Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πόσο ταιριάζεις με τους γονείς σου αστρολογικά;

Κριός:
Αν είσαι Κριός, κατά πάσα πιθανότητα οι περισσότερες αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια θα είναι μια σειρά από απαγορεύσεις και μια σειρά από τιμωρίες, γιατί εννοείται, σιγά που θα υπάκουες. Όσο για τους γονείς σου, οι δικές τους αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια θα ήταν κυρίως λαχτάρες και τρεξίματα στα «Επείγοντα» για ράμματα. Και θυελλώδεις καβγάδες, στα εφηβικά και τα μετεφηβικά σου χρόνια. Τουλάχιστον, τώρα που μεγάλωσες, έχουν μάθει πια ότι είσαι αγύριστο κεφάλι και έχουν παραιτηθεί από το να σε μεταπείσουν, παρεκτός κι αν ανήκουν σε ένα εξίσου πεισματάρικο ζώδιο. Από αστρολογικής πλευράς, τα ζώδια των γονιών που θα σου ταίριαζαν περισσότερο είναι: Λέων, Τοξότης, Υδροχόος, Δίδυμοι, Ζυγός. Και πιο συγκεκριμένα, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Κριός ή Ιχθείς, ενώ ο καλύτερος μπαμπάς ένας Λέων ή Τοξότης.

Ταύρος:
Αν είσαι Ταύρος, θα θυμάσαι με νοσταλγία από τα παιδικά σου χρόνια τα χάδια, τις αγκαλιές, τα μαλακά λούτρινα ζωάκια και τις λιχουδιές της μαμάς σου (μια αγάπη, που πιθανόν αργότερα την πλήρωσες με πολλή…δίαιτα). Οι γονείς σου πάλι θα θυμούνται το γλυκό, σε γενικές γραμμές, παιδάκι που όμως, γινόταν αγνώριστο όταν πείσμωνε και είχε τους δικούς του (αργούς) ρυθμούς σε ζητήματα όπως η ετοιμασία για ύπνο ή η ολοκλήρωση των μαθημάτων…Κι επίσης, του κακοφαινόταν όταν μετακόμιζαν, ακόμα και σε καλύτερο σπίτι. Τώρα πάντως τους περιβάλλεις με στοργή, ασφάλεια και φροντίδα, όποτε χρειαστεί. Από αστρολογικής πλευράς, τα ζώδια των γονιών που θα σου ταίριαζαν περισσότερο είναι: Αιγόκερως, Παρθένος, Ιχθείς, Καρκίνος, Σκορπιός. Και πιο ειδικά, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Καρκίνος ή Ταύρος, ενώ ο καλύτερος μπαμπάς ένας Αιγόκερως ή Παρθένος.

Δίδυμοι:
Σαν Διδυμάκι, είχες αναπτύξει από μικρός το ταλέντο να «ξεγλιστράς» από τις απαγορεύσεις, να κάνεις το δικό σου και μετά να παριστάνεις…την Παναγίτσα. Από την άλλη, ήθελες οτιδήποτε προσπαθούσαν να σου επιβάλλουν, να συνοδεύεται από μια λογική κατ΄εσέ επιχειρηματολογία. Θα πρέπει να έπαιρνες συχνά την οργισμένη απάντηση «Ε, μα πια, θα το κάνεις γιατί το λέω ΕΓΩ!», μετά από μια εξαντλητική (για τους γονείς σου) αντιπαράθεση απόψεων. Μάλλον έχεις διατηρήσει πολλές παιδικές συνήθειες, όπως να αφήνεις μισά πράγματα που έταξες ή να υπόσχεσαι ότι θα πας επίσκεψη και να μην πηγαίνεις. Αλλά οι γονείς σου σε έχουν μάθει πια…Ιδίως αν ανήκουν στα ζώδια που θα σου ταίριαζαν περισσότερο, δηλαδή είναι Υδροχόοι, Ζυγοί, Λέοντες, Κριοί, Τοξότες. Και πιο ειδικά, αν η μαμά σου είναι μια Ζυγός ή Δίδυμος, ενώ ο μπαμπάς ένας Λέων ή Υδροχόος.

Καρκίνος:
Αν είσαι Καρκίνος, θυμάσαι τα πάντα από τα παιδικά σου χρόνια. Όση προσοχή και να σου έδιναν, ποτέ δεν ήταν αρκετή. Άλλο αν οι απαιτήσεις σου ήταν…επί 24ώρου βάσεως. Δεν ξεχνάς πώς ένιωθες όταν σε άφηναν και έφευγαν, έστω και για να πάνε στις δουλειές τους! Παρόλα αυτά, δεν τους κρατάς κακία. Τους έχεις ψηλά στο βάθρο, ιδίως τη μανούλα. Ονειρεύεσαι να παντρευτείς ένα πρόσωπο που θα μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στον πατέρα ή τη μητέρα σου, αν και, εντάξει, κανείς δεν θα τους φτάσει…Και δεν θα παραδεχόσουν ποτέ ανοιχτά τα ελαττώματά τους, ΑΝ υπήρχαν. Αστρολογικά, τα ζώδια των γονιών που θα σου ταίριαζαν περισσότερο είναι: Σκορπιός, Ιχθείς, Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος. Πιο ειδικά, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Ιχθύς ή Καρκίνος, ενώ ο καλύτερος μπαμπάς ένας Σκορπιός ή Ταύρος.

Λέων:
Σαν αντιπροσωπευτικός Λέων, ήθελες από γεννησιμιού να είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Σε ενοχλούσε όταν η ζωγραφιά σου ή μια πρωτιά σου στο σχολείο έπαυε να αποτελεί το κεντρικό θέμα συζήτησης για ολόκληρο το σόι (πόσο πια θα ασχολούνταν οι άνθρωποι!). Χρησιμοποιούσες κάθε τρόπο για να τραβάς το ενδιαφέρον, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε την πιο φοβερή αταξία. Ήθελες να βγαίνεις παντού πρώτος και τίποτα δεν σε παρηγορούσε στην αντίθετη περίπτωση. Ήταν δύσκολο να σε κουμαντάρουν και είναι ολοφάνερο ότι δεν…βελτιώθηκες καθόλου μεγαλώνοντας. Πάντως, διατηρείς δυνατούς δεσμούς με την οικογένειά σου, ακόμα κι αν υπάρχουν συγκρούσεις. Αστρολογικά, τα ζώδια των γονιών που θα σου ταίριαζαν περισσότερο είναι: Τοξότης, Κριός, Υδροχόος, Δίδυμοι, Ζυγός. Και πιο ειδικά, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Ιχθύς ή Λέων, ενώ καλύτερος μπαμπάς ένας Τοξότης ή Κριός.

Παρθένος:
Αν είσαι Παρθένος, πιθανόν οι γονείς σου έχουν να το λένε, για το πόσο καλό παιδάκι ήσουνα. Με τα δικά τους μέτρα, φυσικά: υπάκουο, τακτικό, μελετηρό…Εσύ, πιθανόν να θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια τις φορές που δυσανασχετούσαν, γιατί θεωρούσαν αυτονόητο ότι έπρεπε να είσαι πάντα «έτσι». Σχεδόν δεν είχες δικαίωμα να παρεκκλίνεις! Τους κακόμαθες, και αυτό συνεχίζεται και τώρα, κατά πάσα πιθανότητα. Θεωρείται δεδομένο ότι, απ΄όλη την οικογένεια, εσύ είσαι αυτός που θα τρέξει πρώτος και καλύτερος, αν συμβεί κάτι. Και μπορεί να το έχεις στο αίμα σου, αλλά αυτό το «αυτονόητο» σε ενοχλεί πότε-πότε…Ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα με γονείς Αιγόκερους, Ταύρους, Ιχθείς, Σκορπιούς, Καρκίνους. Και πιο ειδικά, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Ζυγός ή Παρθένος, ενώ ο καλύτερος μπαμπάς ένας Ταύρος ή Αιγόκερως.

Ζυγός:
Καθώς ο Ζυγός είναι από τους πιο βολικούς ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, οι γονείς σου μάλλον δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να σε μεγαλώσουν. Από την πλευρά σου, ένιωθες μεγάλη πίεση όταν σε έβαζαν να κάνεις «υποχρεωτικά» πράγματα, ενώ εσύ προτιμούσες να διαβάζεις, να παίζεις, να ψιλοτεμπελιάζεις. Αλλά ακόμα και τις ζαβολιές σου, τις έκανες με τρόπο που να μη δημιουργούνται φασαρίες, τουλάχιστον στο βαθμό που περνούσε από το χέρι σου. Και η γνώμη των γονιών σου μετρούσε για σένα, ιδίως όταν δυσκολευόσουν να αποφασίσεις. Άλλωστε έχουν συνηθίσει να σου δί9νουν ακόμα και τώρα, είτε τους ακούς είτε όχι…Από αστρολογικής πλευράς, τα ζώδια των γονιών που θα σου ταίριαζαν περισσότερο είναι: Υδροχόος, Δίδυμοι, Κριός, Τοξότης, Λέων. Και πιο ειδικά, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Δίδυμος ή Ζυγός, ενώ ο καλύτερος μπαμπάς ένας Υδροχόος ή Λέων.

Σκορπιός:
Την τάση του Σκορπιού για μυστικοπάθεια την είχες από παιδί. Σε ενοχλούσε όταν οι γονείς σου προσπαθούσαν να μάθουν τα μυστικά σου. Επίσης, σε εξόργιζε όταν ήθελαν να σου επιβάλλουν κανόνες, χωρίς να σου εξηγούν το λόγο. Και είχες μια αστείρευτη ενεργητικότητα, που έπρεπε οπωσδήποτε να τη διοχετεύεις σε κάτι δραστήριο, αλλιώς καταπιεζόσουν και θύμωνες. Μέσες-άκρες ό,τι κάνεις και τώρα, δηλαδή. Όπως και εξακολουθείς να έχεις την ίδια βαθιά αγάπη, τρυφερότητα και στοργή για τους δικούς σου ανθρώπους. Ουαί και αλίμονο σε όποιον διανοηθεί να τους πειράξει! Θα έχει να κάνει μαζί σου. Από αστρολογικής πλευράς, τα ζώδια των γονιών που θα σου ταίριαζαν περισσότερο είναι: Ιχθείς, Καρκίνος, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως…Και πιο ειδικά, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Παρθένος ή Σκορπιό, ενώ ο καλύτερος μπαμπάς ένας Ιχθύς ή Καρκίνος.

Τοξότης:
Αν είσαι Τοξότης, σίγουρα οι γονείς σου θα έκαναν τεράστια προσπάθεια να σε…συμμαζέψουν, καθώς ήσουν ένα ασυγκράτητο πλάσμα, γεμάτο ενθουσιασμό. Όλος ο κόσμος ήταν για σένα ένα μέρος για παιχνίδι και εξερεύνηση. Παρόλο που έχεις μεγαλώσει, κράτησες πολλά από αυτά τα στοιχεία της παιδικότητάς σου. Αν για όλους τους γονείς είναι δύσκολο να δεχτούν ότι το παιδί τους μεγάλωσε, για τους δικούς σου είναι σχεδόν αδύνατο, έτσι που συμπεριφέρεσαι. Γι΄αυτό μην τους ξεσυνερίζεσαι και πρόσεχε λίγο την έλλειψη τακτ, που σε χαρακτηρίζει. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι πληγώνονται εύκολα. Ιδίως αν δεν ανήκουν στα ζώδια των γονιών που θα σε καταλάβαιναν καλύτερα και που είναι: Λέων, Κριός, Δίδυμοι, Υδροχόος, Ζυγός. Θεωρητικά, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Ζυγός ή Τοξότης, ενώ ο καλύτερος μπαμπάς ένας Κριός ή Λέων.

Αιγόκερως:
Όπως τα περισσότερα Αιγοκεράκια, στα παιδικά σου χρόνια ήσουν μάλλον υπάκουος και συνεπής. Οι γονείς σου είχαν να λένε με καμάρι πόσο ώριμα για την ηλικία σου φερόσουν. Από την άλλη, δύσκολα εξωτερίκευες τα συναισθήματά σου και πολλές φορές εκείνοι έπρεπε να …σου τα βγάζουν με το τσιγκέλι. Σου την έσπαγε, όπως και τώρα, όταν ανατρέπονταν οι γνώριμές σου καταστάσεις και όταν οι δικοί σου δεν τηρούσαν αυτό που υπόσχονταν. Σε ενοχλούσε, επίσης, όπως συμβαίνει και τώρα, το να συμπεριφέρονται ανώριμα οι μεγάλοι άνθρωποι, ακόμα κι αν πρόκειται για τους γονείς σου. Άραγε πόσο ταίριαζες μαζί τους αστρολογικά; Αρκετά, αν ανήκαν στα ζώδια της Παρθένου, του Ταύρου, του Ιχθύ, του Σκορπιού, του Καρκίνου. Και πιο ειδικά, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Καρκίνος ή Αιγόκερως, ενώ ο καλύτερος μπαμπάς ένας Ταύρος ή Παρθένος.

Υδροχόος:
Αν είσαι Υδροχόος, σίγουρα η παιδική σου ηλικία θα ήταν ένας διαρκής…απελευθερωτικός αγώνας, καθώς προσπαθούσες να αποφύγεις οποιαδήποτε μορφή πειθαρχίας ήθελαν να σου επιβάλλουν οι «μεγάλοι». Επίσης, αρνιόσουν να δώσεις την παραμικρή προσοχή σε όποιο σχολικό μάθημα δεν σε ενδιέφερε. Και έκρυβες τα πιο βαθιά συναισθήματά σου για πολλά πράγματα. Δεν έχεις αλλάξει και πολύ μεγαλώνοντας. Και πολύ περισσότερο, τώρα που έχεις την ελευθερία να ζήσεις εντελώς έξω από τη μισητή σου συμβατικότητα, κάτι που φέρνει σε απόγνωση τους περισσότερους γονείς, όχι μόνο τους δικούς σου. Οπότε, αν διαφωνείτε, δεν φταίει μόνο η αστρολογία! Από αστρολογικής πλευράς, τα ζώδια των γονιών που θα σου ταίριαζαν περισσότερο είναι: Δίδυμοι, Ζυγός, Κριός, Λέων, Τοξότης. Και πιο ειδικά, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Υδροχόος ή Ιχθύς, ενώ ο καλύτερος μπαμπάς ένας Ζυγός ή Δίδυμος.

Ιχθείς:
Αν είσαι Ιχθύς, αυτό που μπορεί να θυμάσαι έντονα από τα παιδικά σου χρόνια είναι ότι οι γονείς σου δυσπιστούσαν στις (φανταστικές, παραδέξου το) αφηγήσεις σου και πολλές φορές έβλεπες στα μάτια τους…την απόγνωση. Και σε ζορίζανε τόσο πολύ με τα μαθήματα! Ακόμα και τώρα, δείχνουν να μη συμφωνούν και πολύ με τις επιλογές σου. Αλλά εσύ, από ένα σημείο και πέρα, έμαθες πώς να τους αντιμετωπίζεις: τους λες εκείνο που υποθέτεις ότι θα ήθελαν να ακούσουν, έστω κι αν δεν ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα. Αν αναρωτιέσαι μήπως για τις όποιες διαφωνίες σας φταίγανε τα άστρα, μάθε ότι από αστρολογικής πλευράς, τα ζώδια που θα σου ταίριαζαν περισσότερο είναι: Καρκίνος, Σκορπιός, Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως. Και πιο ειδικά, η καλύτερη μαμά για σένα θα ήταν μια Καρκίνος ή Ταύρος, ενώ ο καλύτερος μπαμπάς ένας Σκορπιός ή Κριός.
tastro

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια