Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Όμορφες με γυαλιά οράσεως

Ποιο είναι το κατάλληλο μακιγιάζ
Αναγκαίο κακό ήταν μέχρι πριν μερικά χρόνια τα γυαλιά οράσεως.
Οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε δοκίμασαν φακούς επαφής που δεν τις βόλεψαν, βγήκαν ραντεβού χωρίς να φοράνε γυαλιά με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να υποστούν τα χειρότερα για να....

μην εμφανιστούν με αυτά στα μάτια.

Τα τελευταία χρόνια όμως τα γυαλιά οράσεως έχουν γίνει της μόδας. Ένα ζευγάρι γυαλιών πλέον για κάθε γυναίκα αποτελεί αξεσουάρ και κάνει κάθε μία να δείχνει πιο εντυπωσιακή εάν γνωρίζει τους τρόπους μακιγιάζ ώστε να αναδείξει τα όμορφα μάτια της.

Να θυμάστε όμως ότι πάντα τα γυαλιά που θα επιλέξετε θα τραβήξουν όλη την προσοχή. Γι’ αυτό κοιτάξτε τι θα αγοράσετε. Πρέπει να σας πηγαίνουν και να ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας. Κοιτώντας όμως κανείς τα γυαλιά σας, αυτό που θα προσέξει είναι τα μάτια σας. Γι’ αυτό το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι προσεγμένο για να μην χαλάσετε την θετική εντύπωση που έχετε κάνει.

Είναι πολύ σημαντικό κάθε γυναίκα να έχει στην τσάντα της ένα eyeliner. Αυτό το προϊόν θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν και μέσα από τα γυαλιά χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ένα έντονο μακιγιάζ. Μπορείτε πάντως να προσθέσετε και μία σκιά σε φυσική απόχρωση, για να μην κάνετε υπερβολές.

Το επόμενο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε ένα concealer που να αντανακλά φως. Στη συνέχεια πάρτε μία πούδρα και βάλτε λίγη σε εκείνο το σημείο. Στη συνέχεια πρέπει να δώσουμε αρκετή προσοχή στα φρύδια. Τα γυαλιά, εκτός από τα μάτια, τραβούν τα βλέμματα και προς τα φρύδια, γι’ αυτό θα πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα.

Το υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου πρέπει να συμβαδίζει με αυτό των ματιών. Μπορείτε να επιλέξετε την πούδρα, το ρουζ και το κραγιόν που είναι τα αγαπημένα σας φροντίζοντας οπωσδήποτε να μην το παρακάνετε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια