Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη γεννήθηκε στις 16.04.1985 στη Θεσσαλονίκη. Είναι μοντέλο, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια.
Έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Λάρισας, στο τμήμα των Ιατρικών Εργαστηρίων.
Υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης στον ΠΑΟΚ, συγκεκριμένα το 2001 είχε έρθει πέμπτη σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον DJ και μουσικό επιμελητή του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ, Βαγγέλη Σερίφη (γνωστό και ως DJ Rico).
Στις 25 Αυγούστου 2018 παντρεύτηκαν στη Θεσπρωτία
Η Στικούδη ξεκίνησε την καριέρα της από το μόντελινγκ και συγκεκριμένα από τον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 όπου έλαβε μέρος το 2005 και κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς.
Αργότερα, συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχει κάνει πάρα πολλές φωτογραφήσεις αλλά έχει συμμετάσχει και σε πολλές επιδείξεις μόδας.
Η Στικούδη είναι και παρουσιάστρια στην τηλεόραση.
Αρχικά εμφανίστηκε μέσα από τις εκπομπές La Sousourela (Star) και Πρωινός καφές (ANT1).
Το 2008, όμως, ανέλαβε την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής Mega Star (MEGA).
Ακολούθησε το διεθνή σόου Guinness World Record Show (MEGA), η συμμετοχή της ως κριτής στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate of the year 2010 (Star) και η παρουσίαση του διαγωνισμού ομορφιάς την επόμενη χρονιά, Playmate of the year 2011.

Επιπλέον, συμμετείχε στο φιλαθρωπικό σόου τραγουδιού του MEGA, Just the 2 of us, έχοντας ως παρτενέρ τον τραγουδιστή Νίκο Μίχα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Στικούδη έχει ασχοληθεί με την υποκριτική μέσα από τις σειρές Τα κορίτσια του μπαμπά (ANT1), Η Πολυκατοικία (MEGA) και Μ + Μ (MEGA).
Η πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας στον χώρο του τραγουδιού έγινε το 2009 που συνεργάστηκε με το συγκρότημα Lava για το κομμάτι Τώρα.
Ακολούθησαν κι άλλες συνεργασίες, ώσπου το 2011 κυκλοφορεί το πρώτο της cd album από τη Sony Music, το οποίο στην πορεία γίνεται χρυσό.
Aπό το καλοκαίρι του 2012, ξεκινά συνεργασίες με μεγάλα ονόματα σε νυχτερινά μαγαζιά. Τον Ιούλιο του 2013 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό της album.
Τον Απρίλιο του 2015, κυκλοφόρησε το τρίτο κατά σειρά άλμπουμ της με τίτλο «Cliche»  και οπτικοποίησε τα: «Συννεφιά», «Cliche» & «Θα σου περάσει». Τη συγκεκριμένη χρονιά εμφανίζονταν με τον Κώστα Δόξα στο μαγαζί «Dames» και τη σεζόν 2015-2016, εμφανίζονταν στο «Fix Live» μαζί με Σταμάτη Γονίδη και Γιώργο Τσαλίκη.
Στις αρχές του 2016, κυκλοφόρησε το single «Voices» του οποίου το videoclip είναι 360 μοίρες, κάτι που το καθιστά το πρώτο videoclip που γυρίστηκε ποτέ με αυτή τη μέθοδο, στην Ελλάδα.
Το καλοκαίρι του 2016, κυκλοφόρησε δύο νέα, οπτικοποιημένα τραγούδια, το «I Like The Way» και το «Πιράνχας» (σε συνεργασία με τον ράπερ TNS). Επίσης, μέσω των MAD Video Music Awards, παρουσίασε μαζί τον Κωνσταντίνο Κουφό μια εκδοχή του τραγουδιού «Η πιο ωραία στην Ελλάδα», στα Ισπανικά.
Το φθινόπωρο του ίδιου έτους, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Φυλαχτό» και τον Οκτώβριο, ταξίδεψε στο Ντουμπάι με τη Naya για τις ανάγκες του Video Clip του νέου τους τραγουδιού με τίτλο «Οξυγόνο». Παράλληλα, ξεκίνησε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Τον Μάιο του 2017, κυκλοφόρησε το «Ρετρό», προάγγελος του επερχόμενου album της, «Soundtrack». Ακολούθησε το «Κάνω Ότι Δε Βλέπω». Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς η Κατερίνα εμφανιζόταν live στο Ποσειδώνιο.
Τον Ιανουάριο του 2018 η Κατερίνα κυκλοφόρησε το τέταρτο, αυτοβιογραφικό άλμπουμ της, «Soundtrack».Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς πραγματοποίησε μια περιοδεία για την προώθηση του άλμπουμ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια