Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χωρίζεις; Κάνε ...πάρτι

Παλιά χώριζες;
Κλάμα και των γονέων.
Κλεινόσουν στο σπίτι και άκουγες καψουροτράγουδα αφιερωμένα στον σκορδόπιστο ή στην σκορδόπιστη.
Τώρα τα πράγματα άλλαξαν...

Χωρίζεις;
Τραβάς ένα πάρτι, τα σπας, το γιορτάζεις μέχρι τελικής πτώσης με τους φίλους σου και από δω παν κι άλλοι.
Τι λέω; Ξέρω πολύ καλά τι λέω...
Η είδηση μας έρχεται βέβαια από την Αυστραλία, αλλά μια χαρά τη βρίσκω τη μέθοδο για την εφαρμογή της στη χώρα μας.
Με τις στατιστικές λοιπόν να λένε ότι ο ένας στους τρεις γάμους στην Αυστραλία καταλήγει σε διαζύγιο, οι προνοητικοί επιχειρηματίες σκέφτηκαν πως υπήρχε ένας χώρος ανεκμετάλλευτος για μπίζνες.
Έτσι αυτοί οι ίδιοι που προσφέρουν λιμουζίνες δέκα μέτρων, σικ εστιατόρια και κλαμπ για γαμήλιες εκδηλώσεις...προσφέρουν επίσης τους χώρους και τις ιδέες τους, για να "γιορτάσουν οι διαζευγμένοι την ελευθερία τους" αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και τα ζευγάρια χωρίσουν.
"Νέο κεφάλαιο" το ονομάζουν οι ψυχολόγοι που σιγοντάρουν με επιστημονικούς τόνους το θέμα. "Είναι φυσικό και σίγουρα κάνει καλό στην υγεία των ανθρώπων να γιορτάζουν το γεγονός ότι αφήνουν πίσω τους την παλιά ζωή, τα παλιά θέματα και ξεκινούν από την αρχή" λένε,
Το ίδιο υποστηρίζει και η τηλεπαρουσιάστρια Μπρόνουεν Φόλινς, 41 χρόνων, η οποία... χώρισε και γιόρτασε το γεγονός με άφθονη σαμπάνια.
"Σκέφτηκα ότι άξιζε να το γιορτάσω μια και περίμενα αρκετό χρόνο να συμβεί. Ξεκινά μια καινούργια φάση στη ζωή μου, πιθανόν να συμβούν ωραία πράγματα, γιατί να μην το γιορτάσω; δήλωσε.
Μάζεψε λοιπόν τις κολλητές της και μέσα στα γέλια, τις σαμπάνιες και τα ανέκδοτα της προηγούμενης φάσης έγινε ένα τρικούβερτο γλέντι.
Οι υπεύθυνοι τέτοιων διοργανώσεων τονίζουν πως..."τα πάρτι των χωρισμένων παίρνουν και δίνουν, ενώ σε πολλές περιπτώσεις γίνεται μεγαλύτερο γλέντι σ αυτά, παρά στους αρραβώνες και τα γενέθλια"
Πάντως από το μαύρο κλάμα και τους οδυρμούς, καλύτερα γλέντι και χορός.
Κάνουν καλό στη διάθεση, άσε που πάνω στο γλέντι μπορεί να βρεις και κανένα "τυχερό" Όχι θα κάτσεις να σκάσεις.
Εσύ να σαι καλά και όπως λέει η σοφή λαϊκή ρήση: "Το μοναστήρι ναν καλά και από καλόγερους (ή καλόγριες) ουουου...νάαα". Σωστά;
FM

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια