Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προβλέψεις του 2014 από τον Γιώργο Ματσάγγο!

ΒΙΝΤΕΟ
Οι ετήσιες προβλέψεις του 2014 για όλα τα ζώδια
Η σταδιακή μετακίνηση των κοινωνικών πλανητών, του Δία και του Κρόνου αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό του 2014.
Ο Δίας και ο Κρόνος, είθισται να ονομάζονται «κοινωνικοί» στην παραδοσιακή.....

Αστρολογία, καθώς διαμορφώνουν το πλαίσιο μέσα στα οποία «κινείται» και εξελίσσεται ο κοινωνικός «ιστός».
«Εξωκρόνιοι» είναι οι πέραν του Κρόνου: Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας, οι οποίοι είναι πλανήτες αργοκίνητοι, «βαρείς», που «χρωματίζουν» μεγάλα χρονικά διαστήματα, χαρακτηρίζοντας τις γενεές των ανθρώπων.
Ας δούμε λοιπόν παρακάτω πως θα μας επηρεάσουν οι συγκεκριμένοι πλανήτες και οι άλλες πιο σημαντικές αστρολογικές όψεις του 2014, τα ζώδια στην εορταστική τηλεοπτική εκπομπή του zougla.gr, στο τέλος του άρθρου.

Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα (21 Απριλίου, 15 Δεκεμβρίου)
Οικονομική κρίση: Μέχρι πότε;
Πρόκειται για την πιο δύσκολη όψη, όχι μόνο του 2014, αλλά και των προηγουμένων ετών, αφού θεωρείται «υπαίτια» για την οικονομική κρίση με τα «δεινά» και τις προεκτάσεις της στην κοινωνία, αλλά και τη σημερινή διαμόρφωση του εθνικού και του παγκόσμιου πολιτικού τοπίου. Η όψη αυτή αποκορυφώνεται 7 φορές στον ουρανό από το 2012 μέχρι το 2015. Το πρώτο τετράγωνο έγινε στις 24/6/12 και ακολούθησαν στις 19/9/12, 20/5/13 και 1/11/13. Απομένουν τρείς ακόμα «κόντρες» Ουρανού-Πλούτωνα στις 21/4/14, 15/12/14 και «τελειώνουμε» στις 17/3/2015. Ουσιαστικά με την απομάκρυνση του μπρα-ντε-φερ των δύο αυτών «μαστόδοντων» του ζωδιακού αναμένεται και η σταδιακή αποκλιμάκωση της κρίσης που ταλανίζει την ανθρωπότητα. Και αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό αστρολογικό νέο.

Οι αντιθέσεις Δία-Πλούτωνα (31 Ιανουαρίου, 21 Απριλίου) και τα τετράγωνα Δία-Ουρανού (26 Φεβρουαρίου, 20 Απριλίου)
Κρίσιμες στιγμές του 2014
Ο Δίας, όταν πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις τέτοιου «φυράματος», είθισται αντί να φέρνει κάτι καλό, να δίνει μεγαλύτερες διαστάσεις στα προβλήματα, καθώς είναι ο πλανήτης τη επέκτασης. Εδώ, έχουμε την ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού -Πλούτωνα από τον Δία, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τον κόσμο, την κρίση και την πολιτική.
Το πιο «επικίνδυνο» διάστημα είναι εκείνο του Απριλίου, καθώς συμπίπτει και με την περίοδο των εκλείψεων. Επιπρόσθετα, ο «πολεμικός» Άρης μέσα από μακρύ του ταξίδι στο Ζυγό «ρίχνει λάδι στη φωτιά», δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ένταση στην πλανητική διάταξη Δία – Ουρανού - Πλούτωνα, καθιστώντας την περίοδο από 20-24 Απριλίου μια από τις πιο σημαντικές της χρονιάς.

Τα τρίγωνα του Δία με τον Κρόνο (24 Μαίου) και με τον Ουρανό (25 Σεπτεμβρίου)
...Τα καλά νέα
Εδώ ο Δίας μας δείχνει το «καλό του πρόσωπο». Το τρίγωνό του με τον Κρόνο στις 24/5 θα μπορούσε να συμβάλλει στην αποκλιμάκωση των γεγονότων του Απριλίου στη διάρκεια του Μάιου, ενώ στις 25/9 θα υπάρξουν και ευκαιρίες για κάτι καλύτερο που διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Άλλες σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις
Επίσης, άλλες σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις στη διάρκεια του 2014 είναι οι ακόλουθες:
Ο Δίας, από την πρώτη Ιανουαρίου θα βρίσκεται στον Καρκίνο. Στις 16 Ιουλίου εισέρχεται στο Λέοντα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12 Αυγούστου του 2015.
Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο Σκορπιό μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια θα περάσει στον Τοξότη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του 2017 (αφού κάνει και μια «επιστροφή» στο Σκορπιό – στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου, από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2015).
Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους Ιχθύες, φτάνοντας μέχρι την 7η μοίρα του ζωδίου.
Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, δεν αλλάζουν ζώδια στη διάρκεια του 2014. Ο πρώτος παραμένει στον Κριό και ο δεύτερος στον Αιγόκερω.
Μια ανάδρομη χρονιά
Ο Ερμής, που παραδοσιακά στη δυτική Αστρολογία «κυβερνά» την επικοινωνία, προβληματίζει κάθε φορά που γίνεται -φαινομενικά- ανάδρομος. Στη διάρκεια της αναδρομής του Ερμή συνήθως παρατηρούνται προβλήματα στις δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και «ανήκουν» στην δικαιοδοσία του Ερμή, όπως είναι οι συγκοινωνίες, το εμπόριο, οι διαπραγματεύσεις.

Οι περίοδοι της αναδρομής του Ερμή για το 2014 είναι:
-Από 7 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου
- Από 7 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου
-Από 5 Οκτωβρίου έως 26 Οκτωβρίου
Άξιες αναφοράς είναι και οι αναδρομές του Άρη και της Αφροδίτης, οι οποίες δεν είναι τόσο συχνές όσο εκείνες του Ερμή.
Ο Άρης θα είναι ανάδρομος από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 2 Μαΐου. Λόγω μάλιστα της αναδρομής του, θα παραμείνει στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 26 Ιουλίου του 2014.
Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από την Πρωτοχρονιά έως τις 31 Ιανουαρίου, ευνοώντας τις επιστροφές σχέσεων από το παρελθόν.
Δείτε παρακάτω, στην εορταστική τηλεοπτική εκπομπή του zougla.gr, τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας απο τον Γιώργο Ματσάγγο, με παρουσιάστρια την Μαρίνα Σεραφειμίδου.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Γιώργος Ματσάγγος


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια