Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μουρούτσος - Περάκη: τέλος στο γάμο τους

Ενα από τα πιο αγαπημένα και πολυφωτογραφημένα ζευγάρια δεν είναι πλέον μαζί. Η Αναστασία Περάκη και ο Μιχάλης Μουρούτσος αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να δώσουν οριστικό τέλος στον γάμο τους. Το πανέμορφο μοντέλο -Playmate το 2005 και πρώην παρουσιάστρια του Mad- και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του tae kwon do διαπίστωσαν ότι....

η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της και προτού ξεκινήσουν τα ακόμη σοβαρότερα προβλήματα αποφάσισαν να χωρίσουν με όσο το δυνατόν πιο πολιτισμένο τρόπο.
Σε κάθε δημόσια εμφάνισή του το ζευγάρι έμοιαζε πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο, ενώ καμία «σκιά» δεν φαινόταν να αιωρείται πάνω από τη σχέση τους. Στις συνεντεύξεις τους ο καθένας μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον άλλον. Κανείς δεν περίμενε ότι μία τόσο ρομαντική ιστορία που έφερε μάλιστα στην αγκαλιά τους και ένα παιδάκι, θα είχε αυτήν την εξέλιξη. Τόσο η Αναστασία όσο και ο Μιχάλης δεν έχουν σκοπό -ακόμη- να μιλήσουν δημοσίως για το θέμα και αυτό γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η μοναχοκόρη τους και με ποιο τρόπο ο χωρισμός τους θα είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνος για το τετράχρονο κοριτσάκι.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι είχαμε καιρό να τους δούμε σε κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, αφού η Αναστασία κυκλοφορούσε με τις φίλες της από τον χώρο της μόδας, Μάλιστα το τελευταίο διάστημα η άλλοτε μακρυμαλλούσα Αναστασία εμφανίστηκε με ανανεωμένη κουπ και πολύ κοντό -αγορίστικο- μαλλί, γεγονός που πολλοί απέδωσαν σε μία προσπάθεια ανανέωσης που έκανε εν μέσω αδιεξόδου στο οποίο είχε οδηγηθεί ο γάμος της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο και το μόνο που μένει είναι να προχωρήσει τυπικά το θέμα και να πέσουν οι υπογραφές στα επίσημα έγγραφα.
Το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου του 2010 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σαρωνίδα. Ο Μιχάλης και η Αναστασία είχαν παντρευτεί μερικούς μήνες νωρίτερα με πολιτικό γάμο, στην Αίγινα, και είχαν αποκτήσει μία κορούλα, την Ελενα της οποίας η βάφτιση έγινε αμέσως μετά τη θρησκευτική τελετή του γάμου τους. Η πανέμορφη νύφη ντυμένη με ένα εντυπωσιακό, ρομαντικό νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη, έφτασε στον ναό με καθυστέρηση μόλις δεκαπέντε λεπτών, ενώ ο γαμπρός αστειευόταν με τους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι λέγοντάς τους ότι την αγαπάει τόσο πολύ που αποφάσισε να την παντρευτεί δύο φορές!
Η γνωριμία και τα λόγια αγάπης
Ο πρωταθλητής του tae kwon do και χρυσός Ολυμπιονίκης το 2000 είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ» σχετικά με τη γνωριμία του με την Αναστασία: «Εγώ ποτέ δεν το πάω γύρω γύρω. Οταν θέλω κάτι, το λέω. Εγιναν όλα με το που την είδα. Απλά την πρώτη φορά, αφού της είπα κάποια πράγματα, σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς λόγο. Και ήταν κάτι που την έκανε να σκεφτεί "τι γίνεται τώρα;", την πείραξε βασικά». Στη συνέχεια αποκάλυψε:«Μπορεί να την έκανα, αλλά ήξερα πού θα τη ξαναβρώ. Και τη βρήκα εγώ μετά!».
Πολύ ερωτευμένος με την καλή του δήλωνε ο Μιχάλης Μουρούτσος σε όλες τις συνεντεύξεις του που ακολούθησαν: «Από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα σκέφτηκα πως θέλω να την παντρευτώ, αλλά δεν το είπα σε κανέναν, ούτε στην ίδια, για να μη γελάει ο κόσμος».
Αλλά και η Αναστασία δήλωνε το 2009 στην «Espresso» σχετικά με το τι ήταν αυτό που τη γοήτευσε στον Μιχάλη: «Είχα συναντήσει στη ζωή μου ανθρώπους μη φυσιολογικούς για τα δικά μου δεδομένα. Ο Μιχάλης ήταν πολύ φυσιολογικός. Δεν έχει σημασία να σου αρέσει ένας άνθρωπος εξωτερικά μόνο. Σημαντικό είναι να ταιριάξεις εσωτερικά. Αυτό είναι που μετράει. Με τους άλλους μπορεί να ταιριάζαμε σε κάποια πράγματα, όμως πάντα υπήρξε διαφορά νοοτροπίας. Με τον Μιχάλη όμως έχουμε μεγαλώσει με τις ίδιες αρχές».
Espresso
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια