Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η ποδηλατική βίβλος

Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε το ποδήλατο, ήταν τέλειο, το καβάλησε και πήγε για μια κυριακάτικη βόλτα στις ποδηλάτολωρίδες που είχε φτιάξει την προηγούμενη μέρα.
Όλα κύλησαν μια χαρά και οι ποδηλατοδρόμοι ήταν απίθανοι και αυτό χάρη στους αγγέλους που φρόντιζαν να απομακρύνουν τα όποια άχρηστα πράγματα έκλειναν την ελεύθερη πρόσβαση.
Κρίμα που θα χανόντουσαν μετέπειτα λόγω του κατακλυσμού.
Και ο θεός είπε "ας δημιουργήσουμε τον άνθρωπο η ποδηλασία είναι υπερβολικά διασκεδαστική για να την κρατήσω μόνο για μένα".
Έδωσε στον άντρα θέση στον παράδεισο και είπε σε αυτόν.
'Μπορείς να κάνεις ποδήλατο παντού,όπου επιθυμείς εκτός από εκείνο το μεγάλο βουνό και να είσαι σίγουρος πως την μέρα που θα τολμήσεις να το κατέβεις θα πεθάνεις".
Και ο θεός είπε
"Ο άντρας χρειάζεται κάποια συντροφιά γιατί αλλιώς θα ξοδεύει όλα τα λεφτά σε καινούρια ποδήλατα" και έτσι δημιούργησε την γυναίκα.
Και έδωσε στον άντρα το πάνω χέρι μόνο για τα αθλητικά και τα εργαλεία και για όλα τα άλλα έθεσε υπεύθυνη την γυναίκα.
Ποδηλατούσαν και ζούσαν ζωή χαρισάμενη ώσπου εμφανίζετε στην γυναίκα ο όφις και τις λέει
"Ο θεός σας είπε πως μπορείτε να κάνετε ποδήλατο παντού,εκτός από το μεγάλο βουνό;" '
Η γυναίκα: "Εάν κάνουμε downhill θα πεθάνουμε"
Ο όφις απάντησε:"Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πεθάνετε,πιθανόν ούτε καν θα πέσετε.O θεός ξέρει πως την στιγμή που θα ξεκινήσετε να κατεβαίνετε αυτό το βουνό δεν θα χρειαστεί να κάνετε πετάλι για πολύ καιρό".
Έτσι η γυναίκα άρχισε να κατεβαίνει το βουνό και είδε πως ήταν τέλεια και δεν χρειαζόταν να κάνει πετάλι για πολύ ώρα.
Γρήγορα πήγε και το είπε και στον άνδρα και πήγε και αυτός για downhill και τότε άνδρας και γυναίκα άρχισαν να βλέπουν την γύμνια τους και έβγαλαν τα φύλλα συκής και έραψαν παντελονάκια με μαξιλαράκια γιατί είδαν πως όταν κάνεις downhill έχει πολλές λακκούβες.
Κάπου εκεί άκουσαν και τον θεό να κατεβαίνει με το full suspension ποδήλατο και γρήγορα κρύψανε τα ποδήλατα πίσω από κάτι θάμνους και άρχισαν να σφυρίζουν αδιάφορα.
Και ο θεός φώναξε τον άνδρα
"Που είσαι;"
-" Εδώ κάτω"
-"Α,ώστε κάνατε downhill την στιγμή που εγώ σας είπα να μην κάνετε"
-"Ήταν δική της ιδέα"είπε ο άνδρας
Και είπε ο Θεός στην γυναίκα
"από εδώ και πέρα θα νιώθετε τον πόνο και τα πόδια σας θα πρήζονται κάθε φορά που θα ανεβαίνετε ένα βουνό και ιδρώτας θα λούζει το σώμα σας."
Και είπε ο Θεός στον άνδρα
"από εδώ και πέρα κάθε ποδήλατο θα χρειάζεται συντήρηση και επισκευές,ενώ κάθε ζημιά στην κασέτα και τα ρουλεμάν δεν θα είναι επισκευάσιμη και ιδρώτας θα σκεπάσει στο πρόσωπο σου κάθε έκφραση χαράς από την ποδηλασία."
Και τους απαγόρευσε την είσοδο στο παράδεισο,αλλά και την ποδηλασία οπουδήποτε θα υπήρχε η πινακίδα με το ποδήλατο μέσα σε ένα κόκκινο κύκλο.
Και έκτοτε όλα τα ποδήλατα από μονοτάχυτα έγιναν πολύ περίπλοκα,και απέκτησαν ταχύτητες,φρένα,καλώδια,ακτίνες και άλλα πολλά.
Ο χρόνος περνούσε και ο άνθρωπος άρχισε να πληθαίνει και να δημιουργεί ένα critical mass,και να αποκτάει πρόσβαση σε όλο και περισσότερους δρόμους και να παρακούει ξανά τις εντολές του Θεού,έτσι ο Θεός διέταξε τον Νώε να φτιάξει μια κιβωτό και να βάλει μέσα δύο ποδήλατα από κάθε είδος,ένα για να μπορεί να κάνει ποδήλατο και ένα για ανταλλακτικά.
Έτσι μάζεψε δύο κούρσες,δύο ποδήλατα βουνού,δύο πόλης,δύο σπαστά,δύο ταντέμ,δύο ταξίλατα,δύο τρίκυκλα και δύο μονόροδα.
Και γίνηκε κατακλυσμός και όλα ξεκίνησαν από την αρχή.
Και χρόνια αργότερα ήρθαν οι τέσσερις καβαλάρηδες της αποκάλυψης
Ο ταξιτζής,
Ο ντελίβερι με το μηχανάκι,
Ο οδηγός με το άσπρο φορτηγάκι και
ο οδηγός που ανοίγει την πόρτα χωρίς να κοιτάξει.
ΑΜΗΝ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια