Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαγιό για παχουλές - εύσωμες

Το μαγιό που θα επιλέξει μια γυναίκα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ο λόγος είναι ότι με το μαγιό δύσκολα μπορούν να κρυφτούν τυχόν ατέλειες στο σώμα όπως για παράδειγμα μερικά περιττά κιλά. Αν είστε παχουλή - εύσωμη γυναίκα, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Το καλό όμως είναι ότι πάντα υπάρχουν λύσεις.
Στο άρθρο αυτό σας δίνουμε ορισμένες ιδέες και συμβουλές που αφορούν μαγιό για γυναίκες που είναι λίγο παχουλές:
Τα ολόσωμο μαγιό είναι η πιο κλασική επιλογή για γυναίκες που έχουν λίγα κιλά παραπάνω. Αυτό το είδος μαγιό καλύπτει την περιοχή της κοιλιάς και τα ψωμάκια και κάνει τη γυναίκα να φαίνεται πιο κομψή. Οι επιλογές που έχετε αν θέλετε να επιλέξετε ολόσωμα μαγιό είναι να επιλέξετε ένα μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό ή ένα ολόσωμο μαγιό με διάφορα μοτίβα
Μονόχρωμα μαγιό
Τα μονόχρωμα μαγιό αποτελούν μια σταθερή αξία και εστιάζουν τα βλέμματα των άλλων περισσότερο στο πρόσωπο της γυναίκας παρά στο ίδιο το μαγιό. Αν και αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες ιδέες για μονόχρωμα ολόσωμα μαγιό για παχουλές.
μαγιό για παχουλές - εύσωμες
Το μαγιό αυτό κολακεύει το μπούστο σας και τραβάει την προσοχή προς αυτό το σημείο απομακρύνοντας τα βλέμματα από μέρη του σώματος που παρουσιάζουν διάφορες ατέλειες. Αυτό το μαγιό είναι άνετο και αρκετά κομψό και αποτελεί μια καλή λύση για παχουλές γυναίκες.
μαγιό για παχουλές - εύσωμες

Αυτό το είδος μαγιό μπορεί να αναδείξει τα προτερήματά σας και να οδηγήσει το μάτι μακριά από τις μη ελκυστικές περιοχές. Το μαγιό αυτό συνδυάζει την άνεση και το στιλ. Τα δύο στρώματα του βολάν κατά μήκος του λαιμού και στην αριστερή πλευρά θα σας κάνει να φαίνεστε πιο επίπεδη και πιο θηλυκή. Το μαγιό αυτό είναι κατάλληλο ειδικά στην περίπτωση που έχετε σωματότυπο κλεψύδρα.
μαγιό για παχουλές - εύσωμες
Το μαγιό αυτό έχει σχεδιαστεί για να δώσει στις παχουλές γυναίκες περισσότερη κάλυψη. Είναι κατάλληλο για εκείνες που είναι ντροπαλές στην παραλία. Έχει μέση empire waist που στηρίζει το στήθος σας (χωρίς επένδυση), και θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο άνετα. Το σχήμα του στην περιοχή του ποδιού θα βοηθήσει να καμουφλάρετε τις ατέλειες.
Μαγιό με μοτίβα
Τα μαγιό με διάφορα μοτίβα δίνουν μια ευχάριστη νότα, ενώ υπό προϋποθέσεις (ανάλογα το μοτίβο) μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατες. Τα μαγιό αυτά θα λέγαμε ότι προσπαθούν να μπερδέψουν το μάτι αποσπώντας τους την προσοχή με τα ζωηρά χρώματα και σχέδια, με αποτέλεσμα να κρύβουν τυχόν ατέλειες στο σώμα.
μαγιό για παχουλές - εύσωμες
Πολύχρωμο μαγιό με πανέμορφα λουλούδια πάνω σε μαύρο φόντο. Είναι μια καλή επιλογή για παχουλές γυναίκες διότι έχει την ικανότητα να τραβάει μακριά τα βλέμματα από την περιοχή της κοιλιάς. Το μαγιό αυτό είναι κατάλληλο αν έχετε σωματότυπο μήλο.  Ένα χαρακτηριστικό του είναι ότι τονίζει το πάνω μέρος του σώματος.
μαγιό για παχουλές - εύσωμες
Αυτό το μαγιό ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που χρειάζεται μια παχουλή γυναίκα. Παρέχει τέλειο καμουφλάζ για κοιλιά και γοφούς, ενώ το σκούρο χρώμα προς τα κάτω που ανοίγει καθώς το μάτι βαδίζει προς τα πάνω, θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για πιο αδύνατη γυναίκα. Η απόχρωση αυτού του μαγιό και το μοτίβο του είναι κυριολεκτικά καταπληκτικό.
μαγιό για παχουλές - εύσωμες
Αυτό το μαγιό θα μπορούσε να είναι ένα έργο αφηρημένης τέχνης. Καταπληκτικά μοτίβα σε διάφορα χρώματα και αποχρώσεις που συνδυάζονται άψογα. Αυτό το μαγιό έχει την ικανότητα να μπερδεύει εντελώς το μάτι, το οποίο θα εστιάζει περισσότερο στα σχέδια και τα χρώματα του ίδιου του μαγιό παρά στις διάφορες ατέλειες του σώματος.
Μαγιό για παχουλές - σε δύο κομμάτια
Εκτός από τα ολόσωμα, μπορείτε να επιλέξετε για μαγιό που χωρίζονται σε δύο κομμάτια. Παρακάτω παρουσιάζουμε ορισμένες ιδέες για τέτοιου τύπου μαγιό.
μαγιό για παχουλές - εύσωμες
Πρόκειται για ένα πολύ κομψό και ωραίο μαγιό που μπορεί να κολακεύσει το σώμα σας. το μαγιό αυτό χωρίζεται σε πάνω και κάτω. Το πάνω μέρος περιλαμβάνει διάφορα μοτίβα με λουλούδια σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις, ενώ το κάτω μέρος είναι μαύρο - σκούρο μπλε. Το μαγιό αυτό τραβάει τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματος.
μαγιό για παχουλές - εύσωμες
Αυτό το μαγιό είναι ειδικά σχεδιασμένο για να απομακρύνει τα βλέμματα από τα σημεία που έχουν πρόβλημα. Πρόκειται για ένα αρκετά κομψό μονόχρωμο μαγιό σε γαλάζια απόχρωση. Η περιστροφή του υφάσματος στην περιοχή του στήθους αποτελεί ένα πολύ ωραίο σχέδιο, ενώ το κάτω μέρος του είναι έτσι σχεδιασμένο για να παρέχει αρκετό καμουφλάζ στα ψωμάκια.
dynamikhgynaika