Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το βασιλικό μωρό της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William

Ο βασιλικός απόγονος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ πολύ πριν γεννηθεί, οι γονείς αρνούνται πεισματικά να μάθουν το φύλο του μωρού και οι μέρες για το baby boom μετρούν αντίστροφα.
Λίγο πριν έρθει στον κόσμο -οι γιατροί έχουν δώσει ημερομηνία κάπου μέσα στον Ιούλιο- το μωρό της Kate και του Πρίγκιπα William, τα μέσα δημοσιεύουν νέες σπαρταριστές πληροφορίες όλα όσα δεν ήξερες μέχρι τώρα.
Ήξερες ότι

- Οι Λονδρέζοι είναι τρισευτυχισμένοι με την άφιξη του πριγκιπικού μωρού και φροντίζουν να το δείχνουν εμπράκτως. Έτσι, η νέα τρέλα θέλει τα καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ και τα ζαχαροπλαστεία να είναι γεμάτα από σουβενίρ, εξαιρετικά αφιερωμένα στο μωρό.
- Τα σουβενίρ αυτά θα βοηθήσουν την οικονομία της Αγγλίας, μιας καιυπολογίζεται ότι θα φέρουν κάπου 300 εκατομμύρια ευρώ στην βρετανική αγορά.
- Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για το όνομα του μωρού, ακόμη κι αν κανείς δεν το γνωρίζει επίσημα. Το όνομα που παίζει περισσότερο είναι το Αλεξάνδρα. Αν είναι αγόρι, Γεώργιος. Να πούμε εδώ βέβαια ότι ήδη δύο γραφεία στοιχημάτων, το William Hill και το Paddy Power, ανακοίνωσαν πως διέκοψαν κάθε στοίχημα για το φύλο, επειδή όλοι πιστεύουν πως θα είναι κορίτσι.
- Δίνουν επίσης 4:1 για το ότι το μωρό θα έχει κόκκινα μαλλιά, όπως ο πρίγκιπας Χάρι.
- Η γέννηση του παιδιού, θα ανακοινωθεί στο κοινό με τον ίδιο τρόπο που ανακοινώθηκε η γέννηση του πατέρα του. Κοινώς, με την ανάρτηση ενός τριπόδου με την γραπτή ανακοίνωση έξω από το Buckingham Palace. Ένας έμπιστος του παλατιού, θα φύγει από το νοσοκομείο, θα πάρει την υπογεγραμμένη ανακοίνωση και θα την αναρτήσει για το κοινό. Ακριβώς μετά από αυτό, θα ενημερωθούν επίσημα τα MME και θα γίνει ανακοίνωση στο Twitter, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά! H ανακοίνωση θα περιέχει το φύλο του παιδιού, το βάρος και την ώρα γέννησης.
- Μόνο η οικογένεια θα μπορεί να επισκεφτεί το μωρό. Όμως η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα δει το δισέγγονό της πριν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Σκωτία.
- O William, θα πάρει δύο εβδομάδες άδεια πατρότητας από την Βρετανική Βασιλική Αεροπορία, όπου είναι πιλότος διασωστικού ελικοπτέρου. Μόνη της θα την αφήσει την Kate;
- Το μωρό έχει δικό του νανούρισμα, επίσημα γραμμένο από τον συνθέτη Paule Mealor, ο οποίος έγραψε και το κομμάτι της μουσικής για τον βασιλικό γάμο. Το τραγούδι θα ονομάζεται "Sleep On".
- Πιθανότερη ημερομηνία γέννησης είναι η 17η Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη.
- Φυσικά, υπάρχουν και οι προβλέψεις για το πρόσωπο του μωρού.
- Λίγο καιρό μετά τη γέννησή του, το μωρό θα αλλάξει περιβάλλον καθώς το ζευγάρι ετοιμάζει ανακαίνιση μεγατόνων. Για την ιστορία, η ανακαίνιση στο παλάτι του Κένσινγκτον θα κοστίσει το αστρονομικό ποσό των 1,16 εκ. ευρώ: πρόκειται για ένα οίκημα 57 δωματίων, όπου έμενε κάποτε η πριγκίπισσα Μάργκαρετ. Πάντως για το κόστος των βασικών οικοδομικών εργασιών, δεν έχουν να ανησυχήσουν και πολύ καθώς καλύπτεται από τα χρήματα που δίνονται στη βασίλισσα από την κυβέρνηση.
- Ο πρίγκιπας θα είναι στην αίθουσα που θα γίνει ο τοκετός, στο πλάι της συζύγου του.
- Το παιδί, είτε είναι αγόρι, είτε είναι κορίτσι, θα είναι ουσιαστικά το τρίτο στην σειρά διαδοχής του θρόνου, με πρώτο τον Πρίγκιπα Κάρολο και δεύτερο τον Πρίγκιπα William.

- Η Δούκισσα θα γεννήσει στο ίδιο νοσοκομείο που η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε φέρει στον κόσμο τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, ανακοίνωσαν πηγές του Μπάκιγχαμ.
Με το καλό!


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια