Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιος διάσημος ποδοσφαιριστής έχει το ίδιο ζώδιο με σένα

Μεγάλα ονόματα, που κατέκτησαν τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια γήπεδα.
Μάθε ποιος άσσος του ποδοσφαίρου,
που έγραψε και γράφει ιστορία,
έχει το ίδιο ζώδιο με εσένα!:Κριός
Ρομπέρτο Κάρλος
Ο Βραζιλιάνος άσσος γεννήθηκε 10 Μαρτίου του 1973. Αγωνίστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης και σε άλλες μεγάλες ομάδες και κατάφερε να γράψει την δική του ιστορία στο γήπεδο. Στη Ρεάλ παρέμεινε 11 ολόκληρα χρόνια και κατάφερε να σκοράρει με επιτυχία 47 φορές.

Ταύρος
Κακά (Ρικάρντο Ίζεκσον ντος Σάντος Λέιτε)
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, με πολλά βραβεία στο ιστορικό του. Ο ποδοσφαιριστής με τις αμέτρητες διακρίσεις, είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου του 1982. Κάθε φορά που σκοράρει, αφιερώνει το γκολ στο Θεό που του έσωσε τη ζωή, μετά από ένα μεγάλο ατύχημα που είχε όταν ήταν μικρός.

Δίδυμοι
Καφού (Marcos Evangelista de Moraes)
Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς, που έκανε απόρθητο φρούριο την εστία του, γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1970. Αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ρόμα και στη Μίλαν και σύμφωνα με δήλωση του Πελέ το 2004, είναι ανάμεσα στους 125 καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Καρκίνος
Λιονέλ Μέσι
Αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής σήμερα, αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και δικαίως όλοι θα ήθελαν να του μοιάσουν. Γεννήθηκε 24 Ιουνίου του 1987 και έχει κατακτήσει τους πάντες με τις ικανότητές του. Έχει κερδίσει το βραβείο “Χρυσή Μπάλα” το 2009 και το βραβείο “Ποδοσφαιριστής της χρονιάς” από την FIFA την ίδια χρονιά.

Λέων
Τιερί Ανρί
Γάλλος επιθετικός, γεννημένος στις 17 Αυγούστου του 1977. Αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα. Φημίζεται για την απίστευτη ταχύτητά του και τα αμέτρητα γκολ. Έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Γαλλίας. Μόνο την περίοδο που αγωνίστηκε με την Άρσεναλ, κατάφερε να σκοράρει 174 φορές σε 254 εμφανίσεις.

Παρθένος
Πάβελ Νέντβεντ
Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1972 και τα δύο του πόδια είναι ικανά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους και η Λάτσιο. Ξεκίνησε να προπονείται από την ηλικία των 5 ετών, αφού από τότε λάτρευε το ποδόσφαιρο. Το 2003 του απονεμήθηκε το βραβείο ‘‘Χρυσή Μπάλα’’.

Ζυγός
Πάολο Ρόσι
Ιταλός γκολτζής που αγωνίστηκε και διέπρεψε σε πολλές ιταλικές ομάδες. Είναι γεννημένος στις 23 Σεπτεμβρίου του 1956 κι έχει διακριθεί σε πολλές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Αγωνίστηκε στη Γιουβέντους και στην Μίλαν. Το 1982 αναγνωρίζεται το ταλέντο του, αφού κατακτά το βραβείο “Χρυσή Μπάλα” και αναδεικνύεται καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Σκορπιός
Ντιέγκο Μαραντόνα
Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε 30 Οκτωβρίου του 1960. Έγραψε ιστορία στο γήπεδο και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Νάπολι, η Σεβίλλη και για ένα διάστημα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αργεντινής.

Τοξότης
Μάικλ Όουεν
Ο Άγγλος επιθετικός, που αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες και κατέκτησε πολλούς τίτλους, γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1979. Αγωνίστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή Τέρι Όουεν.

Αιγόκερως
Τουράμ Λιλιάν
Ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που πέρασαν από τα γήπεδα, γεννήθηκε την 1 Ιανουαρίου του 1972. Αγωνίστηκε σε πολλές μεγάλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα και η Μονακό. Το 2008 ανακαλύπτει ότι έχει πρόβλημα στην καρδιά του και διακόπτει ξαφνικά κάθε ποδοσφαιρική του δραστηριότητα.

Υδροχόος
Κριστιάν Ρονάλντο
Συγκαταλέγεται στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο Πορτογάλος άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης, γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1985 και δικαίως έχει κατακτήσει τόσο τους φιλάθλους, όσο και τις καρδιές των γυναικών. Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Κριστιάν από την Μάνστεστερ, αφού κατέβαλε 94 εκατομμύρια ευρώ, η πιο ακριβή μεταγραφή ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Ιχθείς
Φερνάντο Τόρρες
Στις 20 Μαρτίου του 1984 γεννήθηκε ο Ισπανός γκολτζής, που κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στα ισπανικά και αγγλικά γήπεδα. Έχει το παρατσούκλι El Niño(το παιδί). Αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες, όπως η Λίβερπουλ και η Τσέλσι, αλλά και σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως το Euro 2008 με την Ισπανία, όπου και σκόραρε το μοναδικό γκολ απέναντι στην Γερμανία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια