Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τελικός του dwts4

Νικητής του dwts4 ο Ησαΐας Ματιάμπα
Dancing With The Stars, με το τελευταίο live του τέταρτου κύκλου και την Κατερίνα Στικούδη, αλλά και τον Ησαΐα Ματιάμπα να συναγωνίζονται για τη θέση του νικητή.
Η οικοδέσποινα του show, Δούκισσα Νομικού, εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας μια εντυπωσιακή και...

σέξι δημιουργία, διακοσμημένη με κρύσταλλα Swarovski.
Μετά την πρώτη «καλησπέρα» προς το τηλεοπτικό κοινό, η διάσημη παρουσιάστρια καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, Αλέξη ΚωστάλαΓκαλένα ΒελίκοβαΓιάννη Λάτσιο και Κάτια Δανδουλάκη.

Οι δυο φιναλίστ του τελικού κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε τρεις χορογραφίες: μια αγαπημένη τους χορογραφία από τα προηγούμενα live shows, ακόμα μία καινούρια latin χορογραφία, αλλά και μία «χορευτική μονομαχία» των δύο ζευγαριών πάνω στο ίδιο μουσικό θέμα.
Εμφανίστηκαν οι παίκτες που αποχώρησαν:Σάκης Αρσενίου - Γωγώ Μαστροκώστα - Άλεξ Κάβδας
Θάνος Καληώρας - Ευαγγελία Αραβανή - Χρύσπα
 Κλέλια Πανταζή - Λάκης Γαβαλάς - Ελένη Χατζίδου
Μιχάλης Μουρούτσος - Μαίρη Συνατσάκη

2ος χορός
Μια διαφορετική χορογραφία στο DWTS 4. Η Δούκισσα Νομικού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι υπόλοιποι συντελεστές από την παράσταση Τρωϊκός Πόλεμος κάνουν μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση...
Η τελική αναμέτρηση για τα δύο ζευγάρια είναι η εξής: πρέπει να κάνουν τη δική τους χορογραφία, στο ίδιο ακριβώς τραγούδι!
Η Κατερίνα Στικούδη και ο Ησαΐας Ματιάμπα μετά από δύο υπέροχες χορογραφίες κερδίζουν και οι δύο το άριστα από την κριτική επιτροπή...

.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια