Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αριστείδης, Κορνήλιος, Κορνηλία χρόνια πολλά

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (Αριστείδης, Αρίστος, Αριστέα, Αρης, Αριστούλα, Αριστίνα, Αρίστη, Αρίστω)
ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ (Κορνήλιος, Κορνήλης, Κορνήλος, Κορνηλία, Κορνήλα)


Αριστείδης:
Ο δίκαιος γνωστός Αθηναίος στρατηγός και πολιτικός. Προσωπικότητα ευχάριστη. Ευγενικός, καλλιεργημένος, κοινωνικός. Λίγο ματαιόδοξος, αρκετά σπάταλος.

Αριστείδης
Ο «Αριστείδης ο δίκαιος» όπως έχει μείνει στην Ιστορία, ήταν ο σημαντικότερος στρατηγός και πολιτικός της εποχής του. Μπορεί να είχε αρκετούς εχθρούς, όμως απέδειξε ότι ήταν ένας τίμιος, φιλόπατρις, στρατιωτικός, πολιτικός αλλά και διπλωμάτης. Παρόλο που ήταν πολιτικός αντίπαλος με τον Θεμιστοκλή, κατάφερε να συντονιστεί μαζί του, να παραβλέψει τις μεταξύ τους διαφορές και να δράσουν από κοινού προς το συμφέρον της πατρίδας μας. Το όνομά σου λοιπόν σου μεταδίδει μεγάλο δυναμισμό και σε κάνει να είσαι ένας άνθρωπος που αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο! Είσαι ακριβοδίκαιος και έχεις τον τρόπο σου να στρέφεις υπέρ σου κάποιες καταστάσεις! Ακόμα και αν ένας άνθρωπος δεν σου συμπεριφερθεί με τον τρόπο που σου αξίζει, είσαι έτοιμος να του σταθείς και να τον βοηθήσεις, αν αυτός το έχει ανάγκη. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 6 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας κοινωνικός και εξωστρεφής άνθρωπος που σε ενδιαφέρει η εξέλιξη σου! Έχεις αρκετά διπλωματικό χαρακτήρα, αποφεύγεις τους καβγάδες και προσπαθείς να τα έχεις καλά με όλους! Λειτουργείς πολύ καλύτερα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε μία ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες και έχετε κοινούς στόχους, παρά όταν πρέπει να εργαστείς μεμονωμένα. Σου αρέσουν οι τέχνες και θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα!
Αριστέα
Η άριστη.

Κορνήλιος, Κορνηλία
Ευφυέστατος, ο Κορνήλιος διαθέτει έντονο κριτικό πνεύμα και μπορεί να γίνει αρκετά είρων. Συντηρητική, η Κορνηλία είναι πιστή σύζυγος και τέλεια οικοδέσποινα. Και οι δυο είναι πεισματάρηδες και μνησίκακοι.
Κορνηλία
Το όνομά σου προέρχεται από την λέξη cornu που είναι το κέρας, σημαίνει λοιπόν ότι είσαι μία πολύ δυνατή γυναίκα, σκληρή και με πολλές αντοχές! Τα προβλήματα δεν σε τρομάζουν, οι προκλήσεις δεν σε αποθαρρύνουν γιατί έχεις τον τρόπο να μπορείς να αντιμετωπίζεις και να ξεπερνάς τα προβλήματα της ζωής και να γίνεσαι ολοένα και καλύτερη! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό σημαίνει ότι πίσω από αυτό το δυναμικό προφίλ που εξωτερικεύεις, κρύβεις μεγάλες ευαισθησίες τις οποίες και εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Σε συγκινούν τα κοινωνικά προβλήματα, προσφέρεις την βοήθειά σου, σε αδύναμους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από υποστήριξη! Κάνεις πολλά όνειρα για τη ζωή σου και θέτεις υψηλούς στόχους, όμως καθυστερείς να κάνεις πραγματικότητα όσα βάζεις στο μυαλό σου, γιατί έχεις την τάση να παρεκτρέπεσαι από το πρόγραμμά σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια