Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βάλε τη ντομάτα στο πρόσωπό σου 🍅🍅🍅🍅

H ντομάτα μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινότητά μας και όχι μόνο με τη διατροφική οδό. Το πολύ μεγάλο θετικό της ντομάτας είναι η λυκοπένη που είναι ένα πολύ δυνατό αντιοξειδωτικό. Με την ντομάτα σύμμαχό σου μπορείς να αναζωογονήσεις, να κάνεις peeling, μάσκα για την ακμή αλλά και αντιγηραντική μάσκα. Πριν ακολουθήσεις οποιαδήποτε τέτοια συμβουλή και πριν κάνεις οποιαδήποτε από τις παρακάτω συνταγές ομορφιάς βεβαιώσου πως δεν έχεις αλλεργία στη ντομάτα.
 Πάμε να δούμε την κάθε μέθοδο ξεχωριστά:
1. Μάσκα Αναζωογόνησης με ντομάτα
Θα χρειαστείς τα παρακάτω υλικά:
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
χυμός από 1 λεμόνι
3 ώριμες ντομάτες
ΠΩΣ: Βάλε τις ντομάτες σε βραστό νερό για πέντε δευτερόλεπτα και άφησέ τες να κρυώσουν.Κόψ΄τες αφαίρεσε τα σπόρια και τη φλούδα και λιώστες. Μετά πρόσθεσε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακάτεψε και άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου. Το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο ανανεωτικό και δροσερό!
2. Μάσκα κατά της ακμής με ντομάτα
Θα χρειαστείς τα παρακάτω υλικά:
1 ντομάτα (καλύτερα ώριμη)
ΠΩΣ: Αφού πλύνεις την ντομάτα με κρύο νερό τη λιώνεις και την απλώνεις στο πρόσωπο. Άφησέ το για 20-60 λεπτά .
3. Peeling σώματος με ντομάτα
Θα χρειαστείς τα παρακάτω υλικά:
1 φλ. ρύζι
χυμός από 1/2 λεμόνι
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
4 ντομάτες
ΠΩΣ: Τρίψε τις ντομάτες  στο ρεντέ και αφαίρεσε τα πολλά υγρά, μούσκεψε και το ρύζι  για 30 λεπτά και έπειτα σούρωσέ το. Ρίξε όλα τα υλικά μαζί και τέλος άπλωσε στο σώμα σου . Ξέβλαλε με άφθονο νερό.
4. Αντιγηραντική μάσκα με ντομάτα
Θα χρειαστείς τα παρακάτω υλικά:
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 ντομάτα
ΠΩΣ: Βάλε τη ντομάτα στο μπλέντερ μέχρι να λιώσει εντελώς. Ανακάτεψε σε ένα μπολ μαζί με το μέλι και τέλος βάλτο στο πρόσωπό σου και άστο να δράσει για 15-20 λεπτά.
BeautyStars.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια