Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τεστ: Βόλτα στην παραλία

1. Ξυπνάτε ένα πρωί και βρίσκεστε σε ένα παράξενο αλλά οικείο δωμάτιο.
Περιγράψτε το δωμάτιο και πως σας κάνει να αισθάνεστε.
Τι είδους έπιπλα και διακόσμηση έχει; Θέλετε να βγείτε από αυτό;

2.
Τώρα φανταστείτε πως περπατάτε κοντά στη θάλασσα.

Πόσους ανθρώπους βλέπετε;
i.            Εκατοντάδες
ii.            Μερικές δεκάδες
iii.            Έναν ή δύο
iv.            Κανέναν

Πόσο μακριά είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι;
i.            Αρκετά κοντά
ii.            Όχι και τόσο μακριά
iii.            Απίστευτα μακριά
iv.            Η παραλία είναι εντελώς άδεια

Ανάλυση
Το δωμάτιο αντιπροσωπεύει την παιδική σας ηλικία.
Η άνεση του δωματίου αντιπροσωπεύει τις παιδικές σας εμπειρίες.
Όσο πιο όμορφο είναι τόσο πιο ευχάριστη παιδική ηλικία είχατε, ενώ αν συμβαίνει το αντίθετο τότε η παιδική σας ηλικία δεν ήταν αρκετά συναρπαστική.

Ο αριθμός των επίπλων και ο βαθμός λεπτομερειών στη περιγραφή σας δείχνει πόσες αναμνήσεις έχετε από την παιδική σας ηλικία.
Ένα δωμάτιο χωρίς έπιπλα υποδηλώνει απουσία αναμνήσεων, ενώ ένα δωμάτιο με αρκετά έπιπλα, υποδηλώνει φυσιολογικό αριθμό αναμνήσεων.
Αν το δωμάτιο ήταν υπερβολικά γεμάτο με έπιπλα, υπάρχουν επίμονες αναμνήσεις.

Αν επιλέξατε να φύγετε από το δωμάτιο τότε ήσαστε έτοιμοι να ωριμάσετε.
Αν επιλέξατε να μείνετε τότε σηματοδοτείτε αντίσταση στην ωριμότητα.

Σημείωση: Αν επιλέξατε να φύγετε από το δωμάτιο δεν σημαίνει πως είχατε δυσάρεστη παιδική ηλικία, ενώ αν επιλέξατε να μείνετε δεν σημαίνει δυσάρεστη εφηβεία.

Η παραλία συμβολίζει το πώς σχετίζεστε με τους ανθρώπους γύρω σας. Ο αριθμός των ανθρώπων που φανταστήκατε συμβολίζει τον αριθμό ανθρώπων που θέλετε γύρω σας. Ένα εξωστρεφές άτομο νιώθει γεμάτο ενέργεια όταν έχει γύρω του έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων. Οι άνθρωποι που βλέπουν μία ερημωμένη παραλία είναι εσωστρεφείς και προτιμούν να περνούν μεγάλες περιόδους χρόνου μόνοι τους.

Αν είδατε εκατοντάδες ανθρώπους, τα γεμάτα μπαρ και κλαμπ σας κάνουν να νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Είστε κοινωνικά άτομα και σας αρέσει να έχετε κοινό.

Αν είδατε μερικές δεκάδες ανθρώπων, νιώθετε άνετα στις κοινωνικές συγκεντρώσεις, στα μπαρ και στα κλαμπ, και πιθανότατα να ψάχνετε τοποθεσίες με πολύ κόσμο για διασκέδαση.

Αν είδατε έναν ή δύο ανθρώπους, τότε δεν σας αρέσει να περνάτε ιδιαίτερα το χρόνο σας σε μπαρ ή σε κλαμπ. Είστε γοητευτικοί και κοινωνικοί, αλλά σας αρέσει να μένετε και μόνοι. Η πλειοψηφία των ανθρώπων βλέπουν μία παραλία με έναν ή δύο ανθρώπους.

Αν δεν είδατε καθόλου ανθρώπους, δεν νιώθετε πολύ άνετα σε ένα γεμάτο κλαμπ ή μπαρ. Σας αρέσει να κάνετε παρέα με τον εαυτό σας και να αποφεύγετε τα μέρη με πολύ κόσμο.

Το σημείο που βλέπετε τους ανθρώπους στην παραλία συμβολίζει επίσης το πώς συνδέεστε με τους ανθρώπους γύρω σας. Αν είδατε ανθρώπους κοντά σας, τότε είστε κοινωνικοί και αρκετά ομιλητικοί.

Αν οι άνθρωποι ήταν μακριά τότε είστε συνήθως ήσυχοι και εσωστρεφείς. Για εσάς, οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις. Ωστόσο, χρειάζεστε και πάλι φίλους που να είναι έτοιμοι να σας ακούσουν όποτε τους έχετε ανάγκη, ή τουλάχιστον κάποιον για να του περιγράφετε τη μέρα σας.
www.astro-live.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια