Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα άστρα σου δείχνουν πόσο καλή μανούλα θα γίνεις

Βασανίζεσαι συχνά όταν σκέφτεσαι τι είδους μανούλα θα γίνεις;
Στοργική ή απόμακρη , ήρεμη ή νευρική ή τέλοσπάντων αν θα τα καταφέρεις ή όχι να βγάλεις σε πέρας τη δύσκολη φάση της μητρότητας.
Διάβασε παρακάτω και πάρε μια γεύση για το τι σε περιμένει όταν θα γίνεις μανούλα!....

Κριός: είσαι ενεργητική και λίγο ανταγωνιστική ως μητέρα και δε μπορείς να συγκρατήσεις με τίποτα τη χαρά σου όταν το μωράκι σου αρχίζει να μιλάει και σου πετάει τη λεξούλα «μαμά» εκεί που δεν την περιμένεις! Διατήρησε την ενέργεια σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Ταύρος: είσαι το ζώδιο της σταθερότητας και αυτό δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλύτερο για το παιδί σου! Του προσφέρεις τη σταθερότητα που χρειάζεται αν και το πείσμα σου μπορεί κάποιες φορές να δημιουργήσει μεταξύ σας έντονη κόντρα. Πάντα βέβαια βρίσκεις τη λύση και προσφέρεις στο σπλάχνο σου την όαση ηρεμίας που τόσο χρειάζεται!

Δίδυμος: πολυάσχολη και πολυτάλαντη, τα έχεις βρει μια χαρά με τη μητρότητα αφού είναι από τη φύση σου multitasking! Είσαι ανυπόμονη και δε μπορείς να περιμένεις μέχρι το παιδί σου να αρχίσει να μιλάει αλλά βρίσκεις πάντα εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας, όπως για παράδειγμα με τα χέρια σου μπορείς να κάνεις ολόκληρη κουβέντα μαζί του!

Καρκίνος: είσαι το ζώδιο που έχει προοριστεί για το ρόλο αυτό αφού της μητέρας αφού το ένστικτο σου είναι αυτό που σε καθοδηγεί και σε συνδυασμό με την τρυφερότητα που έχεις ως άνθρωπος δε μπορεί παρά να είσαι ιδανική μανούλα. Ως μητέρα θα δώσεις μεγάλο βάρος στη διατροφή του παιδιού σου και γενικότερα θα το φροντίζεις αφού δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για εσένα από το να φροντίζεις το μωρό σου!

Λέων: ανήκεις σε αυτή την κατηγορία που χαίρεται τόσο που είναι μανούλα αφού ξαναθυμάται πώς είναι αν είσαι παιδί αλλά και το πώς θα ξυπνήσεις τη δημιουργικότητα ενός μωρού! Θέλεις το παιδί σου να βάζει τα δυνατά του και οι απαιτήσεις που έχεις από αυτό είναι συνήθως πολύ ψηλές, πράγμα που καλά θα κάνεις να περιορίσεις όσο γίνεται. Οκ είσαι ηγετική φύση αλλά μη το παρακάνεις και με το μωρό σου!

Παρθένος: ως γήινο ζώδιο, ξέρεις πολύ καλά πώς να διασφαλίσεις την υγεία του παιδιού σου αλλά και πώς να του προσφέρεις όλα όσα χρειάζεται για να είναι καλά. Αν και κάποιες φορές έχεις μια τάση να κριτικάρεις το παιδί σου το κάνεις μόνο και μόνο γιατί θέλεις γιατί θέλεις να το δεις να προχωράει και να πετυχαίνει στη ζωή του!

Ζυγός: παλεύεις κάθε μέρα να είσαι δίκαιη και ισορροπημένη έτσι ώστε να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για το μωρό σου! Αν και κάποιες φορές το παλεύεις πολύ σκληρά για να διατηρήσεις την ησυχία μέσα στο σπίτι , μαθαίνεις το παιδί σου να εξετάζει πάντα και τις δύο πλευρές μια ιστορίας.

Σκορπιός: το ζώδιο που φημίζεται για τη σεξουαλικόττηα του, δε θα μπορούσε παρά να προσφέρει την αντίστοιχη αγάπη και λατρεία και στο σπλάχνο του. Αν αναρωτιέσαι αν θα γίνεις μια καλή μανούλα τότε η απάντηση είναι ότι θα γίνεις η καλύτερη αφού ξέρεις πώς να δίνεις απλόχερα αγάπη και στοργή.

Τοξότης: ως μητέρα μια από τις πιο βασικές σου προτεραιότητες είναι η σωστή του εκπαίδευση και γι’αυτό φροντίζεις το παιδί σου να γνωρίζει νέα μέρη, ανθρώπουθς αλλά και ιδέες. Ξέρεις πώς θα κάνεις το παιδί σου να περάσει καλά μέσα από την περιπέτεια και αν καταφέρεις να βάλεις και τη σταθερότητα στο πρόγραμμα τότε θα τα έχεις πετύχει όλα!

Αιγόκερως: βάζεις αρκετά μακροπρόθεσμους στόχους για το παιδί σου και προσπαθείς να το βοηθήσεις να χτίσεις τις γερές βάσεις για το μέλλον του και είσαι σε θέση να το διδάξεις αξίες όπως η σκληρή δουλειά και η υπομονή. Προσπάθησε να δείχνεις την αγάπη σου στο μωρό σου όσο πιο συχνά μπορείς!

Υδροχόος: μπορείς να πλησιάσεις το παιδί σου και να το αντιμετωπίσεις με ωριμότητα σαν ενήλικα και αν και μπορεί να είσαι εκκεντρική μητέρα είσαι πάντα διασκεδαστική.

Ιχθείς: η διαίσθηση σου σου βγαίνει πάντα αληθινή και το ίδιο ισχύει και στο παιδί σου! Είναι πολύ σημαντικό να δραπετεύεις που και που αφού το έχεις τόσο ανάγκη αλλά πρόσεξε ως μάνα να μην ξεχάσεις σε καμιά γωνία το μωράκι σου!
womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια