Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το σωστό μακιγιάζ για την παραλία.

Make-up παραλίας:
Για αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ακόμη και...κάτω από τον καυτό ήλιο! Πες ναι στο μέηκ-απ με αντηλιακό δείκτη προστασίας και διάλεξε ένα ελαφρύ, στον τόνο της επιδερμίδας σου.
Άπλωσε το γύρω από τα μάτια, τη μύτη και λίγο στο πηγούνι.
Έτσι θα φαίνεται ότι είσαι σχεδόν άβαφη, ενώ εσύ θα έχεις καλύψει τυχόν μικροατέλειες εύκολα και γρήγορα! 
Σκιά.. μπορείς να κάνεις;
Το μακιγιάζ των ματιών στην παραλία, είναι ένα ευαίσθητο θέμα, αφού δεν θέλουμε να μας προδίδει. Προτίμησε ουδέτερα χρώματα που χαρίζουν διακριτικό χρώμα στα βλέφαρα σου!
Απαλά ροδακινί και μπεζ, χαρίζουν στα μάτια σου την απαραίτητη λάμψη, ενώ μια επάλειψη με το πινέλο από το αγαπημένο σου ρουζ στα βλέφαρα σου, θα αλλάξει τελείως το πρόσωπο και θα τους κάνει όλους να παραμιλάνε!

Λίγο μάσκαρα:
Με την μάσκαρα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτική αν δε θέλεις να καταντήσεις μασκαράς! Άνκαι μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στο ντεμακιγιάζ, η αδιάβροχη μάσκαρα είναι αυτή που σου λύνει τα χέρια και δίνει χρώμα στις βλεφαρίδες σου ενώ δε μουτζουρώνεσαι από τις βουτιές σου στη θάλασσα.
Μια στρώση αδιάβροχη μάσκαρα -σε καφέ χρώμα, για πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Αν επιμένεις να είσαι φαν της μαύρης μάσκαρα και στην παραλία, περιορίσου στη μια στρώση και στις επάνω μόνο βλεφαρίδες.

Κραγιόν και λιπ-γκλος:
Αφού λοιπόν δε μπορείς να αποχωριστείς το κραγιόν σου, προτίμησε την πιο λαμπερή εκδοχή του. Όπως λιπ-γκλος- που σου χαρίζει μια διακριτική λάμψη.
Το απαλό ροζ, το ροδακινί και το κοραλλί, σε μορφή γκλος.Καλό είναι να ανανεώνεις το αντιηλιακό των χειλιών σου μετά από κάθε βουτιά.

Ρουζ καλοκαίρι:
Το ρουζ στην παραλία ίσως να σου φανεί υπερβολή! Και είναι!
Δέκα λεπτά κάτω απο τον ήλιο είναι αρκετό να πάρουν χρώμα! Επίσης αν τα τσιμπήσεις λιγάκι,θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα! Ξέχνα το ρουζ λοιπόν και περιορίσου στα παραπάνω.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια