Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ρούχα για παχουλές

Chubby clothes
Τα ρούχα για παχουλές με πολύ κομψά φορέματα και σύνολα με καταπληκτικά σχέδια και υπέροχα χρώματα και αποχρώσεις. Τα περισσότερα ρούχα για παχουλές συνήθως προσπαθούν να κρύψουν τις ατέλειες και τα περιττά κιλά, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν τα προτερήματα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πολύ κομψά αλλά και αρκετά εντυπωσιακά ρούχα για παχουλές . Αν θέλετε να παραμείνετε στη μόδα, τότε μπορείτε να βρείτε υπέροχες ιδέες που σας κολακεύουν.
Κοντά φορέματα
Ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τα κάλλη σας αλλά ταυτόχρονα να τραβήξετε τα βλέμματα μακριά από τα σημεία του σώματος που έχουν περιττό λίπος, είναι να επιλέξετε ένα κοντό φόρεμα ειδικά για παχουλές.
Το πράσινο, το μαύρο, το ασπρόμαυρο, το μοβ, το μπορντό καθώς και διάφοροι άλλοι συνδυασμοί κερδίζουν έδαφος αυτή τη σεζόν.

Trendy και κομψά σύνολα
Τα Trendy συνολάκια είναι εξαιρετικά κομψά και αρκετά διακριτικά στα σημεία που πρέπει. Συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα και το στιλ με τη λειτουργικότητα.
6 υπέροχα σύνολα για παχουλές γυναίκες έτσι όπως παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες.

Ρούχα με δαντέλα
Αναφερόμαστε σε ορισμένα φορέματα ή ακόμα και σε συνολάκια που είναι διακοσμημένα με δαντέλα.
Η δαντέλα τραβάει τα βλέμματα, ενώ παράλληλα προσδίδει κομψότητα και φινέτσα.
Για το λόγο αυτό, τα ρούχα που είναι διακοσμημένα με δαντέλα αποτελούν πολύ καλή επιλογή για παχουλές γυναίκες. 

Το μαύρο φόρεμα
Πάντα κομψό και διακριτικό, ένα μαύρο φόρεμα προσδίδει στιλ και κύρος, ενώ παράλληλα τονίζει την προσωπικότητα της γυναίκας.
Γενικά θα λέγαμε ότι αν υπάρχει ένα χρώμα που ταιριάζει άψογα σε μια γυναίκα λίγο παχουλούλα, τότε αυτό το χρώμα είναι το μαύρο.

Ρούχα με διάφορες εκτυπώσεις
Τα ρούχα με υφάσματα με διάφορες εκτυπώσεις σε πολλές περιπτώσεις ταιριάζουν άψογα στις παχουλές γυναίκες διότι οι εκτυπώσεις μπορούν να ξεγελάσουν το μάτι και να δώσουν την ψευδαίσθηση ενός πιο αδύνατου σώματος. Οι εκτυπώσεις που επιλέγονται διαφέρουν από εποχή σε εποχή (χειμώνας, καλοκαίρι, κ.τ.λ.)

Ρούχα με υπέροχες αποχρώσεις
Ρούχα για παχουλές Chubby clothes
Ορισμένες αποχρώσεις τραβούν τα βλέμματα και κάνουν τη γυναίκα πιο θηλυκή από ποτέ.
dynamikhgynaika.gr



ΣΧΟΛΙΑ

5 Σχόλια