Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Του Σταυρού

Γιορτάζουν οι:
ΣΤΑΥΡΟΣ (Σταύρος, Σταύρακας, Σταυράκιος, Σταυρής, Σταυριανός, Σταυράκης, Σταυρούλα, Σταυριανή, Σταυρίνα, Σταυρία, Σταυρος, Σταυρακας, Σταυρακιος, Σταυρης, Σταυριανος, Σταυρακης, Σταυρουλα, Σταυριανη, Σταυρινα, Σταυρια)

Σταύρος: τι σημαίνει το όνομα
Σταύρο, το όνομά σου προέρχεται από το θρησκευτικό σύμβολο του Χριστιανισμού τον Σταυρό! Το σύμβολο του Σταυρού, ξεκινά από τα βάθη της αρχαιότητας. Η χρήση του είχε ταυτιστεί και με την καλλιτεχνία, διακόσμησε κτίρια, ρούχα, έγινε κόσμημα κτλ. Παράλληλα δόθηκε και προς τιμή σε θεότητες, χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο σε λάβαρα και σημαίες. Παράλληλα το σύμβολο του σταυρού, έχει χρησιμοποιηθεί και ως φυλαχτό, για την προστασία προς το κακό. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι το όνομά σου έχει μεγάλη δυναμική και σε κάνει πραγματικά άνδρα «σύμβολο»! Είσαι ένα άτομο βαθιά θρησκευόμενο και φιλοσοφημένο και τηρείς τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις που σου μετέδωσε η οικογένειά σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 6 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας κοινωνικός, με πολλούς φίλους και αρκετές σταθερές σχέσεις στη ζωή σου. Θέλεις να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλοι να έχουν να πουν ένα καλό λόγο για σένα, για αυτό και προσπαθείς να συμπεριφέρεσαι σε όλους τους ανθρώπους άψογα, για να μην έχει κανείς παράπονο από εσένα. Το σημαντικότερο για σένα είναι να είσαι συναισθηματικά ισορροπημένες και να έχεις στο πλάι σου ανθρώπους που σε αγαπούν. Για να κρατήσεις ανθρώπους κοντά σου, μπορείς να κάνεις πολλές υποχωρήσεις αλλά και να δώσεις απεριόριστη αγάπη, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να θεωρηθείς δεδομένος.

Σταυρούλα: τι σημαίνει το όνομα
Σταυρούλα, το όνομά σου προέρχεται από το θρησκευτικό σύμβολο του Χριστιανισμού τον Σταυρό! Το σύμβολο του Σταυρού, ξεκινά από τα βάθη της αρχαιότητας. Η χρήση του είχε ταυτιστεί και με την καλλιτεχνία, διακόσμησε κτίρια, ρούχα, έγινε κόσμημα κτλ. Παράλληλα δόθηκε και προς τιμή σε θεότητες, δόθηκε ως σύμβολο σε λάβαρα και σημαίες. Παράλληλα το σύμβολο του σταυρού, έχει χρησιμοποιηθεί και ως φυλαχτό, για την προστασία προς το κακό. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι το όνομά σου έχει μεγάλη δυναμική και σε κάνει πραγματικά γυναίκα «σύμβολο»! Είσαι ένα άτομο βαθιά θρησκευόμενο και φιλοσοφημένο και τηρείς τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις που σου μετέδωσε η οικογένειά σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία εξωστρεφής γυναίκα, εκφραστική, επικοινωνιακή και αρκετά έξυπνη. Έχεις μεγάλο ταλέντο στον γραπτό και προφορικό λόγο και μπορείς με τα λόγια σου να συγκινείς, να μεταδίδεις και να προκαλείς ένα σωρό όμορφα συναισθήματα! Όλοι κρέμονται από τα χείλη σου όταν μιλάς και αυτό σε κάνει πολύ χαρούμενη γιατί σου αρέσει να σε θαυμάζουν. Λατρεύεις τα ταξίδια, την γνώση, την περιπέτεια αλλά και την συναναστροφή σου με άτομα του εξωτερικού!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια