1 λίτρο άσπρο κρασί
λίγο γλυκό κρασί
2 ¹κ.τ.σ. λουλουδάκια χαμομηλιού
20 γρ. αποξηραμένες φλούδες πορτοκαλιού
250 ml τσίπουρο
250 γρ. ζάχαρη
5 καρφάκια γαρίφαλουΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνετε όλα τα υλικά σ'ένα βάζο μεγάλο με αεροστεγές καπάκι.Το κλείνετε και το ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Μετά από 10-12 μέρες το σουρώνετε και το βάζετε σε μπουκάλια.
Τα κλείνετε με φελλούς ή άλλα καπάκια και τα αφήνετε για άλλες 15 ημέρες να ωριμάσει.
¹κ.τ.σ. = κουταλιές της σούπας
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _E-MAIL
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
- _ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
0 Σχόλια