Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Hercules: The Thracian Wars

Ηρακλής: Οι Θρακικοί Πόλεμοι του Μπρετ Ράτνερ
με τους Ντουέιν "Ροκ" Τζόνσον, Ίαν Μακσέιν, Τζον Χαρτ, Ρούφους Σιούελ, Τζόζεφ Φάινς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον

Το «Ηρακλής: Οι Θρακικοί πόλεμοι» είναι βασισμένο στο....

ομώνυμο graphic novel του Steve Moore και συν-σεναριογράφος της ταινίας μαζί με τον Ryan Condal, είναι ο Evan Spiliotopoulos.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον… fast and furious Dwayne Johnson, ενώ από την ταινία κάνει και ένα πέρασμα η Irina Shayk.
Υπόθεση:
Πριν από χίλια τετρακόσια χρόνια, μια βασανισμένη ψυχή περπάτησε στη γη που δεν ήταν ούτε άνθρωπος ούτε θεός.
Ο Ηρακλής ήταν ο ισχυρός γιος του Θεού Δία, γι 'αυτό δεν πήρε τίποτα, εκτός από το να υποφέρει όλη του τη ζωή. Μετά από τους επίπονους δώδεκα άθλους και την απώλεια της οικογένειάς του, αυτή η σκοτεινή και κουρασμένη ψυχή γύρισε την πλάτη τους θεούς βρίσκοντας μόνη παρηγοριά στις αιματηρές μάχες.
Κατά τη διάρκεια των ετών γέμιζε από αγάπη την ομάδα έξι παρόμοιων ψυχών, όπου ο μόνος δεσμός τους ήταν η λατρεία για τον πόλεμο και η παρουσία του θανάτου. Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες ποτέ δεν αμφισβήτησαν το που θα πάνε να πολεμήσουν ή γιατί ή ποιον, παρά μόνο πόσα λεφτά θα πληρωθούν. Τώρα, ο βασιλιάς της Θράκης έχει προσλάβει αυτούς τους μισθοφόρους για να εκπαιδεύσει τους άντρες του και να γίνει ο μεγαλύτερος στρατός όλων των εποχών.
Είναι καιρός για αυτή την ομάδα των χαμένων ψυχών τελικά να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν τελικά πόσο μακριά έχουν φτάσει όταν θα πρέπει να εκπαιδεύσουν έναν στρατό για να γίνει τόσο αδίστακτος και αιμοδιψής όσο η φήμη τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια