Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελληνικά γονίδια

Χαρακτηριστικό τους, είναι η μεγάλη τους αντοχή στο χρόνο.
Σύμφωνα με τον ερευνητή-προφήτη-φυσικό Λιακόπουλο τα ελληνικά γονίδια έχουν μείνει ίδια και απαράλλαχτα για περισσότερα από 10.000 χρόνια και παρά τις συνεχείς παρτούζες με διάφορες φυλές που πέρασαν από....

τη γεωγραφική περιοχή που ονομάζεται Ελλάδα.
Τα ελληνικά γονίδια αποτελούν αδιάσειστη απόδειξη της προέλευσης των Ελλήνων από το Σείριο. Ενώ το γονιδίωμα των διαφόρων βαρβάρων αποτελείται από 24 γονίδια, οι Έλληνες έχουν πολύ περισσότερα.
Αυτό δεν είναι ευρέως γνωστό διότι αφενός οι Έλληνες γενικώς δεν ασχολούνται με τη σημερινή γενετική -η πραγματική Γενετική έχει ανακαλυφθεί από τους αρχαίους Έλληνες και είναι σαφώς ανώτερη- και αφετέρου οι βάρβαροι γενετιστές δε θέλουν να το παραδεχτούν.
Πάντως, τα ελληνικά γονίδια κατατάσσονται στις παρακάτω γενικές κατηγορίες:

Νουκλεοσκυλίδια: Το πρώτο αποκλειστικά ελληνικό γονίδιο που βρέθηκε στο μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη. Αρχικά οι ερευνητές της Κάτω Ραχούλας Ηλείας, πίστευαν πως ήταν και το μοναδικό, γι αυτό και το ονόμασαν γονίδιο. Λέξη που σήμερα έχει λάβει γενικότερη έννοια.
Αναπηρίδια: Ιδανικά για φοροδιαφυγές, παράνομες συντάξεις, ατέλειες αυτοκινήτων. Εκφράζονται ως ποσοστά αναπηρίας και για να αποδώσουν πρέπει να συνδυαστούν με ένα παράλυτο ή έστω ανάπηρο κράτος με ποσοστό αναπηρίας 100%. Μεγαλοϊδεατίδια. Βασικό γονίδιο των Ελλήνων. Αποδεικνύει την προΰπαρξη των Ελλήνων και της γλώσσας τους. Συναντώνται σε μεγάλες συγκεντρώσεις των πολιτικών οργανώσεων, ιδίως στις προεκλογικές περιόδους. Αποτελούν το κύριο δόλωμα προς άγραν ψήφων.
Γεννημενονικητίδια. Άλλο σημαντικό γονίδιο των Ελλήνων. Συναντάται κυρίως σε αθλητές. Για να λειτουργήσουν απαιτείται ο συνδυασμός τους με ιδικά φαρμακευτικά παρασκευάσματα, τα αποκαλούμενα αναβολικά. Σε συνδυασμό με τα ανωτέρω Μεγαλοιδεατίδια επιτυγχάνουν να προσκομίσουν στην Ελλάδα άφθονα ολυμπιακά μετάλλια.
Κεντρογονίδια. Γονίδιο το οποίο ανήκει σε λαούς που βρίσκονται στο κέντρο του κόσμου. Εμφανίζεται στην κατηγορία των Ελλήνων που όταν οι παππούδες τους έκαναν παντός είδους παρτούζες οι υπόλοιποι λαοί ήταν πάνω στα δέντρα και έκαναν μάτι.
Υπάρχουν και πολλά άλλα που ανήκουν σε μυστικές κατηγορίες, αλλά λόγοι Εθνικής Ασφαλείας επιβάλλουν να κρατηθούν κρυφά, προς το παρόν. Η Ελλάδα, ως γνωστόν, βάλλεται από παντού με σκοπό να μεταλλάξουν τα γονίδιά της. Όταν αποκαλυφθούν όμως, τα μυστικά γονίδιά της, πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους.
frikipaideia

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια