάλους. Είστε πολύ ικανοί και υπεύθυνοι. Είστε ελκυστικοί και τραβάτε την προσοχή των άλλων. Σας αρέσει να υπάρχει αρμονία στον γύρω σας χώρο και επιδιώκετε συνειδητά την διατήρησή της. Σας αρέσει να μαθαίνετε περισσότερο μέσω της παρατήρησης παρά της μελέτης και της ακαδημαϊκής έρευνας. Μπορεί να σας αρέσει να μαγειρεύετε, αλλά δεν ακολουθείτε πιστά τις συνταγές. Ο αριθμός αυτός φανερώνει καλλιτεχνικές τάσεις και θα ευνοούσε την ανάπτυξη οποιωνδήποτε τυχόν έμφυτων ταλέντων σας, ειδικα μάλιστα αν το ενισχύει και ο αριθμός του Μονοπατιού σας. Είστε πολύ γενναιόδωρα άτομα, αλλά έχετε μια δόση ισχυρογνωμοσύνης.

Αριθμός γέννησης 16
Ο αριθμός 16 της γενέθλιας ημερομηνίας δίνει μια αίσθηση μοναξιάς και γενικότερα μια διάθεση μοναχικής εργασίας. Δεν είστε πολύ ευέλικτοι και επιδεικνύετε μια αδιάλειπτη επιμονή στην διαφύλαξη της ανεξαρτησίας σας. Έχετε ανάγκη να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για ανάπαυση και αυτοσυγκέντρωση. Ως άτομα έχετε τάση για ενδοσκόπηση και σας διακρίνει ένας βαθμός ισχυρογνωμοσύνης. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν μάλλον δύσκολο για σας να διατηρήσετε μόνιμες σχέσεις, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα το καταφέρετε διότι σας αρέσει πάρα πολύ η ατμόσφαιρα του σπιτιού και της οικογένειας. Τα άτομα που είναι γεννημένα αυτήν την ημέρα ενδιαφέρονται για θέματα που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία, όπως και με τον τομέα των πνευματικών εξερευνήσεων στα πεδία της θρησκείας και των ανεξήγητων φαινόμενων. Ο αριθμός 16 δίνει την τάση να αναζητείτε μη συμβατικές προσεγγίσεις και έχει ως συνέπεια να κάνει το προσωπικό σας στυλ να φαντάζει διαφορετικό και μοναδικό στους γύρω σας. Ακόμα, ευνοεί την διαίσθησή σας, αλλά οι περισσότερες πράξεις σας βασίζονται στην λογική, την υπευθυνότητα και σε μια προσέγγιση που βασίζεται στα απτά δεδομένα. Παρά το ότι μπορεί να είστε συναισθηματικοί, ωστόσο δυσκολεύεστε αρκετά να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν ανταλλάσσετε πολύ εύκολα συναισθήματα στοργής. Ο αριθμός σας είναι ένας καρμικός αριθμός! Στην περίπτωσή σας συμβουλευτείτε τα άρθρα μας για τους αριθμούς καρμικού χρέους και για το κλειδι των καρμικών χρεών για περισσότερες πληροφορίες.

Αριθμός γέννησης 17
Η γέννηση στις 17 δίνει πολύ καλή τύχη στα οικονομικά, καθώς αυτή η ημερομηνία ευνοεί την ενασχόληση με τις επιχειρήσεις, χαρίζοντας σας μια γερή επιχειρηματική λογική. Παρά το γεγονός ότι είστε μάλλον πολύ ειλικρινείς και έντιμοι, η ημερομηνία αυτή σας προσδίδει οξύνοια και επιτυχία στον κόσμο των επιχειρήσεων και του εμπορίου. Διαθέτετε εξαιρετικές οργανωτικές, διευθυντικές και διοικητικές ικανότητες, οι οποίες καθιστούν δυνατή την εκ μέρους σας σχετικά άνετη διαχείριση μεγαλεπήβολων σχεδίων και σημαντικών χρηματικών ποσών. Είστε φιλόδοξοι και επιδιώκετε την επίτευξη υψηλών στόχων, αν και μάλλον σας είναι περισσότερο εύκολο να ξεκινάτε την πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων παρά να τα ολοκληρώνετε. Στο παραπάνω σημαντικό ρόλο παίζει και ο αριθμός του Πεπρωμένου σας. Διαθέτετε ευαισθησία, η οποία όμως είναι συχνά καταπιεσμένη, γεγονός που καθιστά δύσκολο να ανταλλάξετε στοργικά συναισθήματα.

Αριθμός γέννησης 18
Η γέννηση στις 18 του μήνα δηλώνει ότι προσαρμόζεστε πολύ καλά μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων που εκτελούν ομαδική εργασία, αλλά παραμένετε ένα άτομο, το οποίο έχει ανάγκη να διατηρήσει την προσωπική του ταυτότητα. Στις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεστε, καταφέρνετε να εντοπίζετε τις ανθρωπιστικές ή φιλανθρωπικές εκείνες πτυχές, στις οποίες βρίσκετε τον πραγματικό σας εαυτό. Μπορεί να έχετε πολύ καλές εκτελεστικές ικανότητες στον τομέα με τον οποίον ασχολείστε, λόγω των οργανωτικών και των διοικητικών ικανοτήτων σας. Είστε ανοιχτόμυαλοι, ανεκτικοί, γενναιόδωροι, συμπονετικοί και μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας με τις πρωτότυπες ιδέες σας. Μπορεί να εκφράζετε κάποια από τα συναισθήματά σας, όμως άλλα τόσα περισσότερα μάλλον καταπιέζονται. Τόσο η προσωπικότητά σας, όσο και ο τρόπος με τον οποίον εκφράζεστε στους άλλους χαρακτηρίζονται από πολλές και έντονες εξάρσεις. Παραδόξως, δεν αναμένετε να σας επιστραφούν τόσα, όσα εσείς δίνετε. Πολλά από τα παραπάνω μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τον αριθμό του Πεπρωμένου σας.

Αριθμός γέννησης 19
Αν έχετε γεννηθεί στις 19 του μήνα χαρακτηρίζεστε από μια μεγαλύτερη τάση ανεξαρτησίας, και ένα ποσό επιπλέον ενέργειας ρέει μέσα στο προσωπικό Μονοπάτι Ζωής σας. Ταυτόχρονα όμως, ο αριθμός αυτός σας θέτει και μια σειρά εμποδίων, τα οποία πρέπει να ξεπεράσετε προτού κατορθώσετε να γίνετε τόσο ανεξάρτητοι, όσο επιθυμείτε. Η συγγενής ενέργεια του αριθμού 1 (κατά την αριθμοσοφική εξίσωση: 19=1+9=10=1+0=1) μπορεί να φανερώνει μεγαλύτερες εκτελεστικές και ηγετικές ικανότητες από αυτές που δηλώνει το Μονοπάτι σας. Το 19 ως ημέρα γεννήσεως, ανεξαρτήτως του μήνα, προσδίδει μεγαλύτερη δύναμη θέλησης, ισχυρότερη αυτοπεποίθηση και πολύ συχνά δυνατότητα να προσεγγίζετε τα προβλήματα με μη συμβατικούς τρόπους. Μαζί με όλα αυτά, όμως, μια κάπως εγωκεντρική αντιμετώπιση της ζωής, η οποία μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με διάφορες άλλες πτυχές του βίου. Και εδώ η ενέργεια του 1 σας ωθεί να παραβλέπετε τις λεπτομέρειες για χάρη των αδρών γραμμών. Είστε ευαίσθητοι, αλλά δεν εκδηλώνετε πλήρως τα συναισθήματά σας. Ο τρόπος σας είναι κατηγορηματικός και μπορεί αρκετές φορές να φαντάζει καταπιεστικός. Δεν ακολουθείτε την πεπατημένη, ούτε δέχεστε εύκολα συμβουλές, παρά μαθαίνετε μέσα από την εμπειρία, η οποία μπορεί μερικές φορές να είναι σκληρή. Ο αριθμός 19/1 δηλώνει μοναχικότητα και μπορεί να νιώθετε μοναξιά ακόμα και αν είστε παντρεμένοι. Μπορεί να έχετε την τάση να εκνευρίζεστε και να θυμώνετε πιο εύκολα απ’ όσο τυχόν δηλώνει ο αριθμός του Μονοπατιού Ζωής σας. Ο αριθμός σας είναι ένας καρμικός αριθμός! Στην περίπτωσή σας συμβουλευτείτε τα άρθρα μας για τους αριθμούς καρμικού χρέους και για το κλειδι των καρμικών χρεών για περισσότερες πληροφορίες.

Αριθμός γέννησης 20
Εδώ ισχύουν εν πολλοίς όσα αναφέρθηκαν και στο 2 (20=2+0=2). Η γέννησή σας σε αυτόν τον αριθμό ημέρας προσθέτει στην φύση σας περισσότερο συναίσθημα, ευαισθησία και διαίσθηση. Η ενέργεια του 2 σας χαρίζει έντονη κοινωνικότητα και σας επιτρέπει να δημιουργείτε πολύ εύκολα και γρήγορα φιλίες. Ωστόσο, δεν αισθάνεστε άνετα μέσα σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων. Είστε καλόκαρδοι και συναισθηματικοί, αναζητώντας διαρκώς τρυφερότητα. Καθώς τα συναισθήματά σας μπορεί να μη βγουν προς τα έξω, αλλά να γυρίζουν μέσα σας, προκαλώντας σας άγχος και σύγχυση, έχετε την τάση να μελαγχολείτε συχνά και να είστε ευερέθιστοι. Όταν βρίσκεστε σε μελαγχολική φάση μπορεί να είναι δύσκολο να επανέλθετε στην καθημερινή πραγματικότητα. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, μπορεί να αλλάξετε εντελώς και συμπεριφερθείτε με εξαιρετική τρυφερότητα. Θα σας βοηθούσε πολύ αν έχετε ένα εξωστρεφές Μονοπάτι Ζωής.

Αριθμός γέννησης 21
Η γέννηση στις 21 αντιστοιχεί με όσα είπαμε για την 3η μέρα (21=2+1=3). Έτσι, προσθέτει ένα πολύ σημαντικό ποσό ζωτικότητας στην ζωή σας. Η ενέργεια του 3 σας επιτρέπει να επανέρχεστε πολύ γρήγορα στην δράση μετά από οποιαδήποτε φύσης πλήγματα. Είστε νευρικοί αλλά έχετε την ικανότητα να παίρνετε ένα ανέμελο και ανέφελο ύφος. Μπορείτε να εκφράζεστε με άνεση δημόσια και πάντοτε κάνετε πολύ καλή εντύπωση. Το γράψιμο, ο προφορικός λόγος και ενδεχομένως το τραγούδι είναι οι δυνατοί τομείς σας. Σας διακρίνει ενεργητικότητα και είστε καλοί συνομιλητές. Η φαντασία σας δουλεύει εξαιρετικά, αλλά σκορπίζετε την ενέργειά σας σε πολλά ασήμαντα ζητήματα. Έχετε έναν πρακτικό και λογικό νου, παρά την τάση σας να ασχολείστε με πολλά δευτερεύοντα θέματα. Είστε τρυφεροί, αγαπάτε, και είστε ευαίσθητοι. Η διάθεσή σας φτιάχνει ή χαλάει πολύ γρήγορα, ανάλογα με τον αριθμό του Πεπρωμένου σας.

Αριθμός γέννησης 22
Αν και ορισμένες φορές οι μέθοδοί σας είναι ανορθόδοξοι, μπορείτε να υλοποιείτε μεγάλης κλίμακας έργα, να αναλαμβάνετε σημαντικές ευθύνες και να δουλεύετε σκληρά και επί μακράν για την πραγματοποίηση αυτών. Συχνά, ιδίως στην νεαρή ηλικία, σας διακρίνει ισχυρογνωμοσύνη και μια τάση να καταπιέζετε να συναισθήματά σας. Όντας ιδεαλιστές, εργάζεστε στο μονοπάτι σας για το γενικότερο καλό με πολλή εσωτερική ενέργεια και χαρισματικότητα. Είστε εξαιρετικά οργανωτικοί, αλλά μάλλον δεν δίνετε και τόση σημασία στις λεπτομέρειες. Έχετε επίγνωση και είστε διαισθητικοί. Συχνά βρίσκεστε σε κατάσταση νευρικής έντασης. Το 22 ανήκει στους Κύριους Αριθμούς.

Αριθμός γέννησης 23
Η γενέθλια αυτή ημερομηνία αντιστοιχεί στην 5η (23=2+3=5). Κι εδώ, λοιπόν, συνεργάζεστε χωρίς τριβές με τους άλλους, χαίρεστε την συναναστροφή τους, έχετε διάφορα ταλέντα και πολλά ενδιαφέροντα, και είστε πολύ ικανοί στο να εκθέτετε διάφορες ιδέες. Μερικές φορές δεν σας κρατάει ο τόπος και νιώθετε την ανάγκη να ταξιδέψετε και να αλλάξετε παραστάσεις. Είστε φιλοπρόοδοι, εφευρετικοί και ευπροσάρμοστοι. Έχετε έναν αναλυτικό νου, ο οποίος δουλεύει γρήγορα και έξυπνα. Βαριέστε εύκολα την ρουτίνα, καθώς σας διακρίνει ένα στοιχείο νευρικότητας που μειώνει κάπως την υπομονετικότητα σας. Μάλλον αποφεύγετε την ανάληψη ευθυνών. Είστε πολύ κοινωνικοί, κάνετε εύκολα φίλους και είστε ένας θαυμάσιος συνταξιδιώτης. Συμβουλευτείτε και τον αριθμό του Πεπρωμένου σας για μια πληρέστερη εικονα.

Αριθμός γέννησης 24
Η γέννησή σας στις 24 σας εφοδιάζει με επιπλέον υπευθυνότητα και ικανότητα να προσφέρετε βοήθεια στους γύρω σας. Ενδέχεται ακόμη να γίνετε ο μεσολαβητής και ο ειρηνοποιός σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις. Αφοσιώνεστε στην οικογένεια και λειτουργείτε προστατευτικά και με αποφασιστικότητα. Το 24 προσφέρει μια επιπλέον ενίσχυση της συναισθηματικής σας φύσης και ίσως των σημείων που εμφανίζετε ευαισθησίες. Είναι σημαντικό για σας να δίνετε και να παίρνετε τρυφερότητα. Αν αυτό ισχύει θα το δείτε στον αριθμό του Μονοπατιού σας.

Αριθμός γέννησης 25
Η γέννησή σας στις 25 του μηνός έχει παράλληλη επίδραση με την γέννηση στις 7 (25=2+5=7) και συνεπώς σας κάνει να ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για διάφορα τεχνικά, επιστημονικά και άλλα ομοίως περίπλοκα και συχνά δυσνόητα θέματα. Μπορεί να γίνετε τελειομανείς από κάποιες απόψεις και να κολλάτε στις λεπτομέρειες. Η σκέψη σας στηρίζεται στην λογική, την διαίσθηση, τα δεδομένα, και το αίσθημα ευθύνης. Μπορεί να έχετε πολύ βαθιά και έντονα συναισθήματα, αλλά μάλλον αποφεύγετε να τα δείξετε. Το 25 σας κάνει πιο μοναχικούς, πιο στοχαστικούς, ενδεχομένως και περισσότερο αδιάλλακτους. Είστε πολύ επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι στις φιλίες σας. Είστε κατά πάσα πιθανότητα εφευρετικοί και δείχνετε προτίμηση σε προσεγγίσεις και λύσεις μοναδικής έμπνευσης. Ενα περισσότερο ευχάριστο μονοπάτι ζωής θα σας ήταν χρήσιμο.

Αριθμός γέννησης 26
Ενέργεια ανάλογη εκείνης της 8ης μέρας (26=2+6=8), όσοι είστε γεννημένοι στις 26 έχετε μια αυξημένη ικανότητα ενασχόλησης και επιτυχίας στον χώρο των επιχειρήσεων, αρκεί να συνωμοτεί και το Πεπρωμένο σας. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον διαθέτετε τα προσόντα που είναι αναγκαία για να συνεργαστείτε με τους άλλους, καθώς το 26 συνδυάζει τις ενέργειες του 2 και του 6. Επίσης, τονίζονται ξεκάθαρα οι οργανωτικές, διευθυντικές και διοικητικές σας ικανότητες. Έχετε επάρκεια προσόντων και κάνετε πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων. Είστε φιλόδοξοι και γεμάτοι ενεργητικότητα, χωρίς να πάψετε να είστε συνεργάσιμοι και προσαρμοστικοί. Είστε συνειδητοποιημένοι και δεν φοβάστε τις ευθύνες. Είστε κοινωνικοί και φέρεστε με διπλωματία, προτιμώντας την δύναμη της πειθούς παρά της τυφλής ισχύος. Συνδυάζετε θαυμάσια την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τόσο τις γενικές, αδρές γραμμές ενός θέματος, όσο και τις λεπτομέρειες. Ξεκινάτε και συνεχίζετε το ίδιο καλά μια διαδικασία. Είστε πρακτικοί και ρεαλιστές, αναζητώντας τις περισσότερες φορές την υλική ικανοποίηση.

Αριθμός γέννησης 27
Η γέννησή σας στις 27 (ενέργεια όμοια με του 9: 27=2+7=9) προσδίδει έναν τόνο ανιδιοτέλειας και ανθρωπισμού στο όλο Μονοπάτι Ζωής σας. Σαφώς και είστε ένα άτομο, το οποίο μπορεί να συνεργαστεί θαυμάσια με τους άλλους, αλλά έχετε επίσης ανάγκη να διαθέσετε χρόνο για τον εαυτό σας, για ανάπαυση και αυτοσυγκέντρωση. Ανεξαρτήτως του αριθμού που έχει το Μονοπάτι Ζωής σας, τα περισσότερα πράγματα με τα οποία ασχολείστε διαθέτουν ένα σημαντικό ανθρωπιστικό ενδιαφέρον και μια φιλανθρωπική όψη. Η συγκεκριμένη ημερομηνία σας βοηθά να είστε ανοιχτόμυαλοι, ανεκτικοί, γενναιόδωροι και πολύ συνεργάσιμοι. Προτιμάτε μάλλον την πειθώ για την επίτευξη των στόχων σας. Έχετε την τάση να ευαισθητοποιείστε από τις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων, και μπορείτε να δώσετε πολλά σε μια φιλία χωρίς να περιμένετε ιδιαίτερη ανταπόδοση.

Αριθμός γέννησης 28
Αν τα γενέθλιά σας είναι στις 28 (ενέργεια παρόμοια με της 1ης: 28=2+8=10=1+0=1) στο Μονοπάτι Ζωής σας προστίθεται μια επιπλέον τάση για ανεξαρτησία και παραπάνω ενέργεια. Το 1 φανερώνει εκτελεστικές και ηγετικές ικανότητες που μπορεί να μην της δείχνει το Μονοπάτι σας. Το 28, ασχέτως του μήνα γέννησης, προσδίδει μεγαλύτερη δύναμη θέλησης και αυτοπεποίθηση, καθώς και δυνατότητα να βρίσκουμε νέους τρόπους προσέγγισης των πραγμάτων. Ακόμα, το 28 (αντίθετα από το 1) σας δίνει την ικανότητα όχι μόνο να ξεκινήσετε μια δουλειά, αλλά να την συνεχίσετε μέχρι να την ολοκληρώσετε. Κατανοείτε τόσο το γενικό πλαίσιο, όσο και τις λεπτομέρειες. Είστε ευαίσθητα άτομα, αλλά αισθάνεστε κάπως καταπιεσμένοι. Ο τρόπος σας μπορεί να παρεξηγηθεί και να φανεί καταναγκαστικός αρκετές φορές.

Αριθμός γέννησης 29
Η 29η μέρα ως μέρα γέννησης προσδίδει στην φύση του ατόμου ένα στοιχείο ιδεαλισμού. Έχετε φαντασία και δημιουργικότητα, αλλά δεν αισθάνεστε και τόσο άνετα στον κόσμο των επιχειρήσεων, εκτός και αν συνηγορεί ο αριθμός του Πεπρωμένου σας σε αυτό. Διαθέτετε εξαιρετικές διαισθητικές ικανότητες και αναλυτικές δεξιότητες. Το 29 στο πρώτο στάδιο της αριθμοσοφικής εξίσωσης γίνεται 11, ένας από τους πολύ σημαντικούς αριθμούς που προκαλεί νευρικές εντάσεις. Είναι η γενέθλια ημερομηνία του ονειροπόλου μάλλον παρά του πρακτικού ατόμου. Παρόλα αυτά, συνεργάζεστε πολύ αρμονικά με άλλους.

Αριθμός γέννησης 30
Η γενέθλια αυτή ημερομηνία δείχνει ότι η δυνατότητα ατομικής έκφρασης είναι αναγκαίος παράγοντας για την ευτυχία σας.Στην περίπτωσή σας, είναι σημαντικό να εναρμονίζεται ο αριθμός με την ενεργεια του αριθμου του Πεπρωμένου σας. Έχετε ευφράδεια λόγου και γίνεστε κατανοητοί και σαφείς. Έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας σε τομείς, οι οποίοι απαιτούν ταλέντο στον χειρισμό των λέξεων. Λόγω του ότι μπορείτε να προσθέτετε έναν δραματικό τόνο στα λεγόμενα σας, μπορείτε να γίνετε ένας καλός ηθοποιός ή μίμος. Έχετε μια ζωηρή φαντασία, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να γίνεται καλοί συγγραφείς ή αφηγητές. Δεν αλλάζετε εύκολα γνώμη και πιστεύετε ότι παίρνετε πάντοτε την σωστή πλευρά σε διάφορα ζητήματα. Μπορεί να έχετε μια τάση να σκορπίζετε τις ενέργειές σας και να αφήνετε πάρα πολλές εκκρεμότητες. Μπορεί να έχετε ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ταλέντο και να είστε πολύ δημιουργικοί.

Αριθμός γέννησης 31
Η ημέρα αυτή δηλώνει ότι έχετε οργανωτικές και διευθυντικές ικανότητες και ότι επιτελείτε αξιόπιστα την εργασία σας γεμάτοι ενεργητικότητα. Τα γνωρίσματα αυτά συχνά δηλώνουν επιτυχία στον επιχειρηματικό τομέα. Διακρίνεστε από σοβαρότητα και ειλικρίνεια, και έχετε υπομονή και αποφασιστικότητα, οι οποίες είναι αναγκαίες για την επίτευξη πολλών πραγμάτων. Η προσέγγιση που κάνετε στα πράγματα μπορεί να είναι πρωτότυπη, αλλά συχνά διακρίνεται για την αυστηρότητα και την δυσκολία να μεταβληθεί. Είστε ευαίσθητα άτομα, αλλά τα συναισθήματά σας χρειάζεται να ξανατονιστούν. Χειρίζεστε επιδέξια τις λεπτομέρειες και επιμένετε στην τήρηση ακρίβειας, αλλά κατά περιόδους σκορπίζετε την ενέργειά σας. Έχετε πρακτική σκέψη, αλλά δεν σας λείπει η φαντασία. Αγαπάτε τα ταξίδια και δεν σας αρέσει να ζείτε μόνος. Ίσως θα πρέπει να παντρευτείτε νωρίς, εφόσον η ανάληψη ευθύνης είναι αναγκαία για την σταθερότητα του χαρακτήρα σας. Συγκρίνετε τα παραπάνω με τη δόνηση του αριθμού του πεπρωμένου σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια