Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Μιμή Ντενίση διαψεύδει ότι πάσχει από πάρκινσον

«Ανήθικη φήμη τα περί πάρκινσον»
Για την καριέρα της, τις αποτυχίες της, την κόρη της, τις φήμες που την θέλουν να πάσχει από πάρκινσον αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε η Μιμή Ντενίση στο κυπριακό περιοδικό «Life».
Πώς διαχειρίζεται μια αποτυχία η ηθοποιός:

«Πρέπει να είσαι κουτός αν νομίζεις ότι δεν θα σου συμβεί ποτέ. Στην καριέρα μου, ζήτημα αν έχω κάνει 3 παραστάσεις που να μην πήγαν καλά. Το High Society, ήταν ένα έργο που μου πήγαινε φοβερά, ήταν εξαιρετικός ο θίασος αλλά δεν άρεσε. Την άλλη χρονιά, έκανα ένα άλλο και έσκισε. Σε μια καριέρα τόσο μεγάλη δεν μπορείς να μην κάνεις λάθη, να μην έχεις ατυχίες».
Η Μιμή Ντενίση φτιάχνει βαλίτσες για Αμερική αφού όπως λέει ετοιμάζει ένα docudrama για την τηλεόραση.
Όσο για την κόρη της Μαριτίνα, λέει ότι έχει μεγαλώσει πια είναι 12 ετών και δεν την θέλει συνέχεια πάνω από το κεφάλι της.
Η ίδια λέει ότι θα ήθελε ένα δεύτερο παιδί αλλά επειδή δουλεύει πολύ δεν θα ήταν καλή μαμά ενώ δεν θα ήθελε ένα τρίτο γάμο.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν ισχύει η φήμη ότι έχει πάρκινσον απαντάει: «Πρόκειται για μια ανήθικη φήμη που βγήκε τότε που είχα πέσει από τη σκάλα. Φορούσα τακούνι στιλέτο και ένα μακρύ παλτό, μιλούσα στο τηλέφωνο, μπήκε το τακούνι στο στρίφωμα και έπεσα από τη μαρμάρινη σκάλα. Ευτυχώς επειδή έχω πολλά μαλλιά και φορούσα γούνα με προστάτευσαν και δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Για 15 μέρες ζαλιζόμουν, το κεφάλι μου είχε φύγει από τη θέση του και έτρεμε και αυτό έγινε μυθιστόρημα. Το έκαναν όμως για να σταματήσουν μια δουλειά που είχα για την τηλεόραση».
Τέλος ρωτήθηκε για το «Αλ Τσαντίρι» αλλά και το κατά πόσο την ενοχλούν τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου.
«Δεν τον παρακολουθώ γιατί δεν με διασκεδάζει αυτό το χιούμορ. Ο Λαζόπουλος μου άρεσε όταν έκανε τους Μήτσους. Αυτό που κάνει τώρα είναι μονότονο. Λέει τα ίδια και τα ίδια. Όχι μόνο για μένα, για όλους. Δεν τον γνωρίζω λοιπόν και δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Εγώ έχω ασχοληθεί με την Ολυμπία Δουκάκη και με τον Ian McKellen». 
 newsbeast

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια