Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ηπιε μια μπύρα μέχρι να έρθουν να τον σώσουν

Άφωνοι έμειναν δικαστές και ακροατήριο, όταν άκουσαν τον συνήγορο ενός Νεοζηλανδού που οδηγούσε μεθυσμένος και παγιδεύτηκε σε φράχτη, να λέει ότι μέχρι να έρθουν οι διασώστες ήπιε μία ακόμη μπύρα γιατί δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει.
Ο μεθυσμένος οδηγός που παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητό του όταν δεν πήρε σωστά μια στροφή, έπεσε....

σε ένα ξύλινο φράχτη και το όχημα ανατράπηκε.
Ο Πολ Νάιτζελ Σνέντον, 50 ετών, κάτοικος του Πάλμερστον Νορθ, δήλωσε στην εφημερίδα Dominion Post μετά την προσαγωγή του στο δικαστήριο ότι "καθόμουν εκεί μέσα, προσπάθησα να ανοίξω τις πόρτες, δεν μπορούσα. Θυμάμαι ότι το φως δε λειτουργούσε και σκέφτηκα, αφού δεν πρόκειται να διαβάσω κανένα βιβλίο, λοιπόν, ας ανοίξω άλλο ένα κουτί".
Ο Σνέντον, ο οποίος είπε σε έναν από τους αστυνομικούς που τον βρήκαν ότι έπινε "επί τέσσερις ημέρες χωρίς διακοπή", είχε ένδειξη αλκοόλ στην αναπνοή του, στην μέτρηση που έγινε, 1.191 μικρογραμμάρια ανά λίτρο, τετραπλάσια από το νόμιμο όριο των 400 μικρογραμμαρίων.
Του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 1.100 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (632 ευρώ) και του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 10 μήνες.
Ο Σνέντον, που τελεί σε διάσταση με τη σύζυγό του, πήγε να μεθύσει όταν απολύθηκε από το αρτοποιείο όπου δούλευε κι έμαθε ότι ο πατέρας του πάσχει από καρκίνο του προστάτη την ίδια ημέρα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια